Pulzar

Partyajánló

The Debut Summerparadé @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2017. július 15.
Helyszín RIO Budapest
Stílus House
The Debut SummerparadéJúlius 15-én, nagyjából a nyár kellős közepén mi mással is üthetnénk el az időt, mint egy közös tánccal, ezúttal a The Debut Summerparadé címszó alatt! A legutóbbi klasszik buli ismét felejthetetlen Debut élménnyel szolgált, most viszont fentebb váltunk a jelenbe, ahova Yousef, Hector és Stacey Pullen zenei áramlatai juttatnak majd el minket.RIO Budapest

The Debut Summerparadé @ RIO Budapest

Július 15-én, nagyjából a nyár kellős közepén mi mással is üthetnénk el az időt, mint egy közös tánccal, ezúttal a The Debut Summerparadé címszó alatt! A legutóbbi klasszik buli ismét felejthetetlen Debut élménnyel szolgált, most viszont fentebb váltunk a jelenbe, ahova Yousef, Hector és Stacey Pullen zenei áramlatai juttatnak majd el minket.

Hector és Stacey Pullen ritmusait már jól ismerjük, a tavaly júniusi Cinematinén mindketten felléptek, majd a klubszezonban újra találkozhattunk velük, egy-egy alkalommal, bizonyítva azt, hogy ez a nyár sem telhet el nélkülük!

Ugyanakkor Yousef először tér be hozzánk, mint olyan zenei tehetség, aki már többek között a Desolat, BPitch Control, Coccon, Defected vagy a Cecile kiadóknál megmutatta alkotói oldalát, szerepelt a Burn Residency program oktatói között és nagy lépésekben járja a világot. Hétköznapi nevén Yousef Zaher az Egyesült Királyság határain belülről indult neki az elektronikus térképnek, és a technoba is elérő ütős house, tech-house szettjeivel perzselgeti majd a RIO táncterét.

Ők hárman szerepelnek a listánk első helyén, de tudjuk, mindenki tudja, hogy hazaiak nélkül nem megyünk sehova, ezért a Debut legénység, Andras Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix is vendégeinkkel tartanak.

Ne felejtsétek el azt sem, hogy a Summerparadé bulit megelőzően többek között Hector és Stacey Pullen már nappal is forrósítja a hangulatot, a Cinematiné 360 Rooftop kiadásán, a RIO panorámás tetőteraszán!

Line up:

YOUSEF – HECTOR – STACEY PULLEN

Andras Garay – Rizkid & Kormix – Jaffa Surfa

Start: 23h / End: 06h

• online tickets >>>

Super early bird: 2500Ft -> bit.ly/2tpr6Uz

Early bird: 3000Ft

Pre-sale 1: 3500Ft

Pre-sale 2: 4000Ft

18+

www.facebook.com/​events/​1046534975475396/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó