Pulzar

Partyajánló

HEYDÅY - 05/w DUBECTICUT live-act

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 15.
Stílus Techno
HEYDÅY - 05/w DUBECTICUT live-actMaxoljuk ki együtt ezt a pompás nyarat, húzzuk fel a hangerőt, dübörögjön a TECHNO! A már megszokott jó hangulatban örömtancoljunk egy utolsót az Impostorban.

HEYDÅY - 05/w DUBECTICUT live-act

Maxoljuk ki együtt ezt a pompás nyarat, húzzuk fel a hangerőt, dübörögjön a TECHNO! A már megszokott jó hangulatban örömtancoljunk egy utolsót az Impostorban.

Tartsatok velünk szezonzáró szeánszunkon, ahol egy felejthetetlen, földöntúli dallamokat megszólaltató liva-act csapat lesz a vendégünk!

☀ A DUBECTICUT duó egy igazán egyedi produkcióval mutatkozik partysorozatunk ötödik alkalmával. Céljuk, hogy egy teljesen újfajta hangzás világot alakítsanak ki, amely az elektronikus zenék különböző stílusainak kombinációjából egy eddig ismeretlen világba vonja be a hallgatóságot.

☀ Belépő: 1000 HUF

www.facebook.com/​events/​350388745409045/​

Helyszín

  • Impostor

    Szabadság tér 17 Budapest 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-09-01] Heyday - 10
     

    Heyday - 10 / 09.01 /
  • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 AfterParty
     

    Ha végigvitted a vizes pályát, aztán továbbcsúsztál a következő világba, de az sem jelentett komolyabb kihívást, a SuperMatiné Bros. folytatásaként egy újabb világba nyerhetsz beengedést.
  • [2018-08-03] Heyday - 09
     

    Irtózatos sebességgel érünk be az év nyolcadik hónapjába, jó hírünk van, hiszen augusztusban sem maradtok talpalávaló nélkül. Pörgünk-forgunk, mint a ringlispíl, és a mókavonatra is megválthatjátok retúr jegyeiteket, ahol úton-útfélen a legjobb trackek csapnak majd arcon titeket. A kalauzok biztosítják a megfelelő ütemeket, mozdonyvezetőként pedig csatlakozik hozzánk Bohumil (Official), aki művészetével országszerte rendszeresen varázsolja el az ínyenc falatokra vágyó publikumot.
  • [2018-06-30] Heyday /w Dubecticut live act
     

    Nem hagyunk békén titeket, rövid szusszanás után tovább pezsgünk a kánikulával. Június utolsó hétvégéjén ismét belecsapunk a lecsóba, nem is akárhogyan. Kiskuktáink most azonban lecserélik a fakanalat meg a vágódeszkát, hogy a lemezjátszók mögött fűszerezzék meg a hangulatot. Az étlapról desszertként ajánljuk a DUBECTICUT formációt, akik egy igazán egyedi SOLO Live Act produkcióval kedveskednek nekünk. A szezon második mókázásán igazi gourmet élményt kínálunk, ínycsiklandozó élvezetekben, no meg persze a legkirályabb house és techno trackekben tobzódhattok majd!
  • [2018-06-23] Analogue Soul By Ramin Sayyah/ Official CityMatiné After
     

    Let's continue the CityMatiné s07e04 - Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini till morning at this unique place with my new LIVE setup!!!
  • [2018-06-02] Heyday - 07
     

    Heyday - 07 / 06.02 / 1st bday
  • [2017-09-29] PSTR STORE & Albatross pres.: Lamont (UK)
    @ Impostor

    PSTR Store & Albatross Records present: Lamont (UK, SWAMP81)
  • [2017-09-23] Technodub Seance
     

    Technodub Seance/Impostor
  • [2017-09-01] AGORA #2
    @ Impostor

    Sorozatunk második alkalma az Impostor udvarában kerül megrendezésre, az industrial környezetet és a food-truck feelinget szemelőtt tartva. Ázsia jellegzetes ízeiből válogathatunk majd, amit a BAOTIFUL csapata készít Nektek.
  • [2017-08-19] Heydåy - Lájv :: Vol4
     

    Csapódjatok a Heyday nyári szédüléseihez egy szétszedős össznépi banzáj keretei közt! Ha a nap épp nem sütne eléggé, a már megszokott nappali orgiák mesterei, kali és a Bezometer (- Bolla, Calvo, Groom -) csapata biztosan gondoskodnak a forró hangulatról.
  • [2017-08-05] Heyday - 03
     

    Halandók! Az örök ifjúság napja ez. Olümpostor kinyitja kapuját, hol édesen illatozó nemes ambrózia, s fenséges nektár várja napnak kegyeltjeit. Tiszteljük meg Gaiat, a Földanyát, mialatt nimfák sejtelmes melódiáinak bűvöletébe esünk. Uralkodjon e napon az öröm, és a mámor!
  • [2017-07-01] Heyday - 02
     

    - Fénytörzsünk tagjai! - ☀ Gyűlést tartunk júliusnak hajnalán, immár egy törzsben tudhatjuk magunkénak a zenét. Szabadság terén főhadiszállásunk míves falai között. A fényes Napot köszöntjük és ünnepeljük, törzsi táncunkat a Nagy Szellemnek ajándékozzuk. Zenénket Sámánjaink teremtik meg és vezetnek át minket a határtalan révületbe.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó