Pulzar

Partyajánlók

2019. december

2019. december

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2019-12-22] Napijumpup pres.: ▼ BOU [UK] ▼ Matzet [SK] ▼ Monss [SK] ▼
     

    December 22-én lesz 1 éve, hogy kirepültünk a Fészekből! Azóta jó sok minden történt, és ezt a fergeteges évet illik üszkösen zárni!
    Bővebben
  • [2019-12-25] Truesounds Music XMAS
     

    TSM karácsony Budapesten is!

    Egy különleges alkalomra visszatérünk az AETHER-be - ennyi egyébként elég is lenne ide ahhoz, hogy tudjuk már most, hogy micsoda buli vár ránk, ISMÉT :)
    Bővebben
  • [2019-12-25] 20. Nagy Karácsonyi Budai Allnightlong
     

    Idén már huszadik alkalommal lesz Nagy Budai Karácsonyi All Night Long. A buli, ami a Flörtből indult 1996 karácsonyán, majd számos kitérő után az utóbbi években Budapesten kerül megrendezésre minden év december 25-én. Az egész estés, DJ Budai által nyitástól-zárásig prezentált DJ szett mellé minden évben egy-egy különleges és aktuális lemezlovas kerül meghívásra és nem lesz ez idén sem másképp...
    Bővebben
  • [2019-12-26] D F F R N T L Y / X-MAS w/ Juliet Fox
    @ DFFRNTroom

    Fatima Hajji után közeleg a következő kiemelt eseményünk a #DFFRNTLY X-MAS.
    Bővebben
  • [2019-12-26] Traphouse
     

    Gangster beatek, füstös ütemek - TRAPHOUSE first debüt a YELLOW-ban, december 26-án, ahol a trap koronázatlan királya sammiebeats, és a gangsta house hazai helytartója, Klokk munkálkodik majd a lemezjátszóknál!!
    Ott találkozunk!
    Bővebben
  • [2019-12-26] Aether pres. Tres Manos (This and That)
     

    A spanyol underground szcéna egyik kulcsfigurája érkezik a tengerparti techno hullámok hátán, elhozva a zenét és lendületet, amitől Barcelona egyik elsőszámú house felelőse lett.
    Bővebben
  • [2019-12-26] Pure Lust pres. Rodrigo Gallardo (CL)
    @ Toldi Klub

    Halászleves bejglikómából, latinos diétástánc várható. Gördülő basszusfutamok fűtenek fel Chile csipős Rodrigójával.
    Bővebben
  • [2019-12-26] STERBINSZKY ✘ Trance Classics 4.
     

    Aki jelen volt az első 3 Trance Classics bármelyikén, vagy akár az összesen, az pontosan tudja, hogy mire számíthat a december 26-i Trance Classics 4. bulin. Azoknak, akik még nem voltak az egyiken sem szeretném a figyelmükbe ajánlani, egyben kérni, hogy hallgassanak bele a YouTube és a SoundCloud csatornámon is megtalálható Trance Classics szettjeim felvételébe és, ha azok tetszenek, akkor ne habozzanak eljönni a sorozat következő részére, ahol mostanra szép számmal friss trance zenék is helyt kapnak, ahogy az már tapasztalható volt az előző 3 esemény alatt is felcsendülő zenei repertoárban.
    Bővebben
  • [2019-12-27] Tk pres. Acidmoon /// Luigi Tozzi
     

    Az ezer színű stílusunk egyik legnagyszerűbb előadóját köszönthetjük újra Budapesten. Luigi, a Róma szülötte muzikális kalandor napjainkra a vezető nagykövete hangzásának. Annak, melyet gyakran hívnak hipnotikusnak, mélynek, érzelmekkel telítettnek, olykor trenszesnek is, azonban Luigi Tozzi munkája túlmutat ezeken a definíciókon. Ő maga ez a hangzás. A világ amelyet csak ő képes azonnal felismerhetően létrehozni. Amit fiatalossága tart még mindig annyira frissen, hogy csukott szemmel nevezhetjük bármelyik munkáját az adott hét vagy hónap lemezének. Tavalyi élő műsora után, engedve a közönség megszámlálhatatlan kérésének, idén egy egész estés szerepet vállalt magára. Azon a napon, ami már-már tradícióvá lép elő, hisz egyben születésének a napja is itt éri nálunk. Üdvözöljük újra barátunkat, Luigi Tozzit az A38 fedélzetén!
    Bővebben
  • [2019-12-27] Aether & Mondays: Off pres. Audio Werner
     

    Audio Werner és egy ünnep az ünnepek között...

    Titok nem titok, ünneplésre készülünk, hisz a Karácsony után nem sokkal kacsintott bele a világba Po:ti az éjjelek rendíthetetlen menedzsere, a sötétség igazi lovagja.
    Bővebben
  • [2019-12-27] Ae:ther [Afterlife] hosted by Be Massive & Code 360
    @ Budapest

    Titkos Afterlife bulival érkezik a karácsony legexkluzívabb eseménye

    A CODE360 és a BeMassive közös projektje egy eddig nem ismert belvárosi helyszínen emeli az ünnepi fényt.
    Bővebben
  • [2019-12-27] Secret pres. Ramin Sayyah • All Night Long
     

    The next guest of our All Night Long series is our friend RAMIN SAYYAH. If u don't know his dynamic & powerful sets, have to check it, don't miss it out!
    Bővebben
  • [2019-12-27] 10 Years of Dystopian
     

    10 Years of DYSTOPIAN with RODHAD, VRIL live, TIJANA T
    Bővebben
  • [2019-12-27] CRIME ▩ ▩ marum
     

    Nem is érkezhetne az év utolsó CRIME estéjére ideálisabb előadó, mint a lisszaboni mina sorozat hedonista queer partijainak alapítója és rezidense, marum.
    Bővebben
  • [2019-12-27] Studio - The Ultimate Legend
    @ Cinema Hall

    Egy klub, mely kiemelkedett mind közül. A buli, amely nagyobb volt az összes többinél. Egy élmény, melynek híre túlmutatott az országhatárainkon. Egy hely ahol szerettek Téged!
    Bővebben
  • [2019-12-28] Kobosil \\ Der Morgen & Technokunst
     

    Kobosil közös pont a Technokunst és a Der Morgen közelmúltjában, eljött hát az idő, hogy karöltve is vendégül lássuk egy újabb eseménydús év méltó búcsúztatása apropóján. Aktualitásából legutóbbi Budapesti fellépése óta mit sem vesztett, új megjelenései számával sikerei együtt gyarapodtak, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy karrierjének egy magasabb szintjén újra meglátogatja a Budapesti fanatikusokat.
    Bővebben
  • [2019-12-28] BASS Theory Bar#11
     

    BASS THEORY BAR - 11 - Évzáró!
    Bővebben
  • [2019-12-28] Secret pres. MOOD
     

    Our next monthly MOOD party with STEREOSTRIP & TEOMO. If don't know these two guys, and you are fan of real house music, don't miss out!
    Bővebben
  • [2019-12-28] RAW XCVII
     

    28 nap…6 óra…42 perc …12 másodperc…és …a világnak vége lesz
    Bővebben
  • [2019-12-28] LÄRM brings you ▩ ▩ Mad Miran
     

    "Genres are disturbing. I play vibes" (Mad Miran)

    Mit jelent, ha valaki 23 évesen mindössze két éve dj-zik közönség előtt, de már úgy tűnik és hangzik a pultban, mint egy rutinos veterán? Csakis azt, hogy évek óta bedroomkodik a lemezkollekciójával, és hogy nagyon is komolyan gondolja ezt az egészet. Hollandia gyémántja, az amszterdami De School rezidense szikrázik posztkarácsonyra a pultunkban!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó