Pulzar

Partyajánló

Daylight Techno Meeting @ Food Truck Udvar

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 2.
Helyszín Food Truck Udvar
Stílus Techno
Daylight Techno MeetingA napsugarakkal teli techno találkozó és gasztro-sokk...Food Truck Udvar

Daylight Techno Meeting @ Food Truck Udvar

A napsugarakkal teli techno találkozó és gasztro-sokk...

A feltörekvő tendenciát mutató nappali "open-air" események palettáját bővítve, szeptember második napján kerül megrendezésre eme családias jellegű, ingyenes kezdeményezésünk. Az elképzeléseink szerint az elektronikus zenei hullámokat a stílushoz leginkább illő nosztalgikus, indusztriális környezetben, némi ínyencségekkel megspékelve tálaljuk nektek. Az összejövetel egyik fő célja a 30-as éveit taposó korosztály igényeinek hiánypótlása, ahol is a minőségi zenehallgatás mellett nagy teret kap a VALÓS, tehát nem VIRTUÁLIS közösségi élet gyakorlása. A helyszín méretei és speciális adottságai lehetővé teszik a beülős beszélgetésektől kezdve, a pultot támasztó italozáson át, a street-food variációk élvezetén keresztűl, a szeparált tánctéren való ritmusos hüppögést is. A zenei repertoárt próbáljuk a napszakhoz íllően összerakni, hidat képezve a homokos tegerpartokat idéző 124-Bpm től... egészen az esti órákban felcsendülő sötétebb 4/4 és Offbeat darabokig. Az időjárás viszontagságait figyelembe véve a rendezvény kizárólag erre alkalmas, ideális meteorológiai körülmények között kerül lebonyolításra... azonban reméljük, hogy a napszemüveg használata valós funkcióját fogja betölteni ezen a délutánon :) !

Az eseményre való belépés térítésmentes !

Tervezett kezdés : 12:00 !

Tervezett kapuzárás : 22:00 !

Kérlek téged, hogy tiszteljük meg az udvaron működő vendéglátó egységeket és a területre ne hozz be külső termékeket. Részletes árlistát hamarosan mellékelek.

Érkezz gyalogosan vagy kerékpárral, hozd el kis családod vagy akár házi kedvenced... (feltéve, hogy nem delfin vagy komodói varánusz !) Szabadulj ki a munkanapok és a telefonod által behatárolt komfortzónából... légy jelen és éld át a "most"-ban rejlő lehetőségek széles spektrumát.

Az ütem felelősök listája bővítés alatt ! Fellépési szándékodat kérlek jelezd nekünk üzenet formájában egy értékelhető minőségű mixel egybekötve ami alapján válaszolhatunk neked!

Időrend :

12:00-14.30 Knox & Danimar ( Tech-House hangolódás )

14:30-16:30 Bleier & Christoph ( Drumcode-szett )

16:30-17:30 Balna ( Cooperate - Vinyl szett )

17:30-18:30 Adam BleakBass ( Szülinapi meglepetés szett )

18:30-20:00 Plastik Angel ( Csak a Bakelit - időutazás )

20:00-22:00 Calman & AGA2L... ( Offbeat és más finomságok )

Technikai háttér vázlatosan :

- Traktor S2 Mk2 + gép

- 2x Cdj 400 + Pio mixer.

- 2X Rp-6000 MK6 + RmX 20

www.facebook.com/​events/​730338003823672/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2017-07-21] Agora at Food Truck Udvar
    @ Food Truck Udvar

    Először a belvárosban új és izgalmas helyszínen. Szabadtér, udvar, "industrial" környezet, kézműves sörök, koktélok, fröccsök, pálinkák. Mindezt ital és food truckok színes tábora szolgáltatja nektek egész este.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó