Pulzar

Partyajánló

Legendary Moments & Cinema Hall: Pete Tong @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2018. február 24.
Helyszín RIO Budapest
Stílus House, Electronic
Legendary Moments & Cinema Hall: Pete TongPete Tong Nagy-Britannia legkedveltebb dance lemezlovasa. Nincs szüksége különböző díjakra, hogy bizonyítsa népszerűségét, és nem kell megjátszania magát ahhoz, hogy megtartsa hitelességét. Budapestre február 24-én érkezik, a Rio Budapestbe.RIO Budapest

Legendary Moments & Cinema Hall: Pete Tong @ RIO Budapest

Pete Tong Nagy-Britannia legkedveltebb dance lemezlovasa. Nincs szüksége különböző díjakra, hogy bizonyítsa népszerűségét, és nem kell megjátszania magát ahhoz, hogy megtartsa hitelességét. Budapestre február 24-én érkezik, a Rio Budapestbe.

Pete Tong lassan évtizedek óta műsorvezetője és vezető szerkesztője a Radio 1 úttörő műsorának, az Essential Selection-nek. A nemzetközi tánczenei ipar egyik vezető teoretikusa, s bár a mainstream közegben tevékenykedik, munkásságát az underground rétegek is elismerik. Nem véletlen, hiszen példának okáért a fent említett, péntek esténként jelentkező műsor rövidesen a klubberek új generációjának hétvégi bemelegítője lett.

Pete a műsoron keresztül a kortárs tánczenék minden vállfaját igyekezett bemutatni és népszerűsíteni, így nemcsak a house, hanem a techno, a jungle, a hip hop és a funk is korábban sosem látott rádiós publicitást kapott.

1988-ban az acid house láz indulásakor Pete a London Records-on keresztül megalapította saját kiadóját, az FFRR-t. Természetesen Pete keze alatt összpontosult minden és az FFRR hamarosan elkezdte ontani a klubslágereket. Olyan legendás művészek írtak alá a kiadóhoz, mint Steve 'Silk' Hurley, Lil' Louis, az Orbital, a The Brand New Heavies, és természetesen Goldie.

A ‘90-es évek közepén teljesen újjászervezték a Radio 1-et, Pete még nagyobb hatáskört kapott, és az ő kezdeményezésére kerültek olyanok a rádióhoz, mint Carl Cox, Fabio és Grooverider, Danny Rampling, vagy Judge Jules.

Nemcsak a DJ pult mögött vagy a Radio 1-on válogatta kedvenc zenéit: felkérést kapott olyan kultfilmek soundtrackjének összeválogatására is, mint „A Part", vagy a „Human Traffic". Pete neve aztán 2004-ben ismét felbukkant a mozivilágban, ám ezúttal nem zenei producerként, hanem a világszerte a fiatalok kedvencévé vált „Nesze Neked Pete Tong" címében. Lemezlovasként megfordult a világ minden pontján, neve pedig szinte egybeforrt az ibizai Pacha-val, ahol öt évig volt a Pure Pacha estek házigazdája.

Legújabb, Ibiza Classics elnevezésű projektje pedig - ahogyan Pete Tong minden munkája - igazi sikertörténet.

https://www.youtube.com/watch?v=mJl0WjDKIXA

Pete budapesti látogatásra óriási az érdeklődés, érdemes a jegyekre időben lecsapni.

Fellépők: Pete Tong, Kühl, Robert R. Hardy & East Cafe


Esemény: https://www.facebook.com/events/2032328493678281/
Jegyek: https://oneticket.hu/nesze-neked-pete-tong-1347

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó