Pulzar

Partyajánló

OLIVER SCHORIES + DAN CASTER ■ Budapest Calling 3. BDAY @ Tesla Budapest

Fellépők
Dátum 2016. április 8.
Helyszín Tesla Budapest
Stílus Tech-house, Deep House
OLIVER SCHORIES + DAN CASTER ■ Budapest Calling 3. BDAYEgy újabb csodálatos év telt el és immáron 3 éves lesz a Budapest Calling sorozat! Mozgalmas időszakon vagyunk túl, 13 buli volt az elmúlt egy évben, közel 100 óra zene, tánc és őrület! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Nektek a támogatást, ez nélkületek nem sikerült volna!Tesla Budapest

OLIVER SCHORIES + DAN CASTER ■ Budapest Calling 3. BDAY @ Tesla Budapest

Egy újabb csodálatos év telt el és immáron 3 éves lesz a Budapest Calling sorozat!
Mozgalmas időszakon vagyunk túl, 13 buli volt az elmúlt egy évben, közel 100 óra zene, tánc és őrület!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN Nektek a támogatást, ez nélkületek nem sikerült volna!

Sok szeretettel meghívunk, hogy ünnepeld velünk Te is ezt a különleges szülinapot a Tesla Budapestben!

Hatalmas HOUSE bulival készülünk és ismét megrengetjük a Kazinczy utcát! ;)

■ Lineup:

OLIVER SCHORIES (SOSO, Suara, Noir Music, Stil vor Talent, Get Physical Music, Kittball Records, Katermukke, Einmusika Recordings…)

DAN CASTER (Soso Hamburg, Stil Vor Talent, Katermukke, Great Stuff Recordings…)

INDIGO THEORY

------------------------------------------------

KÖSZÖNET A ZENÉSZEKNEK AZ ELMÚLT EGY ÉVÉRT!

Köszönjük a vendégeinknek a zenei élményt, utazást, amit szívből prezentáltak a hazai közönségnek (időrendi sorrendben):

Eelke Kleijn, Kellerkind, KANT, Martin Roth, Miguel Campbell, Lexer, BLOND:ISH, David K., Stefan Biniak Music, Vijay & Sofia Zlatko, KlangKuenstler, Teenage Mutants, Nico Pusch , Tom Pusch, Peer Kusiv.

És természetesen óriási köszönet a kiváló hazai zenészeknek is: Indigo Theory, Dj Moon, Dandy aka Peter Makto, Gregory S, Davko, Monkeyneck , B.L.E.V.E. aka B.Craack feat. Sári Évi.

Méltóképpen szeretnénk megünnepelni a 3. szülinapot, ami egy mérföldkő is egyben számunkra. Ahogy a mondás is tartja, 3 a magyar igazság! :)

Éppen ezért 3 vendéget hívtunk meg április 8-ra, akik zeneileg közel állnak a szívünkhöz és biztosak vagyunk abban, hogy le fognak nyűgözni minket az este folyamán.

------------------------------------------------

OLIVER SCHORIES & DAN CASTER

Oliver Schories és Dan Caster két jó barát, mindkettejük mögött rengeteg megjelenés van az elektronikus zene legnagyobb kiadóin, hogy csak párat említsünk: Suara, Noir Music, Get Physical, Stil vor Talent, Kittball, Katermukke, Einmusika.

Mindketten azon kevés producerek közé tartoznak, akik képesek az érzelmeket áttranszformálni ritmusokra, dobokra, dallamokra és lelket adni a zenéknek. Az intelligens kortárs elektronikus zene úttörői a srácok, akik bámulatosan kombinálják a mélyebb, melankólikus deep house darabokat techno alapokkal és vokális house zenékkel.

Oliver 2014-ben indított egy saját kiadót SOSO néven, ahol számos közös szerzeményt ad ki Dannel együtt, és ahol tavaly megjelent a 3. saját albuma is 'Fields Without Fences' néven. A hamburgi származású DJ / producer a fesztiválok headlinere szerte a világon és a klubbok egyik kedvence is, imádja a közönség.

Dan Caster egy igazi zenei forrás, aki önti magából a friss és aktuális megjelenéseket már több, mint 12 éve. A Beatport Deep House toplistáján landolnak friss darabjai, és olyan producerekkel dolgozik együtt, mint Niconé, Sascha Braemer, AKA AKA, Klangkuenstler és Olivier Giacomotto, csak hogy egy párat említsünk.

Az estét a Budapest Calling rezindens Indigo Theory fogja felvezetni egy tőlük megszokott, lenyűgöző live act-tel.

------------------------------------------------

■ BELÉPŐ:

Kedvezményes online elővétel: 2500 Ft // limitált számban!

>>> http://tixa.hu/schories

Helyszíni jegy: 3000 Ft

www.facebook.com/​events/​474312146104225/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2015-02-14] DER MORGEN & ATTACHÉ RECORDS pres. FLORIAN MEINDL
  @ Tesla Budapest

  Nem tudod, hogy mondd el mennyire szereted? Mondd el techno-val! A Der Morgen és az Attaché Records szembemegy a Valentin-napi giccsel és minimal techno-val üzen a Tesla közönségnek. Az ünnep főhőse az osztrák származású Florian Meindl, aki végül Berlinben tette rá kezét a szcéna ütőerére.
 • [2015-02-13] Tesla Love Club - Valentine's Day
  @ Tesla Budapest

  Tesla Love Club - Valentine's Day / LEVI DA CRUZ / CANARD / B.CRAACK
 • [2015-02-07] Bladerunnaz Birthday: MARCUS INTALEX & MC DRS
  @ Tesla Budapest

  A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Bele sem szabad gondolni, ez összesen hány óra kökemény bass zene fülbe küldését és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában mindenesetre először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.
 • [2015-02-06] Tesla Live Club - Lotfi Begi Bday
  @ Tesla Budapest

  Ezen a héten ünnepi Live Club-bal jelentkezünk, hiszen Lotfi Begi születésnapját ünnepeljük. Szórjuk a konfettit, vágjuk a tortát, miközben az ünnepelt azon dolgozik, hogy a legbulisabb dance slágereket pakolja szettjébe. Ráadásul a jeles nap alkalmából a Compact Disco énekese, Walkó Csaba is csatlakozik hozzá a színpadon, hogy élő ének improvizációkkal tegye egyedivé zenésztársa szettjét.
 • [2015-01-31] Contra Mundum & Akkult pres. Half Clock
   

  Továbbra is az in medias rés megtalálására törekszünk, úgyhogy térjünk is gyorsan a lényegre! Az ígéretes adottságokkal rendelkező és a közelmúltban kapuit megnyitó Tesla és az underground techno/house szcénában még mindig üde színfoltnak számító Contra Mundum kollaborációjaként mutatjuk be nektek idénynyitó rendezvényünket, mely a "mindössze" 12 órás nyitvatartás végett a Half Clock fantázianevet kapta. Az idő szűkösségének kárpótlásaként nem megszokott, ám mégis újdonságértékben gazdag back 2 back felállások összeállításával kedveskedünk nektek.
 • [2015-01-30] Tesla Live Club
  @ Tesla Budapest

  Ismét egy nagypályás DJ veszíti el Tesla-szüzességét. Ezúttal Soneec ízlésén és tudásán a sor, hogy a Teslára hangolódva olyan zenéket szórjon a tánctérre, amik marionett madzagokként képesek mozgatni a lábakat. Soneec a ‘90-es évek óta aktív, szerte a világon olyan klubokat járt meg, mint a Turnmills (London), a Panama (Amsterdam) vagy az Es Paradis (Ibiza).
 • [2015-01-24] ANDREW CHRISTIAN & MATINÉE Budapest PRES: YoÜ! & Ultra Naté
  @ Tesla Budapest

  A ‘90-es éveket divat szeretni. És sok zene valóban örökérvényű, főleg ha azokra a gyönyörű, amerikai house groove-okra gondolunk, amikre Ultra Naté hangja is megszólalt a legendás Strictly Rhythm kiadónál. A 2013-as teltházas koncert után itt a ráadás!
 • [2015-01-23] Tesla Live Club
  @ Tesla Budapest

  Nem titkolt szándékunk, hogy a péntek összeforrjon fejben a Tesla szóval. Ennek érdekében a lassan szokássá váló pénteki Live Club programját is olyan extra fűszerekkel szórjuk, aminek lehetetlen ellenállni. Aromaterápiás kezelésünk elsősorban a füleknek szól, de haladó szemléletű bartendereink arról is gondoskodnak, hogy olyan különleges italokkal ismerkedjetek meg, amik számára ismeretlen jelző az unalom. Nyugodtan bízzátok rájuk üres poharaitokat!
 • [2015-01-17] IИTERKOSMOS pres. SHACKLETON & KANGDING RAY
  @ Tesla Budapest

  Az Interkosmos az elektronikus zene, azon belül is a kortárs, komoly művészi értékkel bíró szegmensének nyit kapukat a fővárosi klubéletben. A rendezvénysorozat célja, hogy integráljon egy bizonyos értelemben vett új műfajt és ezzel némiképp reformálja a hazai klubkultúrát, azzal hogy eddig nem látott részletességgel és odafigyeléssel koncepcióba rendezze és tálalja az utóbbi évtized legkiemelkedőbb nemzetközi előadóit. E rendezvények 2015-ös szezonjában olyan nevek kaptak helyet, akik egyenként olyan formabontó hangzással rendelkeznek, hogy az hosszú évek óta komoly globális hatással van az e-zenei szcénára.
 • [2015-01-16] Tesla Pótszilveszter
  @ Tesla Budapest

  Még mindig nem tudunk magunkhoz térni a 15 órás maratoni szilveszter után. Ne is tegyük! Vessük vele magunkat még egy éjszakába, bontsunk pezsgőt az eddigi legteslásabb új évre!
 • [2014-12-31] Tesla 15 Órás Szilveszter
  @ Tesla Budapest

  15 órás óriási ünneplés kezdődik a Teslában dec. 31.-én 21:00-kor: a kifutó évet, valamint a frissen érkező 2015-öt ezúttal klubunk rádióbarát oldalának jegyében ünnepeljük, méghozzá közel 15 magyar közönségkedvenc fellépő segítségével, 15 órás megszakítàs nélküli programmal január elsején 12:00 óráig.
 • [2014-12-30] EINFACH BERLIN x TESLA x MONKEY6 előszilveszter
  @ Tesla Budapest

  Ha Roskáról van szó, mindig valahogy a doboknál kell keresni a megoldást. Ott lehet a seggrázó potméter, amit többnyire tövig húz a számokban. Mindegy, hogy UK bass, house vagy újfent épp tribalos irányba menetel, az ütős szekció mindig magával rántja a számok hangulatát, az emblematikus Roska vokálmintáról nem is beszélve.
 • [2014-12-27] GAISER (Live/AV) 'False Light' Album Tour
  @ Tesla Budapest

  A StayFly bearanyozza a december utolsó napjait!
 • [2014-12-26] Ráadás / / Andrey Pushkarev
  @ Tesla Budapest

  Kedves Közönségünk, Andrey Pushkarev a december 20-i Aktrecords-os budapesti fellépése után Romániába látogatott volna az ünnepekre, ám a helyi szervezők lemondták a rendezvényüket, így úgy döntött nálunk tölti a karácsonyt. Ennek örömére a Tesla felajánlotta, hogy ha már így alakult, akkor szívesen vendégül látná őt egy spontán, meglepetés fellépésre. Természetesen Andrey nagy örömmel vállalta el, hisz neki a legnagyobb ajándék, hogy Budapesten, a kedvenc közönségével töltheti az ünnepeket. Várunk szeretettel 26-án, ha kint rekedtél az A38 hajóról, akkor azért, vagy ha újra velünk töltenél egy estét, akkor ezért.
 • [2014-12-20] Tesla Karácsony – Ott. (UK) live
  @ Tesla Budapest

  Sokat gondolkodtunk azon, hogy kit hívjunk el nektek első karácsonyi ajándékunkként, a frissen nyílt Tesla különleges klubtermébe. Olyasvalakit szerettünk volna, akinek személye, budapesti fellépése eléggé kuriózum ahhoz, hogy emelje az ünnep fényét, és aki egy kicsit mindenkihez szól, műfajtól függetlenül. A válasz hamar adta magát: december huszadikán büszkén várunk titeket vendégünk, Ott. fellépésére!
 • [2014-12-19] Tesla Live Club
  @ Tesla Budapest

  A Tesla megnyitása után egy héttel ismét izzítani kezdjük a generátorokat, méghozzá egy olyan estével, ami bár könnyed, mégis magába húz, ha nem vigyázol!
 • [2014-12-13] TESLA GRAND OPENING II.
  @ Tesla Budapest

  A nyitóhétvége második etapja az okos elektronika szofisztikált eszközeivel hatol az agyba, hogy sebészi pontossággal mérjen csapást a jobb agyféltekés partiközpontra, méghozzá Clark nagyon élő audiovizuális őrületével. Őt erősíti a Life and Death kiadó színeiben érkező The/Das. Ünnepeljük tovább a budapesti klubélet új mérföldkövének érkezését!
 • [2014-12-12] TESLA GRAND OPENING I.
  @ Tesla Budapest

  A villámlás ha mesterségesen hozzuk létre, akár Tesla-tekercs segítségével, zenei hangok kibocsátására késztethető. A legkisebb szikra is képes arra, hogy hangforrássá váljon. A Teslát a belváros volt trafóházában szétfeszítik az amperek, de esténként finom elektronikus zenei szetteken keresztül megkönnyebbül, és leadja azt a monumentális energiát, amit napközben magában tart.

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • Deep Mix Moscow Radio

  Moscow's hottest mixes
 • TechnoBase.FM

  24h Techno, Dance, Trance, House and More
 • D E E P I N S I D E

  SOULFUL HOUSE STATION

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó