Pulzar

CikkFriss

Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

Létrehozva 2020-04-09
  0,00

Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

“ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL

▪ Billie Los Angeles-i otthonából ebben az exkluzív podcastban mesélt a Telekom Electronic Beatsnek az egymástól való távolságtartásról, az egyedül töltött idő előnyeiről, a “nem” hatalmáról és a közösségi média használatával járó felelősségről.

▪ A Billie Eilish interjú a Telekom Electronic Beats sikeres podcast sorozatának 50. része.

▪ A Telekom, kihasználva a technológia nyújtotta lehetőségeket, folyamatosan minőségi zenei tartalmakat nyújt a közönségnek Európa-szerte, a közösségi távolságtartás időszakában.

A Telekom Electronic Beats egy exkluzív podcast interjút mutatott be az ötszörös Grammy-dij nyertes Billie Eilish-sel. Ebben az egyedi interjúban, amely a Telekom Electronic Beats podcast sorozatának 50. epizódja, Billie beszél az egyedül töltött idő élvezetéről, a “nem” hatalmáról és arról, mennyire kedveli a pitbulljai társaságát.

A jövőre vonatkozó reményeiről és álmairől szólva Billie elmondta, hogy “Életem nagyon fontos időszakát élem és nem akarok semmiből sem kimaradni.”

“A DeutscheTelekomnál célunk, hogy mindenki számára elérhetők legyünk, és segítsünk abban, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben mindenki ott lehessen egymásnak” -jegyzi meg Ralf Lülsdorf, a Deutsche Telekom International Music Marketing részéről. “A Telekom Electronic Beats célja, hogy értékes kapcsolatokat teremtsen a zene segítségével, és büszkék vagyunk arra, hogy a technológia révén a TEB továbbra is betölti a szerepét, közelebb hozva az embereket azokhoz a dolgokhoz, amiket fontosnak tartanak.”

Az elmúlt időszak közösségi médiahasználatáról, a fontos kérdésekkel kapcsolatos vélemények kifejtéséről szóló kérdésre válaszolva Billie elmondta, hogy “Ez egy olyan felelősség, amit mindannyiunknak komolyan kell venni”.

Az Európában és Billie lakhelyén, Kalifornia államban bevezetett közösségi távolságtartási intézkedésekből eredő korlátozások miatt a távolból rögzített epizód a legfrissebb a Telekom Electronic Beats rendkívül sikeres podcast sorozatában. A sorozatban szereplő beszélgetésekben már számos, különböző területeken alkotó, új vagy már befutott művész szólalt meg a világ minden tájáról, köztük Dixon, Chilly Gonzales, Modeselektor, Inga Humpe & Richie Hawtin.

“Sok mindennek meg kell változnia...” mondja Billie, a világ jelenlegi helyzetére vonatkozó kérdésre válaszolva.

A podcast ingyenesen meghallgatható az alábbi elérhetőségeken:
Electronic Beats
Apple Podcasts
Spotify
Soundcloud
Mixcloud

Még több Friss

 • Plázs: a nyár biztos bulipontja

  Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak.
 • Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

  Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak. Három helyszín, minden műfajban, itt biztosan megtalálod a helyed.
 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó