Pulzar

Partyajánló

LavaLava ❒ ❒ KATE SIMKO @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. december 11.
Helyszín LÄRM
Stílus House
LavaLava ❒ ❒ KATE SIMKOKate Simko Chicago lánya, még soha nem járt Budapesten. A kétezres évek vége óta szemezünk a szőkeséggel, aki akkor Spectral Sounds / Ghostly megjelenésekkel hívta fel magára a figyelmet.LÄRM

LavaLava ❒ ❒ KATE SIMKO @ LÄRM

Kate Simko Chicago lánya, még soha nem járt Budapesten. A kétezres évek vége óta szemezünk a szőkeséggel, aki akkor Spectral Sounds / Ghostly megjelenésekkel hívta fel magára a figyelmet.

Majd tartotta is fent érdeklődésünket szerteágazó projektjeivel, amelyeket tényleg szinte már lehetetlen számon tartani: deep house EP-k Matt Tolfrey Leftroom kiadóján, amelyek közül Richie Hawtin az Enter.Ibiza compilationre is kiválasztott párat, ambient filmzenék a London Electronic Orchestrával karöltve, egy album a szomszéd Tevo Howarddal a detroit-chicago vonalnak adózva, továbbá eközben még befejezte tanulmányait is a londoni Royal Collage of Music-on. A sugárzóan pozitív és kedves hölgy az XLR8R magazin szerint benne van (az amúgy is bikaerős) chicagoi szcéna tíz legjobb lemezlovasában.

❒ LINEUP

Kate Simko - Leftroom, Get Physical, No.19 - Chicago, USA -

Tolo - LavaLava -

Fanki Ridm - LavaLava -

Falcao - LavaLava -

VJ_mimikri

www.facebook.com/​events/​1476473909315908/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó