Pulzar

Partyajánló

Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party

Fellépők
Dátum 2019. június 9.
Stílus House
Cruisin x Ikrek Daytime Boat PartyAz Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha... Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.

Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party

Az Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha...
Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.

Miszerint ez a nagyon fontos esemény már nem csak egy éjszakai party, hanem a legkomolyabb utazások egyike Európa szívében Budapesten, a Dunán, az Európa hajón! Idén is ránk szavazott a #paTSi vezér és idén is a Cruisin Boat Party keretein belül kerül megrendezésre az ország legkomolyabb szülinapja, ami már a 15. állomásához ér 2019-ben.

A változások bennünk élnek, a változásokkal együtt élünk, s ki fél a változásoktól, az nem is mer élni igazán - vallja Peter Makto.
Főhősünk sem lesz fiatalabb. Vannak dolgok, melyek az ő életében is változásokat szülnek, vagy változtatásokra kényszerítik. Mára már szemüvegben olvassa az e-maileket, és az is lehet, hogy télen már olyan tipikus papis papucsban csetteg otthon.

Ugyanakkor meg évről-évre rutinosabb, érettebb és meghatározóbb lemezlovasa a hazai és már nem csak a hazai, hanem a nemzetközi szcénának is. Miről is beszélünk tehát? Félünk a változástól? Minek? Hiszen az jó, csak éljük meg jól!
Így változott meg sok-sok pajtásunk örömére az Ikrek Éjszakája is, és így született meg az Ikrek Boat és ezzel egy újabb fantasztikus nappali party.

De mi az, ami nem változott? Itt ünnepli veletek Peter Makto (Dandy) a születésnapját, itt ünnepli Gregory S is a születésnapját, itt ünnepel megannyi IKREK szülött és idén is velünk fog ünnepelni megannyi remek partiarc, akik töretlenül jönnek velünk az úton.
Vannak, akik csak ez alkalommal utaznak haza külhonból, de azok is velünk lesznek, akik végig kitartanak a TSapatkapitány és a srácai mellett. Nem változik, sőt évről évre jobb, minőségibb és érettebb lesz a zenei felhozatal. A legjobb deep house és melodic house & techno és proggie track-eket zúdítja rátok a legvidámabb dj team.

Peter Makto immáron 41 évesen, "nagy öregként" fogja átadni a szülinapi zenei csokrát, Gregory S pedig 35 évesen áll majd a pultban, ünnepi és emelkedett hangulatban.

A kísérők ezúttal is a Truesounds Music csapata lesz. Davko és Justrice nevei tökéletes garancia arra, hogy a buli remek alapokon lesz. Emellett újra a fedélzeten köszönthetjük a TSM tiszteletbeli rezidensét és Peter Makto lélektársát, Mark’off / Forkt-ot, aki mestere a lassú ütemeknek és kiváló vendégváró szetteket tolt az elmúlt években is. Mondhatni kötelező kelléke az IKREK buliknak.

Természetesen a bulizás nem ér véget a kikötés után, idén is lesz élet a hajó után, sőt itt jön képbe a mondás: "minden jó, ha jó a vége..." - ezt módosítottuk mi úgy, hogy MINDEN JÓ, HA JÓ HAJÓ a vége, ugyanis a Cruisin Ikrek Boat után az A38-on folytatódik a zenei megfejtés. A tavalyihoz hasonlóan Peter Makto-tól egy újabb ALL NIGHT LONG szett várható levezetésként, mint a Private Thoughts újabb állomása, ami szintén csak 1-szer van egy évben.

PETER MAKTO
GREGORY S
DAVKO
JUSTRICE
MARK’OFF / FORKT

2019.06.09 VASÁRNAP!

Belépők / Tickets
Online: http:/​/​bit.ly/​CRUISIN-IKREK-0609
Offline: 1051 Budapest Jószef Attila u. 51. H-P 11:00-17:00

1st release - 3000 Ft SOLD OUT
2ns release - 3500 Ft SOLD OUT
3rd release - 4000 Ft SOLD OUT
4th release - 4500 Ft SOLD OUT
5th release - 5000 Ft
6th release - 6000 Ft

VIP - 7000 Ft SOLD OUT
VIP Group - 45000 Ft SOLD OUT

www.facebook.com/​events/​519671245227751/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2017-09-09] Cruisin Daytime River Dance 0909
  @ Európa Hajó

  Szeptember 9-én utoljára kihajózunk, hogy elköszönjük erre az évre a hidaktól és mégegyszer utoljára elkapjuk a csillagokat a város felett! A Cruisin legénységének kiválóságai kísérnek majd utunkon és teszik felejthetetlenné 2017 utolsó dunai táncát. Fantasztikus nyár áll mögöttünk, méltóképpen fogjuk megünnepelni az Európa hajó fedélzetén! Várunk benneteket! Dunára fel!
 • [2017-07-29] Guy J / Chicola - Lost & Found Boat
  @ Európa Hajó

  Kétséget kizáróan a nyár egyik legkülönlegesebb bulijával érkezünk július 29-én! A Cruisin fedélzetén Guy J és Chicola fogják a legnagyobb trackeket pakolni! A nyolcróás Lost & Found maratonon az elektronikus tánczene nagyköveteinek szettjei repítenek majd át bennünket a délutánon, akik a saját szerzeményeik mellett a legújabb Lost & Found slágereket is szállítják majd a mozgó panoráma mellé. Legyen tánc!
 • [2017-07-22] Cruisin w/ Serge Devant
  @ Európa Hajó

  Július 22-én újra kifutunk az Európa hajó fedélzetén, ahol ezúttal Serge Devant lesz a nemzetközi vendégünk! A 2016-os év egyik legnagyobb slágerét jegyző New York-i producer nyári, ibizai rezidenciájáról repül hozzánk, hogy elhozza a legfrissebb slágereket a tánc szigetéről a Cruisin fáradhatatlan közönségének! A napot James Grow indítja és repít majd át bennünket a város hídjai alatt. Őt követi Peter Makto, akit először köszönthetünk a hajón és várhatóan a legújabb és legdögösebb Truesounds kiadványokkal visz majd táncba mindenkit. A pontot pedig már jó előre bekészítettük, amit az Yvel & Tristan duó rak fel majd az i-re!
 • [2017-06-04] Cruisin Boat Party w/ Einmusik
  @ Európa Hajó

  Június 4-én régi álom válik valóra és a fedélzeten köszönthetjük a hamburgi Samuel Kindermann-t azaz EINMUSIK-ot! A német producer saját zenéivel és szettjeivel sok hazai zenerajongót nyert meg magának az évek során. Az elismert európai kiadókon történő megjelenések mellett saját kiadója az Einmusika Recordings is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Varázslatos utazásra készüljetek a dunai panorámában! A város legnagyobb mozgó táncterére 1 év után tér vissza Thomas Borza és a Mariposas fáradhatatlan közönsége a Cruisin rezidensei James Grow és Yvel & Tristan mellé. Ezúttal sem ígérünk mást, mint hatalmas táncot!
 • [2017-05-20] Cruisin Daytime Boat Party 0520
  @ Európa Hajó

  Cruiserek! Dunára fel! Május 20-án velünk fut ki az Európa hajó, hogy felfedezzük a rég nem látott partokat és újra dacoljunk az elemekkel. Idén is meghódítjuk a Dunát és a várost legkedvesebb hajónk fedélzetén, amit szél és eső ezúttal sem állíthat meg! A folyó parti épületek ablakai ismerősen kacsintanak majd a májusi napsütésben és a hidakon áthaladók pedig velünk ünneplik majd ezt a napot! Ezúttal sem ígérünk mást, mint hatalmas táncot!
 • [2016-09-17] Cruisin Daytime River Dance 0917
  @ Európa Hajó

  A hajókat nem azért építették, hogy a kikötőben horgonyozzanak, még ha ott biztonságban is vannak, ezért aztán újabb kalanddal várunk minden bátor felfedezőt az Európa hajó fedélzetén! Új partok, új kikötők hívogatnak, és nem lehet nemet mondani, hisz idén utoljára lesz lehetőség, hogy végigtáncoljuk a délutánt a mozgó panorámában az éggel nyitva a fejünk felett. Képzeletbeli vitorláinkat még egyszer a Duna szelének feszítjük az év utolsó Cruisinján, hogy a közös térképünk még ismeretlen területeit is meghódítsuk!
 • [2016-08-06] Steve Judge & Friends Boat Party
  @ Európa Hajó

  Egy nem mindennapi rendezvény közeledik, hisz hajósbuli egy évben egyszer van!
 • [2016-07-23] Cruisin 0723
  @ Európa Hajó

  A nyár utolsó Cruisinja indul július 23-án! Az elmúlt két alkalommal felejthetetlen emlékekkel tértünk vissza a távoli vizekről, de újra kifutunk, mert van még mit felfedezni! A messzi nyugatról érkezik Renatoo, aki a BMB! közönségét kíséri mindig táncba és most első alkalommal a dunai hajósokat. 1 év után Snillocot is újra köszönthetjük a fedélzeten, ami bizony a fergeteges táncot jelenti majd! A szombat délután pedig csak úgy lehet teljes, ha a hanghullámokat Yvel & Tristan és James Grow korbácsolja majd fel! Várunk tehát a nyár utolsó nagy kalandján, ami nem az Európa hajó fedélzetén ér majd véget!
 • [2016-06-11] Cruisin Daytime Open Air River Dance
  @ Európa Hajó

  Ez a nyár sem tart örökké és minden alkalom egyszeri! Ismét felfedező útra indul az Európa hajó, hogy olyan élményekkel térjünk vissza a messzi északról, amelyek nyomot hagynak a lelkünkben. Fáradhatatlanul hajtjuk a tökéletes pillanatot, annak reményében, hogy elcsípjük végül, és a miénk legyen, ezért június 11-én újra kifutunk és a folyamatosan változó panorámában hajózunk a Dunán és úszunk majd a hanghullámokban. Az All Inn Records boss Polarize először viszi táncba a Cruisin közönségét és a Mariposas motorja, Thomas Borza pedig 1 év után tér vissza a hajóra a HI!FLY rezidens James Grow és Yvel & Tristan mellé.
 • [2016-05-14] Cruisin Daytime Open Air River Dance
  @ Európa Hajó

  Mivel nagyon jók voltatok az elmúlt évben ti is, és mi is, 2016-ban újra vízre szállunk. Az egyik legjobb dolog a budapesti nyárban kétségkívül a Cruisin lett; egy komplex és egyedi élmény városban, természetben, a vízen. Hála a globális felmelegedésnek már májusban Európa tetején állhatunk, és persze korántsem ér véget a kikötés után a mulatság, de erről majd később. Egy csomó meglepetéssel készülünk, lassan kimerjük írni majd azt is, hogy prémium a buli.
 • [2015-11-07] LOST & FOUND Label Night
  @ Európa Hajó

  Lassan hagyomány, hogy Guy J részese a csillámporos Hi!Fly fiesztáknak, ez évben sem lesz másképp. Viszont most még nagyobbat álmodtunk, és történetünk első Lost & Found Label Nightját hozzuk el Nektek, mivel a pultban Guy Mantzur is szerepet kap a Főnök mellett! A progi estjeink kvázi külföldi rezidenséről, Cid Inc-ről pedig még szót sem ejtettünk... Ha mindehhez hozzátesszük, hogy az idén nyári Cruisinok alkalmával már belakott Európa Hajóra csábítunk Benneteket, mit szóltok? Na jó, még egy info: helyszínünk nem állóhajóként fog üzemelni aznap este. Így már minden összeállt? Szeretettel várunk akkor november 7-én!
 • [2015-09-11] THE ULTIMATE PARTYBOAT ⚓️ by MΔDNESS & RYH
  @ Európa Hajó

  A hír igaz ... megvalósul Magyarország valaha volt legdurvább PARTYHAJÓ-ja!
 • [2015-08-08] CRUISIN Daytime Open Air River Dance 0808
  @ Európa Hajó

  Augusztus 8-án tarts velünk 2015 nyarának utolsó Cruisinján, természetesen most is az Európa hajón! Ezúttal ismét a klasszikus időrend szerint, 14:00-s kapunyitás mellett, 16:00-s indulással és 22:00-s érkezéssel operálunk. Lemezjátszóknál a teljes Hi!Fly legénység, és az idén a nyitóbulin már bemutatkozó Mariposas-vezér, Thomas Borza! Tudjuk, ez a nap az augusztus 21-ei "ajándék" péntek ledolgozása, ezért annak, aki nem tud velünk tartani, szerveztünk egy éjszakai partit is! Ez lesz a Hi!Fly Summer Vibes a Margitszigeten, a ZIPPP klubban.
 • [2015-07-25] CRUISIN Daytime Open Air River Dance
  @ Európa Hajó

  Hello Cruiserek! Július 25-én ötödik alkalommal hajózunk ki, de ezúttal egy kicsit távolabb merészkedünk a Dunán felfelé, és meg sem állunk Visegrádig. Ott is csak azért, hogy megcsodáljuk a lenyugvó Napot a hegyek ölelésében. Az új helyszínekkel bővülő panorámavetítést az Európa hajó teraszáról és fedett keringőjéről lesz lehetőség élvezni önfeledt bulizás és hajózás közben. Ez alkalommal már 14:00-kor felszedjük a horgonyt és vesszük az irányt egyenesen észak felé, a visszaérkezés 23:00 körül várható.
 • [2015-06-27] CRUISIN Daytime Open Air River Dance 0627
  @ Európa Hajó

  Az első három budapesti, nappali hajókirándulással egybekötött open air elektronikus zenei rendezvény, azaz a CRUISIN minden résztvevőben mély nyomokat hagyott tavaly nyáron.
 • [2012-04-21] Elite Force - Be massive Boat Party
  @ Corvintető, Budapest

  Idén tavasszal a Be Massive csapata szokásához híven újdonsággal rukkol elő: Londonban prémium partysorozatként közismert Elite Force Boat Partyja, melyet a Temzén tart egy hajón.
 • [2010-08-10] 1000 Party-Matróz a fedélzeten!
  @ Európa Hajó

  1000 Fős Partyhajó a Dunán! a sziget 0.napján.
 • [2005-08-27] Exclusive Boat Party
  @ Európa Hajó

  Cuba Libre & 4Elements jóvoltából üdvözölhetjük hazánkban Corvin Daleket, az estén itt lesz még Maurizio Zoccola és Chriss, persze a teljesség igény nélkül.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó