Pulzar

Ünnepi vibrálás - DeepBeep 010 – Paul Mad: Belive In Love EP

2012. szeptember 18-án lát napvilágot a Deep Beep Reocrds tizedik kiadványa, melynek elkövetője a kiváló magyar kiadó A & R menedzsere, Paul Mad, aki nem mellesleg éppen aznap ünnepli a születésnapját.

 A négytrekkes eresztés minden szempontból elitkategóriás elektronika, mint eddig mindegyik DeepBeep kiadvány. A címadó felvétel tipikusan Paul Mades, mégis nagyon különleges, és ebből az ambivalenciából fakadóan bármilyen napszaknak és alkalomnak extra kiegészítője lehet a maga széles horizontjával. A mélységéből fakadóan persze nem főidős bulizene, de ezt el sem várható, feltéve, ha egy nu disco partiba csöppenünk, hiszen a deep-techy house öblössége ötvöződik a 21. századi diszkó hangzás impozáns hangjaival, amire még a bizsergető basszussal megáldott férfi vokál is rátesz egy púpozott lapáttal.

 
A Believe In Love a neves spanyol duót, Los Surubát is megihlette, így az általuk készített remix lett az EP második felvétele. A formációról érdemes tudni, hogy olyan neves kiadóknál jelennek meg a munkáik, mint pl. a Get Physical vagy a Noir Musik, illetve hogy nem véletlen a névegyezés, övék a Suruba label is minden alkiadójával együtt. Ebben a groove feszesebb, a tempó sodróbb, de még mindig bőven a tech house berkein belül maradt a zene, ezáltal akár már a főidő elején is el lehet sütni, ha garantált sikerre vágyik a DJ.
 
A Timer című szerzeményében sem spórolt a nyolcvanas évek szintihangjaival Paul, amitől a zene határozottan sármos és derűt sugárzó felvétellé állt össze. Különleges, kissé szaggatott ritmikája és a klasszikus elektromos dobgéphang mind-mind azt sugallja: Paul Mad erediben ott csörgedezik az 54 című film minden snittje… A Faith éteri női vokáljával és kissé melankolikus hangulatával a levezetések éke lesz ebben a szezonban, szinte kínálja magát egy-egy átharcolt, végigtombolt buli záróakkordjai közé.
 
Összességében az egész kiadványban ott vibrál valami ünnepélyes misztikum, amitől az embernek önkéntelenül mosolyra húzódik a szája. Tökéletes, méltó kiadvány a szerző születésnapjára.
 
Tracks:
01. Paul Mad - Believe In Love (Original Mix)
02. Paul Mad - Believe In Love (Los Suruba Remix)
03. Paul Mad - Timer (Original Mix)
04. Paul Mad - Faith (Original Mix)
 
Link, ahol bele lehet kóstolni az új zenékbe:
http:/​/​soundcloud.com/​deepbeeprecords/​sets/​upcoming-release-deepbeep010-1
 
Deep Beep Records a Facebookon:
https:/​/​www.facebook.com/​DeepBeepRecords  
 

Archív partyajánlók

 • [2018-09-15] CityMatiné s07e08
   

  Elérkezett a szezon vége, lassan elkezdenek sárgulni a levelek, úgyhogy Matinéni lassan visszavonul téli álmot aludni. Előtte azonban még csillan egyet az őszi napfényben, kitűzi a napernyős lobogót a budai vár déli rondellája fölé és elfoglalja az Úvilág Udvart.
 • [2016-11-25] Get in spiral - circusparty
  @ R33, Budapest

  Az Inspirál Cirkuszközpont mindig is teret adott a hazai független cirkusztársulatoknak, csakúgy, mint az Ozora fesztivál rezidens cirkuszművészeinek, többek között a Freak Fusion Cabaret társulatának is.
 • [2014-08-01] Fine Beats Friday
  @ Gozsdu Sky Terrace

  Habkönnyű táncolós, iszogatós vasárnapi rooftop party a Sky Terrace-on! Ha nincs kedved otthon lenni pénteken, viszont szeretnél jó zenét hallani jó társaságban a Gozsdu Udvar tetején, akkor ez a buli a Te bulid!
 • [2014-07-23] S.U.N Festival 2014
  @ Csobánkapuszta

  A Sun Festival 2013-ban először érkezett hozzánk és először hozta el közénk a Nap ritmusokba beleszőtt üzenetét, a zene, a tánc, a művészetek és az összetartozás varázsát egy teljes héten át. Ha kicsit el szeretnénénk tűnni a lassan megőrülő világunkból és visszatalálni önmagunk és a természet harmónuiájába, akkor a Sun Festival a mi nyári menedékünk.
 • [2014-07-20] Fine Beats Sunday
  @ Gozsdu Sky Terrace

  Habkönnyű táncolós, iszogatós vasárnapi rooftop party a Sky Terrace-on! Ha nincs kedved otthon lenni vasárnap, viszont szeretnél jó zenét hallani jó társaságban a Gozsdu Udvar tetején, akkor ez a buli a Te bulid!
 • [2013-12-31] SILVER STEER @ Brick Box
   

  Sorrendben a 4. és egyben a Silver Steer Brick-Box utolsó Szilveszteri zenés estjére egy dolgot biztosan meg tudunk ígérni: HANGULATBAN, ZENÉBEN, TÁRSASÁGBAN egész biztos, hogy hozzuk az eddigi színvonalat...SŐT...
 • [2011-07-13] Utca / kép /zaj
  @ Vár

  Te apu, ez elektronikus zene? IGEN. Akkor itt most DJ-znek? NEM. Az hogy lehet?.
 • [2009-06-27] Trip to The Sun
  @ Kecskehegy

  Eme két remek fellépő fog eljönni kis hazánkba, hogy egy feledhetetlen élményben lehessen részünk, hogy egy varázslatos hangulatú születésnapi partyban részesítsenek bennünket!
 • [2008-12-06] PTX Live
  @ Diesel Club, Budapest

  Decemberben PTX live a Dieselben.
 • [2008-06-21] TISZAPARTY
  @ Szabadstrand

  A Psy-Travel nem egy hagyományos értelemben vett utazási iroda. Az utazási irodák a messzi külvilágba, a négy égtáj felé kínálnak utazásokat. A Psy-Travellel tett utazás egy ötödik irányba, belső ösvényeinkre, önmagunkba vezet...
 • [2008-05-24] Tárnoki Katlan
  @ Tárnoki Katlan

  Két generáció, nevezetesen az legendás Total Car, Fáklya klub, törökbálinti és etyeki Katlan szervezője a napjainkban klub szinten működő K2, és a legendás földalatti labirintus bulik szervezői, a Minimalheadz csapat összefogásának eredménye egy újabb különleges helyszínen megrendezésre kerülő összművészeti sokadalom.
 • [2007-12-31] MIDTEMPO 2008 Szilveszter
  @ Inside Groovy, Budapest

  TURBOPAUZA live, NAGA, BETA, MARVIN, MANGO vs GATTIO, RUSSEL CARPENTER, DESMOND FERGUSSON, TSUBI, SUNDI, E.T.
 • [2007-11-10] NVC Presents: Extrawelt
  @ A38, Budapest

  2007. november 10.-én az NVC jóvoltából végre elérkezik az Extrawelt első budapesti fellépése. Egy olyan liveactet hallgathatunk/táncolhatunk végig ezen az estén, amely az elmúlt másfél évben meghódította az egész elektronikus zenei scénát
 • [2007-04-14] NoVidraCrew bemutatja Meller live!
  @ K2, Budapest

  Meller (aka Marco Scherer és DJ Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója. 2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance világ élvonalába.
 • [2006-05-20] Bugyi Crew pres.
  @ Szavanna horgásztó

  Summer Opening Party 2006 Megközelítés : Kocsival - Budapestről kifelé az 50-es úton, Alsónémedi után az első Bugyi táblánál jobbra, majd a nyilak után.
 • [2007-10-03] Casino Bangkok Október
  @ Mono, Budapest

  Októbertől beköltözik a MONO falai közé az NVC klubestje, amely 3 hetente szombaton saját dj-i mellett felvonultatja a hazai minimal, tech-house, psy és techno műfajok legjobb hazai képviselőit

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Jazzy House

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Electro

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott videók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó