Pulzar

Partyajánló

Badgirls vs The Debut @ Lupa Tó

Fellépők
Dátum 2018. július 14.
Helyszín Lupa Tó
Stílus House
Badgirls vs The DebutA júni 23-i elmaradt buli és a pótdátumos júli 1. vasárnap HELYETT egy új bulival várunk benneteket! Az eredetileg ide tervezett Badgirls (Official) vs The Debut Band partyval! (A Kispéntek es mókát így augusztusra tesszük.)Lupa Tó

Badgirls vs The Debut @ Lupa Tó

A júni 23-i elmaradt buli és a pótdátumos júli 1. vasárnap HELYETT egy új bulival várunk benneteket! Az eredetileg ide tervezett Badgirls (Official) vs The Debut Band partyval!
(A Kispéntek es mókát így augusztusra tesszük.)

Zenei koncepcióban marad a vízparti homokos, fövenyes lazulós, strandolós, napágyazós, szürcsölgetős, majd táncizós bulihoz klappoló nagybetűs HOUSE oly színes világa, amihez Perge Laci barátunk szülinapja adja majd meg az alaphangulatot.

Az idén nyáron a LUPA-TÓ komplexumában a Bocanova Beach & Danubius Music Lounge helyszínen várunk mindenkit szeretettel!

▪️ James Cole + ▪️ Pat Duff
* Chuck & Perge * Andras Garay * Jaffa Surfa

Helyszín: Lupa-tó ▪️ Bocanova beach & Danubius lounge {a wakeboard pályánál}

Start: 14:00 - off: 23:00

www.facebook.com/​events/​588124318232531/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-06-24] The Project: Valley Of Spirits w/ Röyksopp, Mees Salomé
    @ Lupa Tó

    Beach party a maximumon: 12 órás vízparti örömünnep, pancsolással, napágyakkal, strandpapucsos homokban taposással és a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei legendájával. Első nagyszabású open-air rendezvényünkön méltó módon köszöntjük a nyarat. A Valley Of Spirits egy ikonikus duót prezentál, nem is akármilyen környezetben. Június 24-én Budapest tengerpartján, azaz a Lupán, vendégünk a RÖYKSOPP! A déltől éjfélig tartó megaparti helyszíne talán önmagában is garancia, ám tőlünk megszokottan emellé brutális hangtechnikával és számos látványos technikai extrával készülünk Nektek. Homokos vízparttal és egy felejthetetlen naplementével vár Titeket a Valley Of Spirits.
  • [2019-08-03] Jolan Project: Sunset
     

    Jolan Projecttel a parton nézzük, ahogy lemegy a nap, de mielőtt végleg eltűnne a horizonton, topogunk egyet a homokban. Velünk búcsúztatja a napot Toro Lomo, Tatlin, Falcao (LavaLava) és Vedat Akdağ.
  • [2019-06-22] Corona Sunsets Sessions
     

    Tedd emlékezetessé Szentiván éj előestéjét a Coronával! Gyere el a Corona Sunset Sessions nyitóbulijára, és éljük át közösen a pillanatot, mikor a nappal átfordul éjszakába! Várunk a Lupa-tó partján a Corona Teraszon.
  • [2019-06-06] Spontan Beach / Coke Lounge
     

    Június 6-án, csütörtökön Budapest tengerpartján a Lupa-tó földnyelvén lévő Coke Lounge-nál találkozunk. Érkezik az első SPONTAN Beach party. Aki egy kis napfényre, csodás vízpartra vágyik annak mindenképpen itt a helye.
  • [2019-06-01] Stil vor Talent Festival - Budapest ● Day & Night ●
    @ Lupa Tó

    Berlin és a Stil vor Talent Fesztivál ismét Budapestre költözik! Oliver Koletzki és kiadójának legjobbjai újra Budapestre látogatnak egy nyárindító day & night fesztiválra.
  • [2018-09-02] Badgirls vs Kispéntek
     

    A június és a július szeszélyes és esős időjárása után végül szeptember 2.án reméljük a strandidőt, és egy utolsó nappali Lupa-tavi mókát a kispéntek-es haverokkal!
  • [2018-08-10] Burn pres x Lupa beach x Metha x Be Massive Sunset
     

    Első alkalommal a Lupa tó mesés partján egy Massive naplementés
  • [2018-07-07] Bladerunnaz on the Beach Vol.1.
     

    Szombat délutáni, kora esti drum and bass mulatság a Lupa tónál! Strandolási lehetőséggel egybekötött party. A buli a Nemzetközi Strandkézilabda kupa záró eseménye is egyben

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó