Pulzar

Partyajánló

MOVE Special / ANTHEA (UK) @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2015. április 15.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Minimal
MOVE Special / ANTHEA (UK)A Londonban született, de mára Berlinbe költözött művésznő pár remek kiadvánnyal lepett meg bennünket az elmúlt években. Különleges ízlésére Loco Dice és Carl Cox is felfigyelt, többek között ezért is bizonyíthatott az ibiazi Space, a Sonar fesztivál, vagy a londoni Fabric közönsége előtt.Akvárium Lokál

MOVE Special / ANTHEA (UK) @ Akvárium Lokál

A Londonban született, de mára Berlinbe költözött művésznő pár remek kiadvánnyal lepett meg bennünket az elmúlt években. Különleges ízlésére Loco Dice és Carl Cox is felfigyelt, többek között ezért is bizonyíthatott az ibiazi Space, a Sonar fesztivál, vagy a londoni Fabric közönsége előtt.

Kiadványait túlnyomó részt a Brouqade Records gondozza. Hangzása letisztult és átgondolt, mélyről merített koszos hangokkal operál, amiket ugyan akkor dinamikus formába önt. Ennek az izgalmas egyvelegnek köszönheti számtalan remix felkérést, melyeket többek között a nagy elismerésnek örvendő Desolat és az underground berkekben egyre elismertebb (hazai illetőségű) All Inn Records is megjelentett már.

Április 15-én, egy különleges szerda esti zenei kalandozásra invitálunk benneteket a VOLT Music Bar-ba. Anthea hömpölygő szettjét ez alkalommal Polarize vezeti fel 23 órától!

Behopp: 500 HUF

Korhatár / age limit: 18+

www.facebook.com/​events/​1560688094201184/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó