Pulzar

Partyajánló

GMK x Budapest Essentials: Stamina MC - dj set @ Gozsdu Manó Klub

Fellépők
Dátum 2014. május 31.
Helyszín Gozsdu Manó Klub
Stílus Jungle, Drum and Bass
GMK x Budapest Essentials: Stamina MC - dj setBudapest Essentials & Bladerunnaz present: Stamina MC - dj set (Rinse, Digital Soundboy - UK)Gozsdu Manó Klub

GMK x Budapest Essentials: Stamina MC - dj set @ Gozsdu Manó Klub

Budapest Essentials & Bladerunnaz present: Stamina MC - dj set (Rinse, Digital Soundboy - UK)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó 
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - április 22.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, április 23 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól! 
http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html 

Stamina MC

Stamina MC 1994-ben kezdett el mixelni tanulni és belemerülni a tánczenék világában.
Ekkoriban leginkább ragga és reggae ihlette jungle számokhoz írt szövegeket, hobbijából egy szép nap pedig arra ébredt, hogy MC-ként dolgozik a Pressure Fm kalózrádióban.

Stamina első nagy áttörése MC-ként 2000-ben volt, a klub bulikban elmélyülve, ebben az évben ismerte meg DJ Marky-t, DJ Patife-t és XRS Land-et, a találkozásnak köszönhetően pedig lehetőséget kapott, hogy fellépjen a Movementtel London egyhetes drum and bass fesztiválján. Ekkor csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, melynek állandó MC-jeként bejárta az egész világot, olyan előadókkal karöltve, mint Marky, Bryan G, Rony Size, High Contrast vagy D-Bridge. Ugyanebben az évben a London Elektricity élő zenekari felállását is erősítette.

2002-ben a Sao Paulo-i Peace Parade-n nem kevesebb, mint egymillió embert sikerült lenyűgöznie drum and bass vokál kíséreteként, ugyanis hamar kiderült, hogy nem csak a szövegeléshez van kiváló érzéke, de hangi adottságai is kivételesek. Sikerszériája részeként könyvelhető el az is, hogy énekelt két Top 20-as dalban, az „LK-ben”, ami DJ Marky és XRS produkciója és a „Barcelona-ban”, amit D. Kay és Epsilon jegyez. Mindezek mellett DJ gyökereihez visszatérve, ő a Rinse FM hetente jelentkező drum and bass showjának házigazdája is, ahol ismert és ismeretlen előadókat hív vendégként, mutatja be mixeiket. A jövőre nézve még számtalan műfajban várhatunk tőle énekes kirándulásokat, újabb DJ szetteket és több produkciót a régóta szunnyadó aliasával, Armourral.

Stamina nem csak egy drum and bass MC. Sok éves profizmusával, zene iránti elkötelezettségével a szcénában ő maga „Az” MC, aki egyszerre a házigazda, az énekes és természetesen a ceremóniamester, aki nem jön zavarba a nagyszínpadtól és a tengernyi nézőtől. Nem csoda, hisz fellépett már Brazíliában, Ausztráliában, Új-Zélandon, az USA-ban, Japánban és természetesen Európa számos pontján is. Leggyakrabban Shy FX vagy a brazil DJ Marky oldalán lép fel, freestyle produkciójával pedig mindig sikerül egy hullámhosszon rezegnie az adott alkalmon összesereglettekkel. Ezt pedig már a hazai közönség is átélhette Staminával: a VOLT fesztiválon már többször is megfordult, hű társával, DJ Marky-val pedig a Bladerunnaz esteken csaptak felejthetetlen bulit.

www.facebook.com/​events/​231098560420608/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó