Pulzar

Partyajánló

Cinematiné 020 x Erick Morillo, N’To, Yaya

Fellépők
Dátum 2019-06-09
Stílus House
Cinematiné 020 x Erick Morillo, N’To, YayaKontinenseket átívelő elektronikus zenei találkozóval jön a 20. Cinematiné! Erick Morillo, N’TO és Yaya lesz az, aki a már 20. nappali buli fő hullámait közvetíti majd.
Az esemény résztvevői:
Eddig még egy vendég sem igazolt vissza

Cinematiné 020 x Erick Morillo, N’To, Yaya

Kontinenseket átívelő elektronikus zenei találkozóval jön a 20. Cinematiné!

Erick Morillo, N’TO és Yaya lesz az, aki a már 20. nappali buli fő hullámait közvetíti majd.

Legutóbb a hírhedt Loco Dice járt a Cinematinén, aki megtörte azt a programvonalat, miszerint a Cinematiné mindig valami újat hoz a közönség számára, partyról partyra. Merthogy a nagy Loco 2018-ban is beugrott már felrobbantani a RIO táncterét, de mivel idén talán még nagyobb örömöt szerzett, így még jó is, hogy duplázott Loco Dice-ból a Cinematiné!

Most viszont jön a folytatás, ami már nem enged ilyen „kihágást”, és mivel ez már a 20. Cinematiné lesz június 9-én, így nem maradhat el egy dupla hatos dobás! Szó sincs persze 12 fellépőről, épp elég az a hármas is, melyet a bevezetőben ismertettünk fél szavakban, akik által kontinensek nagy találkozója is lesz ez a nyári szombat!

Erick Morillo Észak- és Dél-Amerikát is lefedve, a szakma több évtizedes múlttal rendelkező legendájaként, a híres Subliminal Records főnökeként érkezik Budapestre, akit Európa képviseletében az ifjú, pezsgő, francia ütemekkel felvértezett Hungry Music dartanyan, N’TO erősít. A harmadik fellépő pedig az Olaszországban élő, de Afrika etnikai gyökeréhez kapcsolódó Yaya, lesz, aki a Tamango Records tulajdonosa, és Loco Dice Desolat nevű kiadójának gyöngyszeme.

A három kontinens képviselőjét jól ismert hazai arcok veszik majd körül: Andras Garay, Jaffa Surfa, James Cole és Rizkid is része lesz ennek az izgalmas zenei programnak, amely váratlanul színes felhozatallal teszi ellenálhatatlanná ezt a közelgő, nyári délutánt, melyre jegyek már online kaphatók!

Line up:

ERICK MORILLO
N’TO
YAYA
James Cole / Jaffa Surfa
Andras Garay / Rizkid

JEGYEK/TICKETS:
Early Bird (normal): 3500FT -> https://bit.ly/30fE7AX
Pre-Sale (normal): 4000FT
VIP: 8000Ft -> https://bit.ly/30fE7AX

14:00/02:00h

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó