Pulzar

Partyajánló

BAR72 ░ VALYO Kikötő

Fellépők
Továbbá még: Mugatwo, Louie Triton
Dátum 2018. szeptember 20.
Stílus House, Techno
BAR72 ░ VALYO KikötőTombol az indián nyár, és talán az év ebben a szakába mutatja Budapest ipari külvárosa a legszebb arcát. Így nincs is másra szükség, mint egy klasszikus outdoor BAR72 bulira, így közösen búcsúztatva az idei Valyó Kikötős szezont.

BAR72 ░ VALYO Kikötő

Tombol az indián nyár, és talán az év ebben a szakába mutatja Budapest ipari külvárosa a legszebb arcát. Így nincs is másra szükség, mint egy klasszikus outdoor BAR72 bulira, így közösen búcsúztatva az idei Valyó Kikötős szezont.

Vendégünk az acid techno herceg Mankind, most már mint ijfú elektronikus zenei médiaművész egyenesen Pécsről fut be. A rezidenciát Mugatwo-ék és Louie Triton-ék képviselik nagy tisztelettel!

line up
░ MUGATWO
░ LOUIE TRITON
░ MANKIND [Pursuit of acid]

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ezen a nyáron, most csütörtökön lehet szépen repetázni!

░ free entry

www.facebook.com/​events/​2287117821330873/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-08-25] Technodub Seance
     

    Technodub Seance | Valyo kikötő
  • [2018-08-24] Designer Drums
     

    Második önálló Valyo-estünkhöz érkeztünk az Úr 2018. évében, amely részünkről egyben a búcsú is a Valyotól erre a nyárra. Ezért igyekszünk extra energiákat mozgósítva tetézni a legutóbbi szédítő estét, éjjelt és hajnalt.
  • [2018-08-20] Budapest in the dark - Varázsnap techno special
     

    Augusztus 20-án Kanadából érkezik vendégünk, akit a szerencsések hallhattak már az Ozora fesztivál nulladik napján, ahol a stílusteremtő Zenon records művészei is felléptek. A nyári fesztiválszezonban Európában turnézó Florian MSK érkezik majd a Valyo kikötő szinpadára, hogy egy ingyenes open air buli keretien belül prezentálja mit is jelent számára a techno!
  • [2018-08-12] Varázsnap a Valyó kikötőben
     

    A Varázsnap sorozat alapötlete a Valyoból fogant. A Valyo misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
  • [2018-08-11] BAR72 Valyo Summer Farewell
     

    A nyár utolsó open air BAR72 bulija a Valyo Kikötőben.
  • [2018-08-04] Budapest in the dark - Citty live (Cz)
     

    Augusztus 4-én egy igen delikát programmal várunk minden érdeklődőt egy igazi techno töltetű napra. Napközben a THE KIDS WANT TECHNO! rendezvénye után nagy kedvencünk, a Deley koncertezik a naplementében. A nap zárásáról a Budapest in the dark és vendégei gondoskodnak.
  • [2018-08-04] TKWT pres Daytime Techno
     

    A korábbi, éjszakai klubesemény után egy nappali, open air eseménnyel is jelentkezik a THE KIDS WANT TECHNO! csoport csapata :)
  • [2018-07-26] Pure Lust goes to Valyo
     

    Az egész pure lust csapat ellátogat a Valyora.
  • [2018-07-21] BAR72 x Designer Drums
     

    Egy-egy remekül sikerült saját buli után, felelevenítve a Valyo Partos és bánki emlékeket újra egyesíti erőit a BAR72 és a Designer Drums legénysége!
  • [2018-06-29] TDS x Deepin’Session x Lost Minute
     

    Valyo Kikötő pres. TECHNODUB SEANCE // Deepin' Session // Lost Minute //
  • [2018-06-21] Budapest in the dark w/ Ice Machine live (Arg)
    @ Valyo Kikötő

    Szélessávú, sokszínű techno és minimal, kis acid fűszerezéssel - élőben. Ez alkalommal Argentínából érkeznek vendégeink, akik egy elég komoly hardware live act-et fognak prezentálni nekünk. A sors vicces, aznap játszik a VB-n az argentin csapat! :)
  • [2018-06-15] Upment! Open Air - All Night Breakbeat
     

    Középtempós törtek a Duna-parton! Indusztriális környezetbe oltott szabadtéri mulatságra invitálunk titeket a Rákóczi híd lábánál található Valyo Kikötőbe!
  • [2018-06-10] Varázsnap a Valyó kikötőben
     

    A Vaárzsnap sorozat alapötlete a Valyóból fogant. A Valyó misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
  • [2018-06-01] Designer Drums
     

    A pontos időzítés nagyon fontos, ezért a szezonzárás után a naptár szerinti nyár első napján azonnal bontjuk is a vitorlákat, és egészen a Valyo Kikötőig kormányzunk.
  • [2018-05-27] Varázsnap a Valyó kikötőben
     

    A Vaárzsnap sorozat alapötlete a Valyóból fogant. A Valyó misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
  • [2018-05-11] Deep Fried Smoothie
     

    Levonolunk ezúttal a Duna part új gyöngyszeméhez, megnézzük mit tud ez a Valyó Kikötő! Bedobunk mindent a turmixgépbe és jól rápirítunk.
  • [2018-05-06] Varázsnap a Valyó kikötőben
     

    Kedves Barátaink, Nagy örömmel hívunk meg a Varázsnap sorozat 4. évadának megnyitójára. Az új szezont új helyen kezdjük, de a maradtunk a Duna partján. Idén a Valyo Kikötő ad otthont rendezvényünknek.
  • [2018-05-04] Tom Select + Tolo All Night Long
     

    Budapest két megkerülhetetlen DJ-je egy estére összeáll, hogy felrobbantsák a Valyo Kikötőt. Tom Selectet és Tolot nem kell bemutatni, szeretettel köszöntjük őket a Kikötő első hétvégi programján! Muzsika, tánc, mélyek, magasak!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó