Pulzar

Partyajánló

Taechno w/ Milo Spykers (Lenske)

Fellépők
Továbbá még: FLUX
Dátum 2019. december 20.
Stílus House
Taechno w/ Milo Spykers (Lenske)A következő Taechno vendége Milo Spykers (Lenske) a belgák egyik újdonsült rave felelőse.

Taechno w/ Milo Spykers (Lenske)

A következő Taechno vendége Milo Spykers (Lenske) a belgák egyik újdonsült rave felelőse.

Milo 2016ban kezdte dj karrierjét és gyorsan az antwerpi underground élet kulcsszereplője lett, azóta is a Lenske, Amelie Lens kiadója támogatja munkáját.

Elektronikus zenei karrierje 3. évét tapossa, de a zene mindig is fontos részét képezte életének, így mikor djként először a közönség elé állt, azonnal magára irányította a belga raverek figyelmét.

Kiskorától gyűjtött zenei tapasztalatai és ismeretei rave-én. A techno zenével hirtelen megszerzett óriási tapasztalata előtt, Milonak volt egy olyan időszaka is amikor a hiphopért rajongott. Bár ez sem teljesen a hiphopról szólt, ahogy egy korábbi interjújában mesél erről, inkább a dob gépek és szintetizátorok iránti rajongása irányította a stílus felé, ugyanúgy ahogy a techno irányába is, amiben szintén nagy szerepet kapnak ezek a hangszerek. Amikor felfedezte magának az Abletont, úgy döntött, hogy inkább a techno felé mozdul, de továbbra is több zenei műfaj mozgatja. Pontosan tudja, hogy az elektronikus zene végtelen formában létezhet, és a techno tiszta lelkének megtalálása végett érdemes egy-egy szett összeállításakor igazán mélyre ásnia, de ez nem jelenti azt, hogy kizárólag ezen a területen szeretne ásni, alkotni a jövőben.

A Taechno-t azért kezdtük el, hogy nemzetközi tehetségeket ismertessünk meg a magyar techno közönséggel. Milot december 20-án hallhatjátok élőben az Aetherben, addig is:

https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1352489

support: Flux és Katamii

www.facebook.com/​events/​434896250759716/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó