Pulzar

Partyajánló

Nightlife V. Birthday

Fellépők
Dátum 2019. november 23.
Stílus House, Tech-house
Nightlife V. BirthdayEljött ez a nap is! 5️év alatt hosszú utat tettünk meg. Rengeteg barátra, rajongóra és partnerre tettünk szert ezidő alatt, mind hazánkban, mind külföldön. Stilusok jönnek és stilusok mennek, de a Mi családunk mindig is biztos pontot nyújtott a szórakoztatás nagy forgatagában és közösen együtt a legvadabb éjszakákat élhettük át az ország legnevesebb klubjainak tánctéren!

Nightlife V. Birthday

Eljött ez a nap is! 5️év alatt hosszú utat tettünk meg. Rengeteg barátra, rajongóra és partnerre tettünk szert ezidő alatt, mind hazánkban, mind külföldön. Stilusok jönnek és stilusok mennek, de a Mi családunk mindig is biztos pontot nyújtott a szórakoztatás nagy forgatagában és közösen együtt a legvadabb éjszakákat élhettük át az ország legnevesebb klubjainak tánctéren!

Most november 23.-án újból meggyújtjuk együtt a születésnapi tortánkon a gyertyákat, ezúttal az ötödiket! Számos hazai top lemezlovas mellett vendégül látjuk Európa egyik legnevesebb Tech-House tehetségét az Angol származású Clooneet, akinek zenéi sorra döntik meg hazánk klubjainak hallgatottságait!

Gyertek és ünnepeljük meg minnél többen a NIGHTLIFE születésnapját!

FELLÉPŐK
- CLOONEE (UK)
- SZECSEI ATTILA
- PUREBEAT
- DANIEL NIKE
- STEVE JUDGE
- DJFREE
- JACKWELL
- REGAN
- DJ CHRISTOPHER
- BRICKLAKE

ELŐVÉTELES JEGYEK 
- Normál - 2500 Ft 16+
- VIP - 6000 Ft - 18+

Online : https://oneticket.hu/nightlife-birthday-rio-191123

www.facebook.com/​events/​2119171265044370/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó