Pulzar

H. Paul - Injection EP

Spanyol ajkú indusztriális techno került magyar kezek alá.
H. Paul a spanyol techno forgatagából kiemelkedve hozta az Airsound Records 037-es kiadványát.

Nem hagy alább a nyugat-magyarországi illetőségű Airsound Records menetrendszerinti megjelenése, ami annyit takar, hogy nem telik el hónap anélkül, hogy ne jelenne meg valami új a nap alatt.

Most a spanyol származású H. Paul 3 trackes EP-je kapott helyett a label soraiban, aki olyan kiadóktól érkezik meghódítani a magyar illetőségű kiadót, mint a SUB TL, a Tama, a Gastspiel, a Naked Lunch, az Emphatic, vagy sajátja, a Spanyolországban életre hívott Induxtriall Records.

H. Paul bármikor képes rákapcsolódni az indusztriális vonalvezetésre, kivétel nélkül szinte minden technó trackje a gyárias gépzene világába vezet, amit a most elkészített Injection EP is jól tükröz, bár, nem csak egy poros raktárépületben, hanem egy tiszta klubban is jól működtethető zenéket szállított le az Airsound közönségének.

A kiegyensúlyozott Blown és a féktelen mélységgel megáldott Smell Of Plastic origi verziója mellett egy Alpha Dawn remix is helyet kapott, rendkívüli játékosságával emeli még tökéletesebbre az ASR 037-esét!

A szeptember 10-én megjelent kiadványba bele is hallgathatunk, de a Beatporton meg is vásárolhatjuk néhány dollárért!

Ha tetszett a kiadvány, akkor kövesd az Airsound Records közösségi oldalát, hogy ne maradj le a kiadó további megjelenéseiről, híreiről sem!

https://soundcloud.com/airsound-records/sets/asr037-h-paul-injection-ep


© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó