Pulzar

Partyajánló

DECK ATTACK w/ PARADISKO (TR) @ Fogas Ház

Fellépők
Dátum 2015. február 21.
Helyszín Fogas Ház
Stílus Electronica
DECK ATTACK w/ PARADISKO (TR)A Deck Attack történetének első török vendége, a Paradisko Thousand Fingers és a filmes irányból érkező Hemi duója. A srácok saját bevallásuk szerint nagy pizza-, rágógumi-, pálmafa- és disco-rajongók. Választásunk elsősorban e két utóbbi függőségük miatt esett rájuk. A meglehetősen friss formáció az elmúlt egy év alatt több EP-t jelentetett meg, rajta olyan arcok remixeivel, mint pl. Xinobi, Mighty Mouse, Bufi vagy éppen a nemrég nálunk vendégeskedő - és nem mellesleg zseniálisat alakító - Munk.Fogas Ház

DECK ATTACK w/ PARADISKO (TR) @ Fogas Ház

A Deck Attack történetének első török vendége, a Paradisko Thousand Fingers és a filmes irányból érkező Hemi duója. A srácok saját bevallásuk szerint nagy pizza-, rágógumi-, pálmafa- és disco-rajongók. Választásunk elsősorban e két utóbbi függőségük miatt esett rájuk. A meglehetősen friss formáció az elmúlt egy év alatt több EP-t jelentetett meg, rajta olyan arcok remixeivel, mint pl. Xinobi, Mighty Mouse, Bufi vagy éppen a nemrég nálunk vendégeskedő - és nem mellesleg zseniálisat alakító - Munk.

A Paradisco hangvétele kb. ezen nevek zenei világával rokonítható, tehát afféle 21. századi, koszos electro-disco-house, épp az a sound, ami a Deck Attack egyik szívügye. Egy felfutóban lévő, ígéretes produkció, jó pillanatban elcsípve.

BELÉPŐ NINCS!

Djs:

PARADISKO (TR)

CYBORG TEMPLAR

INFRAGANDHI

Visual:

VJ MIMIKRI

www.facebook.com/​events/​445029398988114/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó