Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

NoVidraCrew bemutatja Meller live! @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007-04-14
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Psychedelic Trance, Goa, Minimal, Electro
NoVidraCrew bemutatja Meller live!Meller (aka Marco Scherer és DJ Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója. 2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance világ élvonalába.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

NoVidraCrew bemutatja Meller live! @ K2, Budapest

Meller (aka Marco Scherer és DJ Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója. 2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance világ élvonalába.

Majd a 2005-ös a Rockable albumuk az év legütősebb progresszív psy lemeze lett, melynek számaiból olyan nevek készítettek remixeket, mint a Vibrasphere, Tegma vagy a Rinkadink. Azóta a legnagyobb kiadók kapkodnak a számaik után. A stílushatárokat mellőző hozzáállásukat hűen tükrözi, hogy egyéb műfajokban is otthon vannak pl minimal vagy elektro. Egy Meller live manapság igazi kuriózumnak számít, mert a két tag külön-külön járja a világot.
A mostanában egyre népszerűbb minimal és electro stílusok által fémjelzett második teremben a formáció két tagjától külön-külön is hallhatunk egy-egy dj settet.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó