Pulzar

Party

Steve Lawler

Készült 2008. február 22.

Steve Lawler

Kapcsolódó cikkek

  • Meduza Night az A38 Színpadon

    A kísérleti elektronikának, formabontó e-zenei projekteknek és a progresszív elektronikus zene pionírjainak teret engedő Meduza helyszíne idén bár nem lelhető fel a Szigeten, szelleme azonban továbbra is velünk él: a különleges ízekre, hangokra, fényekre és arcokra fogékony e-zene búvárokat, és a pirkadatig aktív szigeteseket várják az A38 sátrában, ahol minden este 23:30-tól egészen napfelkeltéig Meduza Night parti lesz. És persze megannyi más, izgalmas és aktuális fellépők délután 3-tól az új helyre költözött és új köntösbe öltözött közkedvelt A38 helyszínén.
  • E-zenei mentor az ESF élén – interjú Lőrincz Sándorral

    Az Electronic Seasons Festival nyári kiadása már itt van a nyakunkon, mi pedig most rendhagyó módon nem a sztárvendégeket, hanem az ESF brand menedzserét kaptuk el pár kérdés erejéig, mivel azt hallottuk róla, hogy „nagyon komoly forma”. És már ezzel is kicsit hangolódhatunk az interjúalany laza, szlengben gazdag kifejezésmódjához… Ezzel pedig beengedjük egy kicsit a kulisszák mögé az ESF közönségét…

  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Tavaszi zsongás a Moti Brothersnél

    Már 4 éve, hogy a Pure.fm-re tette át székhelyét a Moti Brothers. A Hungarian Harmonies rádió show-t szombatonként este 8-10 között élvezheti a nagyérdemű a deep -house lounge chanelen.
  • Az Underworld és a Beirut is fellép az idei Exit Fesztiválon

    Az Arcade Fire, a Portishead, valamint a Nick Cave-et és egykori Bad Seeds-es zenésztársait felvonultató Grinderman után két újabb nagy nevet jelentettek be az idei újvidéki Exit Fesztivál szervezői: az Underworld és a Beirut is ott lesz idén július 7-10. között a péterváradi erőd falai között.
  • Portishead és Fedde Le Grand az Exit fellépői között

    A júliusi újvidéki Exit fesztivál eddig bejelentett fellépőinek sorába, az Arcade Fire, Hadouken!, Tiga, James Zabiela és Gramophonedzie mellé új előadó került a napokban, a legendás bristoli trip-hop csapat, a Portishead.
  • Arcade Fire, James Zabiela, Tiga és Hadouken! az idei Exit fesztiválon!

    Jól indul az újév, megvannak az újvidéki Exit Fesztivál első fellépői!
  • Jóképű Klub Interjú

    A Kecskeméti illetőségű Jóképű Klub csapatával az az Balakrishnann-al és Áky-val készítettük soron következő interjúnkat. A srácok munkássága egyre ismertebb illetve rendezvényeik egyre jobban pörögnek.
  • Ezrek buliztak a budapesti Nokia Trends-en

    A zene és a mobilitás partiján tomboló tömeg fogadta a fellépőket. Sikeres volt az első budapesti Nokia Trends, bulizó fiataloktól dübörgött a budapesti Műcsarnok, mely nemcsak a zene, hanem a mobilitás estéje is volt. A 110 éves Műcsarnokban megrendezett különleges partin több zenei stílust képviselő művész is színpadra lépett, tomboló közönség fogadta Roisin Murphy-t, Tiga-t, Timo Maas-t, és a hazai előadókat: az Anima Sound System-et, Karányit, Varga Zsuzsát és a Stopsonic-ot, valamint a CH.I.P -et.
  • Tiga új klipet forgatott

    Mostanára már biztosan sokan tudjátok, főleg az elektronikus zenében jártasak közül, hogy megjelent Tiga új lemeze 'Sexor' címmel. Mindeközben Tiga az európai kontinensen klubturnéra indult, melyre máris kígyózó sorok és teltházas tomboló közönség vár.

Fellépők

  • Tiga

    Tiga Sontag a kanadai Montreal szülötte. Pályafutása a ’90es évek elején indult, amikor néhány barátjával összepattintottak egy kisebb partisorozatot, s az akkorra már közönyössé dögönyözött diszkó-kultúra hulláján átlépve egy teljesen újfajta, érzékeket borzoló éjszakai bulizási stílust honosított meg a montreali éjszakai életben: néhány lengén öltözött lánnya és őrült indiánnak öltözött szereplővel.

Party stílusa

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó