Pulzar

Partyajánló

Helfer (ISR), Revue (H) warm-up set

Fellépők
Dátum 2014. március 26.
Stílus Electro, House
Helfer (ISR), Revue (H) warm-up setMárcius 26-án a GMK-ban koncertezik Helfer, akinek származása legalább annyira összetett, mint az általa hozott zenei világ. Hogy ne legyünk ennyire homályosak hazája leginkább Izrael és az általa képviselt zenei világ talán a Gold Panda és a Caribou között található valahol.

Helfer (ISR), Revue (H) warm-up set

Március 26-án a GMK-ban koncertezik Helfer, akinek származása legalább annyira összetett, mint az általa hozott zenei világ. Hogy ne legyünk ennyire homályosak hazája leginkább Izrael és az általa képviselt zenei világ talán a Gold Panda és a Caribou között található valahol.

Bár egyedül lép fel, mégis annyi mindennel bindzsizik a színpadon, hogy azt még egy rendes zenekar is megirigyelhetné. Úgy fest ezt az erőfeszítést az élet is honorálta, hiszen most márciusban jelenik meg Air Drops című EP-je, sőt, a BLDG5 kiadó által képviselt zenész szerepelt azon a a Ground Floor névre hallgató válogatáslemezen is, amiről a Pitchfork-tól kezdve a The FADER-en át, a Clash Magazine-ig sokan elismerően nyilatkoztak.

Mint arra már korábban is utaltunk Helfer egyben producer, énekes és multiinstrumetalista, ami esetében nem csak azért előnyös, mert kisebbek a turné költségei, hanem azért is, mert ezt a “mutatványt” valaminek szolgálatába képes állítani. Jól definiálható és egyedi zenei világot hozott létre, ami mindenféle természetből felvett zajból, akusztikus gitározásból, elektronikus prüntyögésekből és egy mélyen búgó bariton hangból áll össze karakteres egésszé.

A Fusion Festival és a United Islands Festival után európai turnéján szerencsénkre Budapestre is ellátogat, ahol feltételezhetően az új albumról elsőként kihozott dalt, a Noisey.com-on bemutatott “Designs”-t is játszani fogja majd.

A hangulat megalapozásáról pedig Revue gondoskodik majd.

pontos kezdés, limitált férőhely!
belépő: 800.-

www.facebook.com/​events/​225219774336131/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó