Pulzar

Partyajánló

Save the rave: Insolate /HR/, Ben Dust /DE/ @ TRIP

Fellépők
Dátum 2019. február 23.
Helyszín TRIP
Stílus House, Techno
Save the rave: Insolate /HR/, Ben Dust /DE/Ütős tartalommal érünk az első SAVE THE RAVE bulihoz. Ilyen promót ritkán látni egy eseményhez, amit a #SAVETHERAVE szervezői tolnak!TRIP

Save the rave: Insolate /HR/, Ben Dust /DE/ @ TRIP

Ütős tartalommal érünk az első SAVE THE RAVE bulihoz.
Ilyen promót ritkán látni egy eseményhez, amit a #SAVETHERAVE szervezői tolnak!

Pár hete már tudjuk, hogy új, techno orientált esemény indul útjára február 23-án, szombaton. A #SAVETHERAVE címre keresztelt legújabb DFFRNTLY gyermek megszületésére nagy hangsúlyt fektet a crew. A rave kultúrát szimbolizáló esemény hájpolásához váratlan eszközökhöz sem féltek nyúlni.

Először kezdődött a sor a házi kedvences játék promóval, ami annyit tett, hogy a csapat kedvenc kutyáinak (Molly és Lola) képeivel kerültek páros jegyek játékba. Elég merész húzásnak bizonyult, de a két francia buldog jól festett a #SAVETHERAVE grafikai környezetben és azonnal meghódította az internetet.

Persze, ez még koránt sem elég az elektronikus zene népszerűsítéséhez, de a szervezők mertek előhúzni egy jó öreg játékost, amit már oly sokan elfelejtettek, az előzetes mixkészítést! Lehet, hogy első nekifutásra gyengén hangzik, de mivel egyre kevesebb mix készül hazai viszonylatban, ezért mindenképp kiemelkedő, hogy eseményre minden fellépő mixet készít.

Ráadásul 20-25 perces mini mixekbe tömörítve azt az egyveleget, melyet elképzelnek a közelgő #SAVETHERAVE hangulatába. A sort az a Belocca kezdte, akit egyébként 2018-ból Az év underground DJ-jének választottak a közelmúltban, de van már 4 további mix is a Dffrntly Mixcloud csatornáján.

A mixek készítői között ismerős arcok is felbukkannak, de a legjobb, hogy olyanok is, akiket még nem sok helyen hallhattunk, vagy sehol, hiszen a TRIP Hajó kistermében feltörekvő fiatalok is helyet kaptak az eseményen. Az Universe páros rövid forgataga például kifejezetten ütős lett.

A helyszínt pedig nagyon már reklámozniuk sem kellett, hiszen a TRIP Hajó panorámás kilátása az Országházra különleges szórakozási élményt nyújt, miközben az alkalomhoz illő technikai bővítés megteszi a dolgát a hajógyomorban!

 

Hát így érünk egyre közelebb a szombati rave-mentő, de inkább ravebe menetelő partyhoz, ahol a hazai fellépőkön túl a horvát Insolate és a németek egyik berobbanó ifjonca, Ben Dust lesz a kiemelt vendég!

Vedd meg a jegyed még most, mert nem garantált, hogy ne fulladna teltházba ez az éjszaka!

Main Stage:

Insolate (HR)

Ben Dust (D)
Julian Marcell
Belocca
Kitti Kay
Technicolour
Newground

Small room:
Bohumil
Zwei Maskara
Universe
Dynamic Material
Mate Horvath

Jegy árak:
Early bird          2990 Ft - Sold out
Normál I. kör     3490 Ft
Normál II. kör    3990 Ft
Normál III. kör   4490 Ft 

SZÍNPADJEGY  7990 Ft
(only BLACK DRESS)

Jegy online: https://oneticket.hu/save-the-rave-insolate-ihri-ben-dust-idi-3037

www.facebook.com/​events/​215461916071565/​

Helyszín

 • TRIP

  Szilágyi Dezső tér, 2-es móló Budapest 1011

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-03-01] Deepfields at TRIP
   

  Deepfields made his unique mark in the Budapest underground nightlife a long ago. Known from its familiar atmosphere and music oriented audience - specialized mostly to the microhouse and deeper minimal techno genres. Beside the carefully selected lineups, Szoba Studio always enhances the experience with special visuals on and outside of the dancefloor.
 • [2019-01-05] Keep it Psychedelic
   

  Szeretnénk nektek egy különleges estével kedveskedni születésnapunk alkalmából! Ezúttal az éjszakai "groovy" psytrance legavatottabb hazai DJ-i állnak a pult mögé, ráadásul nem egyedül! A párosok nevei már ismerősen csenghetnek többeteknek így egymás mellett. Összeszokott partnerekről van szó, így garantáltan profi szettekre rophatjuk egész éjjel!
 • [2018-12-31] NYE 1989: Back To The Future
   

  Találtunk egy fluxuskondenzátort a TRIP hajón, így a szinti hullámokon 2018-ból egyenes 1989-be utazunk szilveszter éjszakáján! Este 10-től hoverboardokról és repülő Deloreanekről álmodozva levetítjük eredeti nyelven magyar felirattal a "Vissza a Jövőbe" 2. részét, majd Neonhullám dj-k gondoskodnak a hajnalig az időutazásról!
 • [2018-12-21] Deepfields at TRIP
   

  Deepfields is back on the deck in december. We try to beat the vibe of the opening party with leader artists from the local scene.
 • [2018-11-17] Deepfields | Opening
   

  A hosszúra nyúlt hallgatás után új helyszínen tér vissza a Deepfields csapata: ezúttal a Trip hajó fedélzetén alakítjuk ki a már megszokott atmoszférát.
 • [2018-09-20] Kispéntech #4
   

  Nem csak a pénteki munkanapok tarthatnak tőlünk, már az ősz sincs biztonságban.
 • [2018-09-15] Chily Team & MadCity pres.: Mighty Waves w/ Millivolt
  @ TRIP

  Hatalmas hullámokat kavar a Chily Team és a MadCity a TRIP Hajón. A Chily Team egy újabb nyári, szabadtéri fesztiválszezon után ismét beköltözik a TRIP Hajó gyomrába az év hűvösebb időszakára. Két sikeres buli után a hajó belsejében most belevágnak a harmadikba is, ezúttal a MadCity csapatával karöltve. A Mighty Waves-nek keresztelt, két teremben párhuzamosan futó party fő fellépője a Svájcban élő Millivolt lesz szeptember 15-én, szombaton.
 • [2018-08-23] Kispéntech #3
   

  Újabb pénteki munkanap retteghet, csütörtökön ismét Kispéntech a TRIP hajón.
 • [2018-08-18] Warm Up to Beat Safari
   

  Talán sokan emlékeztek, hogy 2016 nyarának végén vendégül láttuk első külföldi fellépönket PROLIX-ot a szebb napokat megélt R33-ban. Azóta sok minden történt: új helyszínre költöztünk, nem kevés bulit rendeztünk, elindítottuk a Tiloson rádióadásunkat, és végül, de nem utolsó sorban rengeteg barátságot kötöttünk. Két év elteltével az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívásunkra újra hazánkba látogat Prolix, aki szintén nem tétlenkedett az elmúlt időszakban!
 • [2018-08-17] ASAN Boat Trip
   

  ASAN Records @ Trip Hajó
 • [2018-08-03] Po:ti x Contra Mundum
   

  A Contra Mundum tovább lovagol a szabadtéri buliztatás hullámain, ezúttal Po:ti Trippeltet: mélyről jön, de hamar ráléptet benneteket a tősgyökeres CDV hangulatra, még akkor is, ha a szokásosnál kicsit ingatagabb a lábunk alatt a talaj! Belépőt nem szedünk, mert jó fejek vagyunk, ha elered az eső, akkor mi is eleresztjük a hajunkat, és zárt térben folytatjuk!
 • [2018-07-20] TRIP to the Jungle
   

  A tradicionális jungle és az igényes pop fúziója, azaz a "plastic jungle" megalkotói: O.J. Sámson és tettestársa, Pierrot ezen az estén egy kevésbé ismert oldalukat mutatják meg azoknak a szerencsés utasoknak, akik hajójegyeiket felmutatják a TRIP fedélzetén.
 • [2018-07-13] Bezorama
   

  Egy rövid pihenő után folytatjuk is a hosszabb szettekben kiteljesedő zenei kalandozásainkat a TRIP terében.
 • [2018-07-13] DEEP N' TRIP
  @ TRIP

  Tovább folytatódik a mélyvízi utazás! Köszönjük mindenkinek, hogy osztozhattuk ezekben a fantasztikus impulzusokban. A hangulat, a naplemente, a fények felvillanása hihetetlen élmény volt, de az se csüggedjen aki nem volt jelen, mert most bepótolhatja.
 • [2018-06-29] Bezonight
   

  Bezonight @ Trip Hajó, Panoráma terem
 • [2018-06-29] DEEP N' TRIP
   

  DEEP N' TRIP present: Andrija Jäger & Simon aka Nimson /Minimal Art Family/ e-zenés napozás a Minimal Art Family művészeivel
 • [2018-05-30] WaxWaxWax pres.: TRIPnik
   

  A WAXWAXWAX célja az volt, hogy elindítsanak egy olyan sorozatot, amiben a 4/4-es elektronikus zene, főleg a kortárs house dominál.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó