Pulzar

Partyajánló

Bedroom @ Gozsdu Manó Klub

Fellépők
Dátum 2014. január 17.
Helyszín Gozsdu Manó Klub
Stílus Progressive House, House, Tech-house
BedroomAz év első Bedroom megindulása elnyerte végleges formáját, így vendégeink közt üdvözölhetjük a southampton-i "PELO RIZARDO" fivérek egyikét, Tom Muldowney-t. A Pelo testvérek által életre hívott "Muddywellis" projekt olyan neveket vonultatott fel az előző években, mint Nick Curly, Rhadow, East End Dubs, Ittetsu, Rich Nxt, Matt Rich, Paul Mad. Ezen fellépőket végig mérve a srácok nagyon is kedvünkre való zenei éterben mozognak, amit a közös baráti szálaknak köszönhetően meg is hallgathatunk január 17-én!Gozsdu Manó Klub

Bedroom @ Gozsdu Manó Klub

Az év első Bedroom megindulása elnyerte végleges formáját, így vendégeink közt üdvözölhetjük a southampton-i "PELO RIZARDO" fivérek egyikét, Tom Muldowney-t. A Pelo testvérek által életre hívott "Muddywellis" projekt olyan neveket vonultatott fel az előző években, mint Nick Curly, Rhadow, East End Dubs, Ittetsu, Rich Nxt, Matt Rich, Paul Mad. Ezen fellépőket végig mérve a srácok nagyon is kedvünkre való zenei éterben mozognak, amit a közös baráti szálaknak köszönhetően meg is hallgathatunk január 17-én!

Az új évet köszöntve, új magyar tehetségeket is prezentálunk nektek. Szegedről érkezik hozzánk ERRO, aki a déli régió elismert dub doktora és ezen az estén nálunk operál fekete korongjaival. Ha már délen szétnéztünk, nézzünk most keletre is, ahol havonta egyszer a Mariposas csapat építi kíváló táborát Balmazújvárosban. Rezidenseik között a két fivér, a JUDGE BROTHERS műveli a népet kézműves house lemezeivel, amelyek végre nálunk is megszólalhatnak. A nyugati széllel pedig PAUL MAD is hazalátogat Angliából, aki FLIXON barátunkkal áll össze egy közös b2b-re. Végül északon závra kört a két Bedroom rezidens MONOCLICK és ELECTRIC BOUTIQUE is felteszi friss kedvenceit a Gozsdu Manó Klubban.

● PELO RIZARDO (UK)

● PAUL MAD
● FLIXON
● JUDGE BROTHERS
● ERRO
● MONOCLICK
● ELECTRIC BOUTIQUE


lights & effects
PROTOLUX

Ingyenes belépés/Free entry

https:/​/​www.facebook.com/​events/​1443791509174256/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó