Pulzar

Partyajánló

KOROLOVA / OXIA / day&night party @ Picnic Park

Fellépők
Dátum 2022. július 30.
Helyszín Picnic Park
Stílus House, Techno
KOROLOVA / OXIA / day&night partyÁprilisban felrobbantak az oldalaink, 5 perc alatt elkelt minden jegy KOROLOVA Halászbástyás bulijára! A party zseniálisra sikeredett, így szeretnénk ezzel a nyári, szabadtéri bulival azoknak is kedveskedni, akik a nagy érdeklődés miatt sajnos lemaradtak róla, valamint akik újra tombolnának egyet az igazi energiabomba KOROLOVA-val!Picnic Park

KOROLOVA / OXIA / day&night party @ Picnic Park

Áprilisban felrobbantak az oldalaink, 5 perc alatt elkelt minden jegy KOROLOVA Halászbástyás bulijára! A party zseniálisra sikeredett, így szeretnénk ezzel a nyári, szabadtéri bulival azoknak is kedveskedni, akik a nagy érdeklődés miatt sajnos lemaradtak róla, valamint akik újra tombolnának egyet az igazi energiabomba KOROLOVA-val!

A melodic techno legfelkapottabb ukrán sztárjának videóit milliók nézik a youtube-on, turnézik szerte a világon, forgatja a live streameket és közben egyre inkább tündököl producerként is: Jan Blomqvisttal is készített közösen zenét, legújabb számai pedig Franky Wah kiadójánál jelentek meg, Me and You és Gravity néven. Az insta és youtube videók helyett végre újra a szemünk előtt fog varázsolni!

HELYSZÍN: szabadtéri bulira tökéletesen alkalmas füves park a Csepelre vezető út mellett a Weiss Mandréd út 5. szám alatt.

★ 𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏★
KOROLOVA
Indigo Theory live
WhoIsMinka

𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓𝐓𝐈𝐌𝐄 𝐈𝐍𝐅𝐎

OXIA a Domino című partihimnuszával berobbant a köztudatba, aki elektronikus zenét hallgat, az egészen biztosan hallotta már buliban ezt a giga slágert! Az underground zene francia képviselője olyan kiadóknál jelent meg mint a Kompakt, Knee Deep In Sound, Hot Creations, All Day I Dream, Bedrock és újabban Joseph Capriati-nak, Yannick Baudino-nak készített remixeivel tűnt ki elég komoly afterre számíthatunk KOROLOVA után, nem lesz megállás reggelig!

★ 𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏★
OXIA
Nonameleft
Rizkid

Tickets
bit.ly/korolova_oxia_0730

www.facebook.com/​events/​707407533875665/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó