Pulzar

Partyajánlók

2019. március

2019. március

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2019-03-07] Seed ▞
     

    A márciusi örökifjak hébe-hóba (azért reméljük hóba nem) összeállnak, és bár tavasszal a nap egyre többet süt, Delay aka Marton Pinter egyedi hangzásvilágú, mély atmoszférájú szettjei az AETHER sötétjébe varázsolnak minket egy röpke csütörtök éjszakára. Kompániája Zvezda Beta és Roocha, akik töretlenül kitartanak a hobbijuk mellett, hogy a csütörtök estéjükön megtáncoltatnak mindenkit, aki az Atherbe indul.
    Bővebben
  • [2019-03-14] Seed ▞
     

    Március idusának hosszú hétvégéje előtt egy különleges formáció együttállását hozzák el nektek a csillagok: összeáll az AETHER crew és a Seed fenegyerekek bandája. Adx, akinek a neve szorosan kötődik a RAW-hoz és Aether Heroes vértestvére is Ramin Sayyah-nak, akik valószínűleg az Aether falait kidöngető merényletre készülnek erre a csütörtökre. A Seed-es fiúkat sem kell erre kétszer kérni, betáraztak már ők is a forradalmi hangulatból jó előre. Ugyan szavalni sem Zvezda Beta, sem Roocha nem fog, de 12 zenénél többel készülnek.
    Bővebben
  • [2019-03-21] Seed ▞
     

    Andras Toth a zongoraművész előszeretettel művészkedik a potméterekkel is. Produceri megjelenéseivel is mindkét zenei stílusban feltűnik, egy igazi produktív, alkotó szellem, emellett a budapesti éjszakában is fel-felbukkanó név az övé.Az est házigazdái pedig Roocha és Zvezda Beta, akikkel régóta szoros kapcsolatot ápolnak mind szakmai, mind baráti szempontból. Jó zenékből és hangulatból biztosan jól állunk majd szóval csütörtökön irány az AETHER!
    Bővebben
  • [2019-03-28] Seed ▞
     

    A márciusi záró vendége a változatos repertoárral rendelkező Peter Helecz nevével az utóbbi időbent egyre többet találkozhatunk bulik flyer-jein. Meg persze az AETHERben is, ha valaki rendszeresen jár csütörtökönként arra. Most beáll a pult mögé és megcsillogtatja tudását és legkedvencebb zenéit. A házigazdák Roocha és Zvezda Beta.
    Bővebben
  • [2019-03-02] Sobekin w/ Laolu (Innervisions)
     

    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Bővebben
  • [2019-03-30] Sobekin w/ Sandrino (Innervisions)
     

    Sobekin – Világosság az éjszakában

    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Bővebben
  • [2019-03-14] Spring Celebration 2019
     

    Soha nem látott számú külföldi headlinerrel ünnepeljük a tavaszt! A Spring Celebration sorozat 2019-ben szerb barátainkat látja vendégül: A nagyteremben a TesseracTstudio Label fellépői utaztatnak, a Psybaba Stage pedig a balkán legsötétebb bugyraiba kalauzol majd bennünket a Cybernetic Crew segítségével.
    Bővebben
  • [2019-03-08] Stay Hydrated presents: Darius Syrossian extended set
     

    Egy különleges tech-house bulival térünk vissza Buda legújabb klubjába a Premierbe. Darius Syrossian neve bizonyára senkinek sem ismeretlen, aki kedveli ezt a műfajt. A hamisítalan stílusáról ismert DJ és producer, a Do Not Sleep Ibiza sorozat és az Amnesia Ibiza megaklub rezidense ezúttal a Hexagon teremben visz minket egy 3 órás utazársra a house és techno világába.
    Bővebben
  • [2019-03-23] Sunflowerz pres. Steffen Deux [DE] /8bit/
     

    After the stunning events with STEVE O' SULLIVAN, EAST END DUBS, Dj W!LD, POLITICS OF DANCING, FERRO, JEDSA SOUNDOROM, SAKRO, OLIVIAN NOUR, SILVER CITY live, OKAIN, MANUEL SAHAGUN here comes the next guest artist of our SUNFLOWERZ series! He is Steffen Deux from Mannheim, Germany, who is the younger brother of NICK CURLY, firmly established in the local scene. With releases on labels like 8bit Records, Do Not Sleep or Knee Deep In Sound to name but a few, he also caught some attention throughout Europe. Being a regular at the famous Time Warp Festival in Mannheim and the Sonus Festival in Croatia he even managed to play at the world famous Fabric London lately. Anyone keeping an eye on the most promising talents of the electronic music scene will already have been aware of Steffen Deux for lot of times. As a resident DJ at the Loft Club in Ludwigshafen and Mannheim's Deep House series "feel" he has stood alongside greats such as Loco Dice and Marco Carola. Excellent mixing and a certain sense for the right track have not only earned him success with his club gigs – his productions are also in high demand. His "Yankee Clipper" landed on the Cocoon Compilation "Party Animals", and Adam Beyer selected "Hungry" for the Cocoon Heroes CD.
    Bővebben
  • [2019-03-22] Superitalo Cosmico
     

    Musica SPAZIALE, avagy ezúttal kilőjük a bulit a kozmoszba és kizárólag a 80-as években olasz módra készült szintetikus űrdiszkó zenékkel repítünk messzi-messzi galaxisokba. És hogy SPECIALE is legyen ez a retrofuturista este, erre az alkalomra GALACTIC JACKSON barátunk előszedi az idevágó SPACE ITALO lemezeit. Balla balla!
    Bővebben
  • [2019-03-08] Tale Of Us / 3 hrs Set
     

    TALE OF US /3 hrs Set/ - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
    Bővebben
  • [2019-03-22] Technokunst & Casino Rave pres. Vatican Shadow
     

    “Ma éjjel Szaddám romok között sétál”
    “Emlékezz a fekete napodra”
    “A körülményeket hamar megkérdőjelezték”
    “Recsegő hangok jönnek ki egy Motorola walkie-talkieból”
    “Ahol pénz van, ott nincs megbocsátás”
    Bővebben
  • [2019-03-08] Technokunst Club ▩ Remco Beekwilder
     

    Forgószélként tört be az underground techno körökbe a szemtelenül fiatal holland dj és producer. Munkássága elmúlt 5 esztendejében a zenei karrierje minden lehetséges buktatót kikerülve ívelt felfelé. Olyan nyomokat maga után hagyva, mint a Planet Acid zenéje a Berghain 8. mix cdjén, vagy az LSD száma a Dj Mag 2017-es legjobb trackjei közt. 2018-ban alapította Emerald kiadóját, ami a hangár és rave ihlette zenéi otthona. Dax J Monnom Black-je nem csak a zenéit jelenteti meg, hanem a label rendezvényein is rezidens szerepet tölt be Stranger, Thomas P Heckmann és I Hate Models mellett. Nyers és kőkemény este elé nézünk Márciusban. Várunk mindenkit!
    Bővebben
  • [2019-03-29] Therapy Sessions Budapest XL
     

    A Bladerunnaz fennálásának 20. évét különleges bulikkal ünnepeljük, márciusban egy speciális Therapy Sessions Budapest buli érkezik az Akvárium Nagyhalljába. Audio megidézi régi "therapys" énjét, jön Counterstrike és egy rég nem látott ismerős Donny személyében. Az örömteli alkalomba azért némi szomorúság is vegyül: Panacea utoljára játszik drum & bass szettet. Gyertek, búcsúzzunk tőle együtt! A régi Stúdiós Therapy Sessions vizuális aláfestést ismét az Urbanizer biztosítja majd.
    Bővebben
  • [2019-03-09] TOM SELECT & TOLO present T+T w/ CINTHIE
     

    Berlin based DJ and producer, Label owner of 803 Crystal Grooves, Beste Modus ,Unison Wax, Beste Freunde and we_r house, Fritz Radio Host, Elevate record store owner and proud parent.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Truesounds Music pres. Miyagi
     

    Vannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.
    Bővebben
  • [2019-03-23] Truesounds Music X Sixth Sense X DFFRNTLY: The Friendship
    @ Cinema Hall

    A kollaborációkból mindig valami érdekes, egyedi és megismételhetetlen születik. Több zenei látásmód találkozik, ezáltal sokkal szélesebb spektrumot kínálva a közönségnek. Március 23-án 7 hazai fellépő, 3 szervezőcsapat, különböző hangzásokat képviselve, de mégis egy koherens egészet alkotva kapcsolódik egymás rezgéseire a New Cinema Hall-ban!
    Bővebben
  • [2019-03-14] Um-Laut vol. II
    @ Ambient

    A következő állomásához ért az Um-Laut.
    Továbbra is pattognak a beatek, koszosak a cinek és morognak a mélyek.
    Bővebben
  • [2019-03-09] Under Techno with Belocca & Friends
     

    Imádod az #underground bulikat és az életed a #techno?
    Gyere és bulizz Budapest meghatározó előadóival és éld át mindazt amire vágysz!
    Bővebben
  • [2019-03-15] UV COLOR PARTY * Exclusive
    @ Cinema Hall

    A márciusi hosszúhétvége #színesebb lesz mint valaha...
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó