Pulzar


Kövess minket!

CikkFesztivál hír

Awakenings az ADE-en

Létrehozva 2018-06-06
  0,00
 • Értékelés

Awakenings az ADE-en

Az Awakenings csapata bejelentette terveit az idei Amsterdam Dance Event-re, mely során az ikonikus Gashouder klubban lesz a rezidenciájuk.

Október 17. és 21. között az Awakenings 5 éjszakai és 2 nappali eseménynek lesz a házigazdája, ahol is a tőlük megszokott módon az elektronikus zenei szcéna krémjét vonultatják fel, úgy mint Joris Voorn, Maceo Plex, Sven Väth, DJ Rush, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Stephan Bodzin, Joseph Capriati, Laurent Garnier, Ben Klock, Jay Clarke, DVS1, Dax J, Âme b2b Rødhåd, Peggy Gou, Colin Benders, Job Jobse, Helene Hauff, Architectural, Floating Points és még sokan mások.

A tervek alapján a program az alábbiak szerint alakul (részletesen lásd a plakáton):

Szerda 17/10
Awakenings ADE Opening Night (22:00 – 08:00) DJ

Csütörtök 18/10          
TBA

Péntek 19/10                       
Awakenings x Maceo Plex presents Mosaic (22:00 – 08:00)

Szombat 20/10                     
Awakenings x Joris Voorn & Friends (12:00 – 22:00)

Szombat 20/10                   
Awakenings x Joseph Capriati invites (23:30 – 08:00)

Vasárnap 21/10                        
Awakenings by Day (12:00 – 22:00)

Vasárnap 22/10                     
Awakenings x Klockworks presents Photon (23:30 – 08:00)
  
További infók: www.awakenings.com

Még több Fesztivál hír

 • Megjelent a Balaton Sound Himnusza!

  Lotfi Begi, Jumodaddy és Myra Monoka nevét fémjelzi az idei Balaton Sound himnusza, A Parton Várlak!
 • Rohamosan fogynak a Sziget jegyek

  Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra
 • Safety First, a biztonságos fesztiválozásért

  A Balaton Sound az idén debütáló Safety First kezdeményezéssel egy szakértői csapat, illetve a fesztiválozók bevonásával elsőként kíván konkrét lépéseket tenni annak érdekében, hogy minél tudatosabban és biztonságosabban szórakozzanak a fiatalok.
 • Nagyobb lesz a nagyszínpad nézőtere

  A Telekom VOLT fesztivál szervezői - a nagy érdeklődésre való tekintettel - átrendezték a nagyszínpad előtti küzdőteret, megnövelve annak kapacitását. Így, a már teltházasnak kikiáltott Iron Maiden koncertre 500 extra jegy áll a rajongók rendelkezésére.
 • Nyáron visszatér a Scooter

  Hivatalosan is bejelentette a Campus Fesztivál, hogy július 20-án Debrecenben is fellép a negyedszázados jubileumát ünneplő technobanda.
 • A Depeche Mode nyitja a Telekom Volt Fesztivált

  Kevesebb, mint három héttel a kapunyitás előtt sok-sok újdonságról adtak hírt a Telekom VOLT Fesztivál szervezői. A VOLT iránti érdeklődést jelzi, hogy van olyan nap, amely már hetek óta teltházas, a többire még korlátozott számban kaphatók jegyek, illetve idén először 3, 4 és 5 napos bérletek is válthatók. Legalább 150.000 fesztiválozót várnak Sopronba június 26-tól, amikor a Depeche Mode nyitja meg a 26. Telekom VOLT Fesztivált.
 • Új VOLT Himnusz: Irány Sopron!

  Elkészült az idén 25 éves, amúgy a sorban 26. Telekom VOLT Fesztivál himnusza a Majka & Curtis duó valamint Pápai Joci kollaborációjában.
 • Kész a Sziget zenei programja

  A Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához csatlakozott a minap - mások mellett - a brit multi-instrumentalista zenész, Bonobo, az EDM producer és DJ, Flux Pavilion vagy a holland Yellow Claw duó. Ezzel a szervezők örömmel jelentik, hogy teljes a 2018-as Sziget zenei programja.
 • Indul a 6. MOL Nagyon Balaton!

  A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, mely a Balaton Régió eseményeit májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömpinggel várja idén a több mint egy millió turistát. A tavalyi sikernek köszönhetően idén is megjelent, és országszerte fellelhető a Balaton Magazin és a Best of Summer kiadvány, benne a legizgalmasabb balatoni eseményekkel és a legjobb helyek ajánlóival.
 • VIP vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó. A jótékonysági nyereményjátékban résztvevők közül kisorsolt nyertes és partnere pedig a Dj duó VIP vendége lesz a Balaton-parti fesztiválon.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó