Pulzar

Partyajánló

Sintesi ▩ mixed by d.j.

Fellépők
Dátum 2019. július 21.
Stílus Electro
Sintesi ▩ mixed by d.j.Bulizz kultusztánczenék szintézisére! Folytatódik a Lärm hiánypótló új vasárnapi klubestje, a havonta egyszer jelentkező SINTESI – július 21-én ismét a nyolcvanas évek különleges tánczenei hangzásaié a terep.

Sintesi ▩ mixed by d.j.

Bulizz kultusztánczenék szintézisére!

Folytatódik a Lärm hiánypótló új vasárnapi klubestje, a havonta egyszer jelentkező SINTESI – július 21-én ismét a nyolcvanas évek különleges tánczenei hangzásaié a terep.

A nyolcvanas évek bővelkedik a diszkó utáni, house előtti/melletti irányzatokban, melyek érdekes színátmenetek az elektronikus tánczene hőskorának stíluspalettáján, harsányabb, erőteljesebb tónusukkal pedig ma is átütnek a beszürkültségen. Ilyen "zárvány" a klasszikus diszkót szintetikus campbe átfordító hi-nrg, a szintipopot, new wave-et és electrót zanzásító italo disco, az acidből és ebm-ből gyúrt new beat, vagy a diszkófunkot és electrót latin hatásokkal felütő freestyle.

Kifejezetten ezeknek a magas kuriózum-faktorú hangzásoknak dedikált klubest eddig nem volt Budapesten, ezt az űrt tölti be a Lärmben júniusban indult SINTESI bulisorozat. Ezeken az esteken kultikus, obskúrus, ámde szégyentelenül szórakoztató és ellenállhatatlanul táncos zenék elegyednek, az eredeti régi matériához a koncepcióhoz passzoló friss adalékok hozzáadásával. A SINTESI célzottan a zenét állítja előtérbe, a dj-k – a rezidensek és a vendégek – anonimitásban (a b-kategóriás italo válogatásoktól vett) „mixed by d.j.” fedőnév alatt teszik a dolgukat.

A SINTESI a nyáron havi egy vasárnap veszi birtokba a Lärmet, legközelebb július 21-én.

DJ-k:

"Mixed by d.j."

Ingyenes!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/430387334357591/

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó