Pulzar

Partyajánló

AQUARIUS HEAVEN live // GMK x Budapest Essentials @ Gozsdu Manó Klub

Fellépők
Dátum 2014. május 31.
Helyszín Gozsdu Manó Klub, Király utca 13.
Stílus Electronica, House
AQUARIUS HEAVEN live // GMK x Budapest EssentialsA Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!Gozsdu Manó Klub, 0, Király utca 13.

AQUARIUS HEAVEN live // GMK x Budapest Essentials @ Gozsdu Manó Klub

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

Budapest Essentials & GMK present:

AQUARIUS HEAVEN live act (Circus Company, Wolf + Lamb - FR)

Fanki Ridm (H)

Jegyinfó

Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.

Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.

Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!

http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

Aquarius Heaven

Az Aquarius Heaven név mögött megbúvó Brian Brewster reggae-hiphop-soul vokalistaként kezdte pályafutását. 2005-ben Párizsba költözött, majd rögtön lepaktált a legnépszerűbb helyi house-kollektivával, a dOP trióval. Az első közös stúdiózások teljesen megfertőzték, innentől kezdve csak elektronikus zenéken dolgozott, legyen az deep house, tech-house vagy dubos beütésű downtempo. Első anyagait örömmel fogadta a - többek között Nicolas Jaar, Seth Troxler és Dave Aju munkáit is megjelentető - Circus Company house-label. A kislemez a vártnál is nagyobb szakmai sikereket hozott, felfigyelt Brianre a Wolf + Lamb duó, akik azonnal szerződést ajánlottak neki egy újabb 12"-esre. Emellett első számú közönség-kedvenccé vált euforikus élő fellépéseivel, melyekben nem rejti véka alá kifinomult vokál-orgánumát sem. Időközben Brian Berlinbe költözött, megjelenéssel érkezett a legendás Watergate klub és kiadó hatodik válogatáslemezén. A korábbi hatások – így például a karibi-hangzás – továbbra is megtalálhatóak zenéjében, de az elektronikus zene korlátainak és szabályainak ismerete nélkül egészen új, eddig ismeretlen vizekre evez. Így minden, amit létrehoz, igazán egyedi és érdekes zenei utazás.„Ahogy a dancehall, úgy az elektronikus zene sem ismer határokat. Ez az egyik olyan dolog, amit a leginkább szeretek benne. Tulajdonképpen szinte bármit belekeverhetsz. Sok ember nem szereti megszegni a szabályokat- én nem tartozom közéjük!”

A Wolf + Lamb kiadónál megjelent nagysikerű Can’t Buy Love című EP címadó dala, és az ahhoz forgatott sejtelmes, sötét és szexi videoklip egyenesen a blogszféra krémjébe repítette őt. Az azóta is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dj/producer május 31-én koraeste áll a GMK színpadára.

www.facebook.com/​events/​510995719005622/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó