Pulzar

Partyajánló

BASS CAMP ORFŰ 2017 @ Orfű

Fellépők
Dátum 2017. július 19. – 2017. július 23.
Helyszín Orfű
Stílus Bass, Breakbeat, Drum and Bass, Jungle
BASS CAMP ORFŰ 2017A tavaly nyári emlékezetes kezdés után a Bass Camp 2017. július 19. és 22. között visszatér az ország dél-nyugati részén fekvő Orfűre egy négynapos basszusmenet erejéig! A nagyvárosok zajától távoli, a Mecsek festői dombjai közti Pécsi-tó mellett található helyszín több, mint ideális terep arra, hogy összegyűljön mindenki, aki a drum&bass, dubstep, jungle, bass music, uk garage, dub, grime és más, kapcsolódó elektronikus zenei stílusokért rajong. Az említett műfajok jeles hazai képviselői mellett a Bass Camp idén már több, mint 30, Angliából és a környező országokból érkező neves DJ-t lát vendégül! Ha élménybeszámolót kérsz valakitől a tavalyi Bass Camp látogatók közül, esélyes, hogy egy kihagyhatatlan zenei élményként írja le a fesztivált, melyet különleges, rendkívül családias és barátságos atmoszféra jellemez.Orfű

BASS CAMP ORFŰ 2017 @ Orfű

A tavaly nyári emlékezetes kezdés után a Bass Camp 2017. július 19. és 22. között visszatér az ország dél-nyugati részén fekvő Orfűre egy négynapos basszusmenet erejéig! A nagyvárosok zajától távoli, a Mecsek festői dombjai közti Pécsi-tó mellett található helyszín több, mint ideális terep arra, hogy összegyűljön mindenki, aki a drum&bass, dubstep, jungle, bass music, uk garage, dub, grime és más, kapcsolódó elektronikus zenei stílusokért rajong. Az említett műfajok jeles hazai képviselői mellett a Bass Camp idén már több, mint 30, Angliából és a környező országokból érkező neves DJ-t lát vendégül! Ha élménybeszámolót kérsz valakitől a tavalyi Bass Camp látogatók közül, esélyes, hogy egy kihagyhatatlan zenei élményként írja le a fesztivált, melyet különleges, rendkívül családias és barátságos atmoszféra jellemez.

═J E GY ══T I C K E T══I N F O═══

4 NAPOS BÉRLET

Már csak 1 hónapig, június 10-ig tudjátok KEDVEZMÉNYES 15.000 Ft-os áron beszerezni az idei Bass Camp Orfű bérleteket, ezt követően már csak teljes áron 20.000 Ft-ért lesz rá lehetőség.

NAPI JEGY

Napi jegy vásárlására csak helyszínen lesz módotok 7000 Ft-ért.

---- Baranya jegy------

Ha a környéken laksz és szívesen benéznél néhány napra, akkor érvényes Baranya megyei lakcímkártyáddal (és az ehhez tartozó személyigazolványoddal) 4500 Ft-os áron juthatsz a napijegyhez! (kizárólag a helyszínen)

SÁTORJEGY

Sátranként, 4 napos jegy 7000 HUF

---------------------------------

Bérlet értékesítési pontok:

--------------------------------

Online:

https://www.tixa.hu/basscamp_orfu2017
https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=48250
https://www.a38.hu/hu/program/bass-camp-orfu-2017-berlet

Ha a személyes vásárlás híve vagy keresd fel az alábbi helyeket:

Ticketportal jegyirodák listája // List of Ticketportal offices:
https://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1
-
A38 Hajó , Budapest. Petőfi Híd Budai Hídfő
Deep Music Hanglemezbolt: Budapest, Aradi u. 22 (május 15-től)
AktRecords: Budapest, Ó u. 35 (május 15-től)

-----------------------------------------
Sátorjegy értékesítési pont:
-----------------------------------------
Online:
https://tixa.hu/basscamp_orfu2017

www.facebook.com/​events/​606753389492984/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó