Pulzar

CikkFriss

Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

Létrehozva 2020-04-09
  0,00

Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

“ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL

▪ Billie Los Angeles-i otthonából ebben az exkluzív podcastban mesélt a Telekom Electronic Beatsnek az egymástól való távolságtartásról, az egyedül töltött idő előnyeiről, a “nem” hatalmáról és a közösségi média használatával járó felelősségről.

▪ A Billie Eilish interjú a Telekom Electronic Beats sikeres podcast sorozatának 50. része.

▪ A Telekom, kihasználva a technológia nyújtotta lehetőségeket, folyamatosan minőségi zenei tartalmakat nyújt a közönségnek Európa-szerte, a közösségi távolságtartás időszakában.

A Telekom Electronic Beats egy exkluzív podcast interjút mutatott be az ötszörös Grammy-dij nyertes Billie Eilish-sel. Ebben az egyedi interjúban, amely a Telekom Electronic Beats podcast sorozatának 50. epizódja, Billie beszél az egyedül töltött idő élvezetéről, a “nem” hatalmáról és arról, mennyire kedveli a pitbulljai társaságát.

A jövőre vonatkozó reményeiről és álmairől szólva Billie elmondta, hogy “Életem nagyon fontos időszakát élem és nem akarok semmiből sem kimaradni.”

“A DeutscheTelekomnál célunk, hogy mindenki számára elérhetők legyünk, és segítsünk abban, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben mindenki ott lehessen egymásnak” -jegyzi meg Ralf Lülsdorf, a Deutsche Telekom International Music Marketing részéről. “A Telekom Electronic Beats célja, hogy értékes kapcsolatokat teremtsen a zene segítségével, és büszkék vagyunk arra, hogy a technológia révén a TEB továbbra is betölti a szerepét, közelebb hozva az embereket azokhoz a dolgokhoz, amiket fontosnak tartanak.”

Az elmúlt időszak közösségi médiahasználatáról, a fontos kérdésekkel kapcsolatos vélemények kifejtéséről szóló kérdésre válaszolva Billie elmondta, hogy “Ez egy olyan felelősség, amit mindannyiunknak komolyan kell venni”.

Az Európában és Billie lakhelyén, Kalifornia államban bevezetett közösségi távolságtartási intézkedésekből eredő korlátozások miatt a távolból rögzített epizód a legfrissebb a Telekom Electronic Beats rendkívül sikeres podcast sorozatában. A sorozatban szereplő beszélgetésekben már számos, különböző területeken alkotó, új vagy már befutott művész szólalt meg a világ minden tájáról, köztük Dixon, Chilly Gonzales, Modeselektor, Inga Humpe & Richie Hawtin.

“Sok mindennek meg kell változnia...” mondja Billie, a világ jelenlegi helyzetére vonatkozó kérdésre válaszolva.

A podcast ingyenesen meghallgatható az alábbi elérhetőségeken:
Electronic Beats
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud
Mixcloud

Még több Friss

 • Jay Lumen mixelte az idei év utolsó Drumcode Radio Live epizódját

  Jay Lumen első magyarként készíthette el a Drumcode Radio Live következő epizódját. Mivel a 2020-as esztendőben ez az utolsó DCR epizód, ez az év nem is zárulhatott volna méltóbban. Arról nem is beszélve, hogy ez egy újabb mérföldkövet jelent a hazai szcénának.
 • A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

  Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat.
 • David Guetta a Széchenyi fürdőből koncertezik az MTV EMA díjátadón

  A francia DJ Palvin Barbival kalauzolja el Magyarországon a tévénézők millióit. November 8-án este bombaerős line-uppal örvendezteti meg világszerte a könnyűzene rajongóit az idei MTV EMA gála, amely a történetében először Budapestről is jelentkezik. A járványhelyzet miatt rendhagyó módon készülő virtuális show fellépőinek listája folyamatosan bővül, de most végre az egyik legfőbb attrakcióról is lehull a lepel: a népszerű francia DJ, David Guetta a Széchenyi fürdő medencéjében kialakított színpadról tartja különleges zenei produkcióját!
 • Jay Lumen újra a Drumcode számára írt dalt

  Jay Lumen újra a Drumcode kiadó számára készített dalt Adam Beyer meghívására. Pontos dátum a megjelenésről még nem áll rendelkezésre, ám annyi már most tudható, hogy a dal meglehetősen nagy figyelmet kapott a kiadó menedzsmentje és a közönség felől is. A tervezettek szerint év végén lát majd napvilágot.
 • Cercle // Ben Böhmer // Cappadocia

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle, augusztus végén szó szerint elrugaszkodott a földtől, és a törökországi Cappadocia felett egy hőlégballon kosarában szolgáltatta a talpalávalót Ben Böhmer segítségével.
 • A Plázson még tart a nyár

  Bár egy meglehetősen rendhagyó szezont búcsúztathatunk, szerencsére a Plázson még szeptember elején is tart a nyár, ahol nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton legszebb partszakaszán, de még a hamisíthatatlan, plázsos bulikban is megmerítkezhetünk: szeptember első szombatján nappali Beach Party és Necc Party lesz a kínálatban, míg az utolsó hétvégéről szeptember 11-én a Kowalsky meg a Vega gondoskodik majd.
 • Jön a nyár legszínesebb péntekje a Plázson!

  Augusztus utolsó hétvégéjén pénteken Siófok tengerpartja UV fényekbe öltözik, hogy egy színes partyforgataggal, az Ultra Colorral búcsúztassuk ezt a semmiképp sem szokványos nyarat. Ezen a hétvégén is több helyszínen, párhuzamosan megy majd a buli, pénteken Ultra Color és Wannabe Beach vár, míg szombaton a techno rajongói örülhetnek.
 • Ingyenes elektronikus zenei program indul a Zsófia Rendezvényhajón

  Lánchíd, panoráma terasz, ingyenes belépés és kifogyhatatlan elektronika a jelszavak.
 • Megjelent a Telekom Electronic Beats tripla válogatása, rajta 30+1 izgalmas és új magyar zenével

  Pop, klub- és kísérleti zenei kategóriában várták a pályaműveket, a legjobbakat pedig most hivatalosan is kiadják az összes ismert digitális platformon.
 • Ibizai hangulat a balatonfüredi SunCity-ben!

  A nagyszínpados produkciók nélkül, mégis forró klubhangulatban telik a nyár az északi part legnagyobb szórakozókomplexumában. A szezon egyik záróakkordja az augusztus 19-i jubileumi RetroStars X buli lesz, majd augusztus 29-én a house zene egyik legnagyobb világsztárja érkezik!

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó