Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

VMB Special ▶ Dansor (H/NL) @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2015. július 10.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus Progressive House, House
VMB Special ▶ Dansor (H/NL)Igen sokoldalú művésznő a következő VOLT Music Bar Special vendége, a magyar származású, de holland illetőségű Dansor személyében.Akvárium Lokál

VMB Special ▶ Dansor (H/NL) @ Akvárium Lokál

Igen sokoldalú művésznő a következő VOLT Music Bar Special vendége, a magyar származású, de holland illetőségű Dansor személyében.

Nyári magyarországi miniturnéja során a Balaton Sound, a Sziget és az Ozora fesztiválok mellett a VOLT Music Bart is útba ejti a magyar származású, de jelenleg holland illetőségű DJ és producer, Dansor. Polgári nevén Kulcsár Anett a 90-es évek óta rója a kísérleti elektronikával háziasított tánczene útjait. Sajátságos hangulatú szelekcióival, majd remixeivel és saját produkcióival mind újra és újra magára vonja a figyelmet underground és ismertebb körökben egyaránt. Rendkívül sokoldalú, a house-tól és technótól a dubon át olykor jazzes, funkos, indie-hez közelítő zenei világát a szakma olyan nagyjai is elismerik, mint Nick Warren, Hernan Cattaneo, Pete Tong vagy épp Dave Clarke. A független Comport Records kiadó feje mellett a VOLT Music Bar és megannyi budapesti szórakozóhely visszatérő vendége, Meszi gondoskodik a Special Night nem mindennapi zenei felhozataláról.

Korhatár: 18+

Belépő: 500Ft a helyszínen

www.facebook.com/​events/​1639120832970931/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó