Pulzar

CikkFesztivál hír

Awakenings az ADE-en

Létrehozva 2018-06-06
  0,00
 • Értékelés

Awakenings az ADE-en

Az Awakenings csapata bejelentette terveit az idei Amsterdam Dance Event-re, mely során az ikonikus Gashouder klubban lesz a rezidenciájuk.

Október 17. és 21. között az Awakenings 5 éjszakai és 2 nappali eseménynek lesz a házigazdája, ahol is a tőlük megszokott módon az elektronikus zenei szcéna krémjét vonultatják fel, úgy mint Joris Voorn, Maceo Plex, Sven Väth, DJ Rush, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Stephan Bodzin, Joseph Capriati, Laurent Garnier, Ben Klock, Jay Clarke, DVS1, Dax J, Âme b2b Rødhåd, Peggy Gou, Colin Benders, Job Jobse, Helene Hauff, Architectural, Floating Points és még sokan mások.

A tervek alapján a program az alábbiak szerint alakul (részletesen lásd a plakáton):

Szerda 17/10
Awakenings ADE Opening Night (22:00 – 08:00) DJ

Csütörtök 18/10          
TBA

Péntek 19/10                       
Awakenings x Maceo Plex presents Mosaic (22:00 – 08:00)

Szombat 20/10                     
Awakenings x Joris Voorn & Friends (12:00 – 22:00)

Szombat 20/10                   
Awakenings x Joseph Capriati invites (23:30 – 08:00)

Vasárnap 21/10                        
Awakenings by Day (12:00 – 22:00)

Vasárnap 22/10                     
Awakenings x Klockworks presents Photon (23:30 – 08:00)
  
További infók: www.awakenings.com

Még több Fesztivál hír

 • Untold Fesztivál 2019

  A tavalyi évben több mint 70.000 látogatót számláló, négy napos romániai Untold Fesztivál, vagy más néven a 'World Capital Of Night & Magic' fesztivál idén augusztus 1. és 4. között kerül megrendezésre Kolozsváron.
 • Connect 2019

  Tavaly október 13-án debütált hatalmas sikerrel Düsseldorfban az Awakenings és a Time Warp fesztiválok közös gyermeke, a Connect.
 • Csatlakozz a Szeretet Forradalmához!

  Hét nap, kilenc headliner a Nagyszínpadon, ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében. Sziget augusztus 7-13-ig.
 • We Are Lost Festival 2019

  A tavaly májusban nagy sikerrel debütált We Are Lost fesztivál idén is visszatér Amsterdamba, melynek line up-ja immáron teljessé vált.
 • VIP az egész SOUND

  A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál", világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.
 • Színházzal, slammel, inspiráló beszélgetésekkel erősít a Telekom VOLT

  A Telekom VOLTon - a zene mellett - mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban", részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről. Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett - Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.
 • „Solomun + 1” – EXIT Fesztivál

  Miután Carl Cox bejelentette, hogy idén visszatér az EXIT-re, az elektronikus zenei line up hamar megtelt nevekkel, úgy mint Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht és még sokan mások.
 • DJ fronton is erősít a Sziget

  A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.
 • Neversea 2019

  A romániai Untold Festival „kistestvére”, a Neversea idén is megrendezésre kerül a festői Fekete-tenger partján, a Konstanta beach-en július 4. és 7. között.
 • Oasis Festival 2019 - Újabb nevek

  A marokkói Oasis fesztivál 2019. szeptember 13-15. között kerül megrendezésre immáron ötödik alkalommal, melyre a szervezők ígéretük szerint hatalmas show-val készülnek. Az előkészületek jegyében természetesen folyamatosan bővül a line-up is, melynek legfrissebb verzióját most hozták nyilvánosságra.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó