Pulzar

Partyajánló

TS Grouppen Vol.06

Fellépők
Dátum 2020. január 11.
Stílus House
TS Grouppen Vol.06Kedves közösségünk, TSaládtagok, TSoport! Most nem a TS Group-ban, hanem itt osztom az észt egy picit, érdemes elolvasni, nagy titkokat árulok el, SE :)

TS Grouppen Vol.06

Kedves közösségünk, TSaládtagok, TSoport!
Most nem a TS Group-ban, hanem itt osztom az észt egy picit, érdemes elolvasni, nagy titkokat árulok el, SE :)

6. felvonásához ér a TSoportosan elkövetett testi-lelki zenei élvezetünk!
A TS GROUPPEN egy szerkezetét tekintve kb. ugyanolyan zenés est, mint a többi TS megmozdulásunk. A DJ-k pakolják a zenéket, a parketten zajlik az élet, de ez a buli mégis másról szól lényegét és üzenetét tekintve!

A családias hangulat lényege, hogy összehozzuk a Facebook hangadóit, kik a TS GROUP meghatározó arcai, kiknek sok-sok jó zenét köszönhetünk, továbbá ez az a buli, ahol az új csoporttagok és a régiek is találkozhatnak. Ezeken a bulikon szokta a Facebook népe kibeszélni magából az esetleges nézeteltéréseket, melyek egy-egy zene, vagy DJ miatt adódtak a fórumon...
Szóval röviden összefoglalva ez egy nagy TSaládi találkozó.

Ezt a bulit mindig egy kisebb, családiasabb helyszínre tervezzük. Ezúttal visszatérünk a VOLT LOKÁLba, amit a belváros zenés nappalijaként lehet aposztrofálni.

Ezen az esten mi is lazábbak vagyunk, több aktuális top zene is lejátszásra kerül, de a csoportba posztolt zenékből is csemegézni szoktunk!

Ez a buli a hangadó a 2020-as évre és bemelegítés is egyben a február 1-ei partynkra, ahol MIYAGI mellett COLYN is a vendégünk lesz.

Ha kipihentétek a 2019 év végi menetet, akkor kapjátok össze magatokat! Igazolt hiányzásként veszem azon arcok távollétét, akik januárban szoktak valahol a távolban nyaralni...
Próbáltak amúgy nyomást gyakorolni ránk Tulumból, Mexikóból, hogy tegyük el a bulinkat egy másik napra, mert minden magyarra szükségük van... de hát így jártak :))) (ha értitek a viccet)

Ott tali, aztán kiosztjuk 2020 első paTSi csomagját!

Szigeti Peti - Peter Makto

Line up:
Peter Makto, Gregory S, Davko, Justrice

Belépő: 2500 HUF

Online elővétel: http:/​/​bit.ly/​TS_Grouppen_vol06

www.facebook.com/​events/​446541236032678/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó