Pulzar

Partyajánló

Deepfields at TRIP

Fellépők
Dátum 2019. március 1.
Stílus House
Deepfields at TRIPDeepfields made his unique mark in the Budapest underground nightlife a long ago. Known from its familiar atmosphere and music oriented audience - specialized mostly to the microhouse and deeper minimal techno genres. Beside the carefully selected lineups, Szoba Studio always enhances the experience with special visuals on and outside of the dancefloor.

Deepfields at TRIP

Deepfields made his unique mark in the Budapest underground nightlife a long ago. Known from its familiar atmosphere and music oriented audience - specialized mostly to the microhouse and deeper minimal techno genres. Beside the carefully selected lineups, Szoba Studio always enhances the experience with special visuals on and outside of the dancefloor.

The venue is TRIP, a standing boat on the Danube with closed music hall and terrace for smoking and fresh air. From this year you can enjoy yourselves on the decks an hour longer, until 7:00 AM.

This time please give a warm welcome to a special, 8-hour long B2B DJ set by our residents:

● Li & Baco

18+

Limited Presale: 1500 HUF
At the gate: 2000 HUF

Buy your tickets online:
https://trip.jegyx1.hu/eloadas/20/deepfields

www.facebook.com/​events/​284667755552639/​

Helyszín

  • TRIP

    Szilágyi Dezső tér, 2-es móló Budapest 1011

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-01-05] Keep it Psychedelic
     

    Szeretnénk nektek egy különleges estével kedveskedni születésnapunk alkalmából! Ezúttal az éjszakai "groovy" psytrance legavatottabb hazai DJ-i állnak a pult mögé, ráadásul nem egyedül! A párosok nevei már ismerősen csenghetnek többeteknek így egymás mellett. Összeszokott partnerekről van szó, így garantáltan profi szettekre rophatjuk egész éjjel!
  • [2018-12-31] NYE 1989: Back To The Future
     

    Találtunk egy fluxuskondenzátort a TRIP hajón, így a szinti hullámokon 2018-ból egyenes 1989-be utazunk szilveszter éjszakáján! Este 10-től hoverboardokról és repülő Deloreanekről álmodozva levetítjük eredeti nyelven magyar felirattal a "Vissza a Jövőbe" 2. részét, majd Neonhullám dj-k gondoskodnak a hajnalig az időutazásról!
  • [2018-12-21] Deepfields at TRIP
     

    Deepfields is back on the deck in december. We try to beat the vibe of the opening party with leader artists from the local scene.
  • [2018-11-17] Deepfields | Opening
     

    A hosszúra nyúlt hallgatás után új helyszínen tér vissza a Deepfields csapata: ezúttal a Trip hajó fedélzetén alakítjuk ki a már megszokott atmoszférát.
  • [2018-09-20] Kispéntech #4
     

    Nem csak a pénteki munkanapok tarthatnak tőlünk, már az ősz sincs biztonságban.
  • [2018-09-15] Chily Team & MadCity pres.: Mighty Waves w/ Millivolt
    @ TRIP

    Hatalmas hullámokat kavar a Chily Team és a MadCity a TRIP Hajón. A Chily Team egy újabb nyári, szabadtéri fesztiválszezon után ismét beköltözik a TRIP Hajó gyomrába az év hűvösebb időszakára. Két sikeres buli után a hajó belsejében most belevágnak a harmadikba is, ezúttal a MadCity csapatával karöltve. A Mighty Waves-nek keresztelt, két teremben párhuzamosan futó party fő fellépője a Svájcban élő Millivolt lesz szeptember 15-én, szombaton.
  • [2018-08-23] Kispéntech #3
     

    Újabb pénteki munkanap retteghet, csütörtökön ismét Kispéntech a TRIP hajón.
  • [2018-08-18] Warm Up to Beat Safari
     

    Talán sokan emlékeztek, hogy 2016 nyarának végén vendégül láttuk első külföldi fellépönket PROLIX-ot a szebb napokat megélt R33-ban. Azóta sok minden történt: új helyszínre költöztünk, nem kevés bulit rendeztünk, elindítottuk a Tiloson rádióadásunkat, és végül, de nem utolsó sorban rengeteg barátságot kötöttünk. Két év elteltével az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívásunkra újra hazánkba látogat Prolix, aki szintén nem tétlenkedett az elmúlt időszakban!
  • [2018-08-17] ASAN Boat Trip
     

    ASAN Records @ Trip Hajó
  • [2018-08-03] Po:ti x Contra Mundum
     

    A Contra Mundum tovább lovagol a szabadtéri buliztatás hullámain, ezúttal Po:ti Trippeltet: mélyről jön, de hamar ráléptet benneteket a tősgyökeres CDV hangulatra, még akkor is, ha a szokásosnál kicsit ingatagabb a lábunk alatt a talaj! Belépőt nem szedünk, mert jó fejek vagyunk, ha elered az eső, akkor mi is eleresztjük a hajunkat, és zárt térben folytatjuk!
  • [2018-07-20] TRIP to the Jungle
     

    A tradicionális jungle és az igényes pop fúziója, azaz a "plastic jungle" megalkotói: O.J. Sámson és tettestársa, Pierrot ezen az estén egy kevésbé ismert oldalukat mutatják meg azoknak a szerencsés utasoknak, akik hajójegyeiket felmutatják a TRIP fedélzetén.
  • [2018-07-13] Bezorama
     

    Egy rövid pihenő után folytatjuk is a hosszabb szettekben kiteljesedő zenei kalandozásainkat a TRIP terében.
  • [2018-07-13] DEEP N' TRIP
    @ TRIP

    Tovább folytatódik a mélyvízi utazás! Köszönjük mindenkinek, hogy osztozhattuk ezekben a fantasztikus impulzusokban. A hangulat, a naplemente, a fények felvillanása hihetetlen élmény volt, de az se csüggedjen aki nem volt jelen, mert most bepótolhatja.
  • [2018-06-29] Bezonight
     

    Bezonight @ Trip Hajó, Panoráma terem
  • [2018-06-29] DEEP N' TRIP
     

    DEEP N' TRIP present: Andrija Jäger & Simon aka Nimson /Minimal Art Family/ e-zenés napozás a Minimal Art Family művészeivel
  • [2018-05-30] WaxWaxWax pres.: TRIPnik
     

    A WAXWAXWAX célja az volt, hogy elindítsanak egy olyan sorozatot, amiben a 4/4-es elektronikus zene, főleg a kortárs house dominál.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó