Pulzar

Partyajánlók

2019. május

2019. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2019-05-11] Deadcode & Friends 2019
     

    Deadcode & Friends 2019
    Bővebben
  • [2019-05-11] Lab season closing w / Saša
     

    Saša was born and raised in Munich. The diverse and bursting music scene took him to relocate to Berlin. Catch one of his regular gigs in the Minimal Bar and you´ll hear some fine microhouse and minimal tunes. He is also a regular guest in Belgrad´s most prestigious clubs. His style has been influenced by the music of Andrea Ferlin and Francesco Assenza. They are the heads of the Berlin-based label called Sleep is Commercial which gonna celebrate this year the 10th anniversary.
    Bővebben
  • [2019-05-11] CAT Budapest pres. TOM NOVY
     

    Talán Tom Novy az első német producer és DJ, aki hazai pályán beelőzte a house zene angol és francia ikonjait! Az 1996-os második kislemeze, a Superstar, hozta meg Tomnak a nemzetközi ismertséget és ettől kezdve nem volt számára megállás. Egymást követték a jobbnál jobb zenék, listaelsőségek és válogatáslemez megjelenések. A kiváló produceri munka hozta meg számára a nemzetközi szupersztárok remix felkéréseit is: Justin Timberlake, Yoko Ono, Erick Morillo, Snap és Sander Kleinenberg is vele akartak dolgozni!
    Természetesen nem maradtak el az óriás klubok meghívásai sem... csak hogy pár példát említsünk, fellépett már a Pacha-ban, a Club Cocoon-ban és nem utolsó sorban a legendás ibizai Space-ben, ami végül 14 évig volt a rezidenciája!
    Bővebben
  • [2019-05-11] Miss Monique (UA) All Night Long
    @ Analog Music Hall

    Az ukrán hölgy nem csak bájos, de zeneileg is érett, előremutató és izgalmas.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Deep Café - Season Closing Party
    @ Symbol

    Egy szempillantás alatt elérkeztünk a szezonzáró DEEP CAFÉ PARTYhoz, várunk május 11.én, Szombaton a Symbol Budapest falai közé!
    Bővebben
  • [2019-05-11] Freedom & Love / Sideform & Relativ / Open Air
     

    Május = Dunapart = Szabadság = Életérzés
    Biztosan emlékeznek sokan a régi időkre amikor a májusi szabadtéri szezon elengedhetetlen lett volna a halásztelki megnyitó nélkül.A vén Duna nagyon sokat tudna mesélni erről...Aztán lassan már csak a történelemben emlékezhetünk ezen mulatságokról. Követte őt a csepeli Duna - part megmozdulások de sajnos ezek is véget értek...2016-ban Sződligeten elkezdődött valami. Valami ami ismét a folyó közvetlen közelében történt a parton.
    Aztán 2017-ben ismét találkozhattunk itt....A tavalyi szünet után most ismét visszatérünk,hogy itt kezdjük el a szabadtéri szezont. Egy olyan helyszínen ahol vízközelben lehetünk és ahol páratlan látványt nyújt a vén Duna látképe.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Műhely ▩ ▩ Axel Picodot
     

    Axel Picodot az egyik legígéretesebb fiatal techno producer és DJ Franciaországban. Settjeiben a gyors ritmusok és a súlyos basszusok alapvető elemek. Zenéiben szeretettel használ indusztriális hangzásokat, perkusszív elemeket. Az ARTS, Grounded, Raven Sigh, Wrongnotes kiadóknál is jelentek meg már trekkjei emellett olyan előadók keverik zenéit mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, vagy Perc. Jelenleg európában turnézik, ahol Amszterdam, London, és Párizs klubbjai mellett a budapesti Lärmet is meglátogatja.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Rising Empire: Tim Tama (NL)
     

    Radikális melodika, eklektika és a 90-es évekből merítkező esztétika jellemzi a holland techno egyik legfiatalabb feltörekvőjét, Tim Tamát, aki lólépésben futja be épp nemzetközi karrierjét. Sajátos, szélsőséges és jól felismerhető hangzása szinte egy csapásra magával ragadta a legnagyobb újgenerációs előadókat, zenéi pedig olyan kiadóknál landoltak, mint az Obscuur Records, a Taro Records, vagy kortárs technót talán leginkább meghatározó ARTS-nál. Tim Tama ezáltal egy különleges színfolt, aki első alkalommal érkezik Magyarországra az Rising Empire meghívására, méghozzá a Raveyard közreműködésével a pesti underground egyik legnagyobb fellegvárába, a Dürer Kertbe. Az esemény természetesen nem marad hazai szupport nélkül sem, így Tim Tama mellé érkezik Man + Machine, Mankind, 2z és Art Soul.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Le Piquenique de ROKOKO
     

    Berlini közreműködéssel talál otthonra a ROKOKO

    A kultikus sorozat újabb epizódja egy új kezdet is lesz egyben!
    Bővebben
  • [2019-05-11] Detroit In Effect ~ LavaLava
     

    Elűzzük a rossz időt szombatra: az 1994 óta aktív Detroit In Effect játszik a vén Duna partján. Groovy electrók Michigan kultikus figurájától és groovy körítés a LavaLava triótól.
    Bővebben
  • [2019-05-15] A38 | MOOD pres. Midweek House Meeting
     

    Hello Friendz!

    Megnyitjuk a szezont, és emlékezetessé tesszük az idei majálist, egy vérbeli, House-matinével, kedvenc Duna-parti hajónkon.
    Mostantól, egész nyáron, két hetente MIDWEEK HOUSE MEETING az A38 Hajó orrteraszán!
    Bővebben
  • [2019-05-16] Seed ▞ season closing
     

    Októberben elkezdtünk írni egy történetet. Mi adtuk a főszereplőket és a helyszínt, megzenésítettük nektek a csütörtök estéket és néha átadtuk a tollat a meghívott vendégeknek, hogy ők is színesítsék a sztorit pár oldallal. Szeretjük, ha egy mese kerek egész és bár korlátozni nem áll szándékunkban, de keretes szerkezetet adtunk az irományunknak: a nyitó esemény vendége lép újra az események élére, Pintér Delay Márton veti zenébe a klubszezon utolsó bekezdéseit. Természetesen a Seed hősök Roocha és Zvezda Beta fognak küzdeni az oldalán. Utána pedig egy kis írói szabadságra megyünk a nyárra, de ne lepődjetek meg, ha a nyári szünetben is kötelező olvasmány leszünk.
    Bővebben
  • [2019-05-16] Kispéntech #5
     

    Egy korábban klubkörnyezetből ismert Bezometer jelenség bukkant fel tavaly nyár végén a Duna felszínén. Viharfelhőkkel dacolva hirdette, hogy a hétvége valójában már csütörtökön, a TRIP hajó teraszán indul. A kezdeményezés életképesnek bizonyult, hatalmas mosollyal, folytatásban reménykedve hagyhattuk el ősszel a fedélzetet.
    Bővebben
  • [2019-05-16] Fine Selection #58
     

    Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" 3. szezonjahoz erkezett, ami azt jelenti, hogy ismet kezdetet veszi a csütörtöki house és koktéleső az A38 Hajó orrteraszán!
    Bővebben
  • [2019-05-17] Stabil deluxe edition w/ Michael James + RQZ
     

    Moira Audio Recordings bemutatja:
    Stabil deluxe edition a LOCK Budapest-ben
    Bővebben
  • [2019-05-17] Marco Bailey by The Etiket on Tour
     

    Black Mamba pres. The Etiket on Tour pres. Marco Bailey, Sikztah, Steam Shape, Shabaam
    #akvablackhall / KisHall
    Bővebben
  • [2019-05-17] WORLD IS MINE invites: BROOKS (NL)
    @ Cinema Hall

    WORLD IS MINE #invites. Miről van szó? ⤵

    Egy rendezvénysorozat, ahol újra találkozik a mágikus 3 "É", amik már a WIM első szívdobbanásainál is bennünk voltak: az Élmény, az Érzés és nem utolsósorban: az Érték!
    Bővebben
  • [2019-05-17] Peach ▩ ▩ Designer Drums
     

    "Energiagombóc" - az utóbbi idők kedvenc és legrövidebb önjellemzése május közepi vendégünktől, Peach-től, azaz a kanadai születésű Serena Passiontől származik. A pár éve már Londonban élő Peachnek saját műsora van az egyik legklasszabb underground rádióban, az NTS Radio-n, ami formálta a - szívünkhöz közel álló - stílusokon átívelő és a fenti leírásnak megfelelő vibráló, energikus mix-hozzáállását. Ahogy a Discwomanes podcastjéhez fogalmaz: 'I don't think i've been ever very good at the chill thing'
    Bővebben
  • [2019-05-17] Deepfields - Season Closing
     

    Deepfields made its unique mark in the Budapest underground nightlife a long ago. Known from its familiar atmosphere and music oriented audience - specialized mostly to the microhouse and deeper minimal techno genres. Beside the carefully selected lineups, Szoba Studio always enhances the experience with special visuals on and outside of the dancefloor. The venue is TRIP, a standing boat on the Danube with closed music hall and terrace.
    Bővebben
  • [2019-05-17] Aether Closing
     

    Ismét eljött az idő, hogy nyári nyugovóra térjen kedves kis klubocskánk. Szerencsére a kiscsoportba hamar beilleszkedett és első óvodás évét rendkívül boldogan töltötte. Persze ez nem meglepő, hiszen továbbra fogta pöttöm kezecskéit a díszes társaság, kiknek ezúttal is köszönjük, hogy ilyen aktív részt vállalnak Aetherke nevelésben! Ezt meghálálandó készül is a picike egy bájos műsorral, melyet az évzárón fog előadni. Tartsatok velünk tehát eme nemes alkalmon, hogy meglássuk, van e remény egy szörnyszülött felnevelésére manapság.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó