Pulzar

DJ Antoine

Több mint 1,1 millió eladott albummal, 27 aranylemezzel, 1 platinalemezzel és birtokolva a Houseworks record brandet, DJ Antoine az egyik legsikeresebb svájci DJ, akit világszinten is a legjobb lemezlovasok között tartanak számon.

 Születési neve: Antoine Konrad

Született: 1975. június 23. Basel, Svájc
Zenéssége: House és Electro DJ, producer

Karrierje egészen 1995-ig nyúlik vissza, amikor is megnyitotta első klubját House Café néven, Baselban. A kezdeti hip-hop stílust gyorsan lecserélte "Pumping-House-Wawe"-re, amit követett 1998-ban megjelenő első albuma a "DJ Antoine - The Pumpin' House Mix". Ezt követte 1999-ben a "Houseworks 1", amivel megnyerte az első aranyát. A pályája elképesztő gyorsasággal ívelt felfelé, napjainkig több mint 50 albumot készített, amivel megerősítette magát és zenéit a club életben. 2003 óta saját heti rádió műsorral rendelkezik, amelyet számos rádió közvetít világszerte.

Igazán 2006-ban lépett be a nemzetközi köztudatba a "DJ Antoine - Live in Moscow" című albumával és az új szerzeményével a "This Time"-mal. Utóbbi zenéje hihetetlen gyorsasággal került be a legnépszerűbb és legtrendibb klubokba világszerte. Folyamatosan jöttek a felkérések, amelyeket örömmel fogadott el, így a fellépések New Yorkban, Chicagoban, Miamiban, Montrealban, Moszkvában, Dubaiban, Bangkokban, Osloban, és Kairóban bekerültek a mindennapi életébe.

A számos díj amit megnyert bizonyítják, hogy az egyik legjobb a szakmában. 2001-ben megnyerte az Ericsson Dance Music díjat, a 2000-es év legsikeresebb előadója címben, House / UK Garage / Progressive House kategóriában. A studióban DJ Antoine folyamatosan együttműködik Fabio Antonialival, másnéven Mad Markkal. Jól ismert zenészek mint Mary J. Blige, P. Diddy, Pitbull, Cindy Lauper, Robin S., Roberto Blanco and Ivana Trump kérték fel az előadó párost, hogy készítsenek remixet dalaikból. 2010-ben DJ Antoine készített zenéket Timatinak, Snoop Doggnak, DJ Smashnek és Bob Sinclairnek is.

A következő egyben legütőbb áttörést 2011-ben első együttműködése alkalmával Timatival és Kalenna Harperrel (Dirty Money) érte el, amikor is elkészítették a 2011-es nyár egyik legnagyobb slágerét, a ma már világszerte slágerként titulált Welcome to St. Tropezt, amelyet a nagy kiadóvállalat a Kontor Records adott ki Németországban és Ausztriában.

VIP fellépéseihez általában átfogó és egyedi elképzeléseket fogalmaz meg, amelyek kitűnően alkalmazkodnak a vendégek kívánságához. Az ő exkluzív rendezvényelképzelései a luxus életstílust valósítják meg, ezt párosítja a tombolással, így az aki ellátogat a rendezvényeire biztos lehet benne, hogy egy örök élménnyel lesz gazdagabb.

Kapcsolódó cikkek

 • Kryoman

  Nagyon várjuk már, hogy együtt dolgozzunk első alkalommal 2012. március 9-én péntek este. Hihetetlenül izgalmas élőben is látni egy ilyen "robotot" és részese lenni annak a tombolásnak amikor színpadra lép.

Biográfiák

Zenei stílusok

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó