Pulzar

Partyajánló

Metronóm ▩ ▩ DeFeKT live @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. december 14.
Helyszín LÄRM
Stílus Electro
Metronóm ▩ ▩ DeFeKT liveA Metronóm célja mélyen alámeríteni mindenkit a hamisítatlan és folyton változó elektróban // Metronóm's aim is to make everyone dive deeply into the duality of authentic and constantly altering electro.LÄRM

Metronóm ▩ ▩ DeFeKT live @ LÄRM

A Metronóm célja mélyen alámeríteni mindenkit a hamisítatlan és folyton változó elektróban // Metronóm's aim is to make everyone dive deeply into the duality of authentic and constantly altering electro.

Míg az elektró kifejezést sokkan megindították a kiüresítés útján az elmúlt években, vannak még néhányan, akik fáradhatatlan katonákként küzdenek az eredeti jelentés őrzéséért, sőt, dolgoznak annak acélos megerősítésén. Defekt, azaz Matthew Flanagan vezérőrnagya a mozgalomnak, miután 2010-ben megjelentette 8 számos minialbumát az ír Takeover kiadónál. Defekt és ESS alteregóival egy sor megjelenés követte ezt olyan kiadóknál, mint az ElectronicExplorations, Komisch, ConvexIndustries, SolarOneMusic, ACRecords, NewFlesh, CultivatedElectronics, SignalCode és Boysnoize.

Sunil Sharpe oldalán azóta megalapították közös projektjüket, a Tinfoilt, amivel öt kiadványnál járnak, azonos nevű kiadójuknál.
Defekt hosszú ideje az analóg dobgépek és modulár szintik mániákusa, ami dinamikus színpadi és produkciós jelenlétében csúcsosodik ki.

▩ LINEUP
Max Sinclair (Dalmata Daniel)
J. Mono live (Dalmata Daniel)
DeFeKT live (Earwiggle, Acid Avengers)
Normal Tamas (Techno Műhely, EXILES)

Inga Mauer (Схема, futura)

▩ IN
2300-2400 2000 HUF
0000-0600 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​698438233845807/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó