Pulzar

Művész

Barry B

Barry B

Legmélyebb tiszteletem mindenkinek!

1989-ben láttam meg a napvilágot Kiskunhalason. Már általános iskolában megmutatkozott a zene iránti érdeklődésem amikor 7.es koromban rámszakadtak a Studió és a bulikkal járó munkák. Első komolyabb sikitásomat középiskolás éveim elején egy kisebb szilveszteri házibulin kaptam... Bár zenei izlésem még mindig kiforróban van már kezdem megtalálni azokat a stilusokat amelyekkel sokat tudok foglalkozni. Középiskolás koromban 2.os koromban kaptam meg a Studio-t és itt Adam Grinderrel kezdtünk felváltva zenélni. Nagy hatással volt rám Adam zenei stilusa a mai zenei világomban! Köszönet érte neki! Középiskolás éveim alatt megmaradtak a yo öreg házibulik és ezen kivül megismertem egy nagyon tehetséges embert Dj Imito személyében aki felkarolt engem és mindig vitt magával. Igy eshetett meg hogy sok helyen járhattam vele pl.: B52 Pécs, Retro Club Szeged, Club Aquarius Bácsalmás... Volt szerencsém megismerkedni Bácsalmáson a rezidens srácokkal név szerint: Cleansoul, Shut-U és J-Smith.

Érettségi után felkerültem a nagy Budapestre, méghozzá a Budapesti Műszaki Főiskolára ahol már keményebb és több emberes bulikon játszhattam. Jelenleg is itt tanulok és várom hogy minél több helyre mehessek szórakoztatni a közönséget!

Zenei izlésemet a Deep house, Minimal és Tech house jellemzi.

Néhány köszönet: Adam Grindernek, Tóth Iminek(Dj Imito), Komlósi Gyurinak, Lacinak, Slidenak és még sokmindenkinek aki segitett nekem valamilyen formában!

Zenei stílusok

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Tech-house

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó