Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

NoVidraCrew bemutatja Meller live! @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. április 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Psychedelic Trance, Goa, Minimal, Electro
NoVidraCrew bemutatja Meller live!Meller (aka Marco Scherer és DJ Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója. 2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance világ élvonalába.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

NoVidraCrew bemutatja Meller live! @ K2, Budapest

Meller (aka Marco Scherer és DJ Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója. 2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance világ élvonalába.

Majd a 2005-ös a Rockable albumuk az év legütősebb progresszív psy lemeze lett, melynek számaiból olyan nevek készítettek remixeket, mint a Vibrasphere, Tegma vagy a Rinkadink. Azóta a legnagyobb kiadók kapkodnak a számaik után. A stílushatárokat mellőző hozzáállásukat hűen tükrözi, hogy egyéb műfajokban is otthon vannak pl minimal vagy elektro. Egy Meller live manapság igazi kuriózumnak számít, mert a két tag külön-külön járja a világot.
A mostanában egyre népszerűbb minimal és electro stílusok által fémjelzett második teremben a formáció két tagjától külön-külön is hallhatunk egy-egy dj settet.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó