Pulzar

Partyajánló

AKKULT Release Night @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. március 4.
Helyszín Corvin Club
Stílus Minimal, House
AKKULT Release NightCsapatunk április 2-án egy újabb mérföldkőhöz érkezik, ugyanis megjelenik az Akkult második kiadványa! A lemezen Andras Toth és Bepo közös projectjének a Rescendnek a legújabb munkája mellett olyan, számunkra kedves előadók munkái jelennek meg, mint Li, akit jól ismerhettek a Deepfields bulik és a SzobaStudio kapcsán; a Berlinben élő japán Kaitaro, akinek már köszönhetünk egy felejthetetlen live performanszt és egy azt követő AFTERHOURS partyt, valamint Ilario Liburni, aki hamarosan szintén ellátogat hozzánk.Corvin Club

AKKULT Release Night @ Corvin Club

Csapatunk április 2-án egy újabb mérföldkőhöz érkezik, ugyanis megjelenik az Akkult második kiadványa! A lemezen Andras Toth és Bepo közös projectjének a Rescendnek a legújabb munkája mellett olyan, számunkra kedves előadók munkái jelennek meg, mint Li, akit jól ismerhettek a Deepfields bulik és a SzobaStudio kapcsán; a Berlinben élő japán Kaitaro, akinek már köszönhetünk egy felejthetetlen live performanszt és egy azt követő AFTERHOURS partyt, valamint Ilario Liburni, aki hamarosan szintén ellátogat hozzánk.

★ LINE UP ★

Kaitaro

Andras Toth

★ INFO ★ //HUN//

Kaitaro

Kaitaro közel 21 éve kezdett el DJ-zéssel foglalkozni, kezdetben még hip-hop lemezeket pörgetett, majd 2003 környékén ragadta magával a minimal techno/house világa. 2007-ben helyezte át székhelyét Tokióból Berlinbe.

Jelent már meg zenéje a Grow Vinyl, a HYPERGROOVE, a Sakadat, aButane-féle Alphahouse és persze a jelenlegi buli apropóját képző Little Helpers gondozásában is, melynek a 32-es és a 63-as kiadványát is ő jegyzi. Szettjeire a hipnotikus, ravasz, sötét utaztatások jellemzőek.

ILARIO LIBURNI

A Belgiumban bázisozó művész folyamatosan alkot, ideje nagy részét a stúdióban tölti. Nem is meglepő, hogy munkái olyan kiadóknál jelentek meg, mint a Defected Records, Noir Music Official, Rawthentic Music, Inmotion Music, Kina Music, és az Earlydub Records.

Rescend

Andras Toth és dr.bepo aka micko közös projectje, amely hibrid jazz-techno hangokat szólaltat meg. Korábban felléptek már ezzel a formációval budapesti bulikban és a kolozsvári Gazette klubban is.

Li

A Szoba Studio egyik alapítója, az ismert Deepfields rendezvénysorozat alapítója. 2012 óta folyamatosan aktív, számos helyen megfordul a budapesti éjszakai underground klubéletben.

★ ENTRY ★

1000 HUF

www.facebook.com/​events/​226220197728241/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó