Pulzar

Partyajánló

Cinematiné #013 x Apollonia @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2018. március 10.
Helyszín RIO Budapest
Stílus House
Cinematiné #013 x ApolloniaAz Apollonia nappali 5 órás szettjével robban a hétvégénk közepe. A mesteri francia hármas, azaz Apollonia érkezik a tavasznyitó Cinematinéra. Így lesz igazán túlfűtött a tavasz kezdete!RIO Budapest

Cinematiné #013 x Apollonia @ RIO Budapest

Az Apollonia nappali 5 órás szettjével robban a hétvégénk közepe.

A mesteri francia hármas, azaz Apollonia érkezik a tavasznyitó Cinematinéra. Így lesz igazán túlfűtött a tavasz kezdete!

Az idén már 5. éves fennállását ünneplő Cinematiné újabb elektronikus zenei közkincset bocsát a budapesti közönség élvezetére. A tavasz közeledtével március 10-én, szombaton kerül sor a legendás nappali bulik következő állomására, ahova a crew a franciák mesteri hármasából álló Apollonia triót invitálta meg.

Dan Ghenacia, Shonky és Dyed Soundorom még 2012-ben alapította az Apollonia névre keresztelt kiadót, ahol saját kiadványaik mellett olyan nevek jelentek meg az elmúlt 6 évben, mint a The Martinez Brothers, Premiesku, Diego Karuse, Hector Moralez, Chris Carrier, vagy Federico Molinari.

Mindeközben a trió nem csak egy kiadó égisze alá vonta össze közös zenei érdeklődését, hanem a nagy house egyetértés jegyében közös élő produkcióba is fogtak. Ettől kezdve azonnal hírhedté váltak bő 5 órás back3back szettjeikkel, aminek során mély utaztatásban részesítik mindenkori közösségüket. Tették már ezt olyan fontos helyeken, mint a DC10, a Fabric, a berlini Panorama Bar, a BPM Festival, vagy a hazánkhoz elég közel lévő Sonus Festival.

A három elektronikus zenei muskétás most először a nappali Budapesten is bemutatja hosszú zenei egybeforrását, legalább 5 órán keresztül, még pedig a Cinematiné 13. eseményén!

Mindeközben pedig már azt is tudjuk, hogy a srácok márciusi fellépése után április 27-én újabb nemzetközi szupersztár érkezik majd a Cinematiné 14. epizódjára, és az 5 éves Cinematiné június 9-én kerül megünneplésre, 5 nemzetközi név feltűnésével!

Jegyeket itt találunk: https://oneticket.hu/cinematine-013-x-apollonia-1341

Starring >>>

APOLLONIA (Shonky, Dyed Soundorom, Dan Ghenacia)

+ James Cole, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid, Kormix

Tickets >>>

Pre-sale offline: 3000Ft

(VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland) (érkezés 17:00-ig!)

Pre-sale online: 3500Ft

Early Bird: 2500Ft -> Sold out!

At-door: 4000Ft

VIP (at-door): 6000Ft

Start: 14:00h / end: 23:00h / 18+

www.facebook.com/​events/​2032860467003800/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó