Pulzar

Partyajánló

Together in the dark @ KOLOR

Fellépők
Dátum 2015. január 10.
Helyszín KOLOR, 1075 Budapest, Király utca 13.
Stílus Minimal, Ambient, deep techno, Techno
Together in the darkElindulunk befelé a sötétbe! :) A "Together in the dark" sorozat Berlin és SztPétervár után elindul Budapesten is! Szeretettel várunk ingyenes minimal és tech orientált bemutatkozó estünkre a Kolorba, amit a HAANG ambient/experimental/modern klasszik projectjével karöltve szervezünk.KOLOR, 0, 1075 Budapest, Király utca 13.

Together in the dark @ KOLOR

Elindulunk befelé a sötétbe! :)
A "Together in the dark" sorozat Berlin és SztPétervár után elindul Budapesten is! Szeretettel várunk ingyenes minimal és tech orientált bemutatkozó estünkre a Kolorba, amit a HAANG ambient/experimental/modern klasszik projectjével karöltve szervezünk.

Napjainkban, a technika adta lehetőségeknek köszönhetően, egyre könnyebb néhány loop-ot összerakni, és kiadni. Ha van az embernek 10 dollár tőkéje, akár digitális kiadót is indíthat... Nem meglepő hát, hogy egyre komolyabb kihívás megtalálni az igazán jól összerakott zenéket, így sok tehetség marad rejtve a közönség elől. A közönség pedig igényli a jó zenét, az előremutató, stílusalakító producereket és DJ-ket.

Luigi Rossi megkeresett hát olyan művészeket, akiknek az alkotásai hatással voltak rá, illetve olyan DJ-ket, akik mixeikben ezen rétegre fókuszálnak, és terjesztik a minőségi elektronikus zenét. A Japán " Kittikun Minimal Techno Shoutcast " radión elindította a "Together in dark" címet viselő, heti rendszerességgel jelentkező műsorát, ahova őket invitálta meg zenélni. A műsor most már a di.fm-en is fut, egyre szélesebb körben terjesztve a HANGOT! :)

Ahogy nőtt a hallgatók és követők tábora, és egyre több művész kapott teret a projectben, egyértelmű lett, hogy ez az egész olyan, mint egy család. Együtt dolgozunk, együtt tervezünk és együtt mulatunk. Ez nem más, mint Zeneszeretők Családja, akik egy célért küzdenek:

Együtt, kívül a zene "ipari" értelmezésén, rejtve a sötétben.

Ha egy project megindul, nincs megallás. 2014-ben elindult a "Together in the dark" party sorozat is, havi rendszerességgel Berlinben, majd Szt Péterváron is, és nem kisebb nevek voltak eddig a line up-ban, mint Troy Pierce, Hobo, Miro Pajic és a nemrég Budapesten is játszó Insect Elektrika, NIno Blink és Terry Whyte. Izgatottan várjuk, hogy 2015-ben mit tartogat számunkra a sötét!

Ismerd meg a sorozat budapesti házigazdáit egy ingyenes utószilveszteri mulatságon. Ezen felül még lesz 1-2 dolog, ami miatt érdemes lesz ellátogatni hozzánk, de erről kicsit később lesz szó! :)

Line up:

Luigi Rossi (Together in the dark / berlin)

Chryophase (uk)

Seldon (hu)

VJ : Trippy

/// HAANGszigetelt ///

A HAANG egy dinamikusan fejlődő online zenei katalógus, mely az itthoni elektronikában jártas alkotókat fogja össze egy felületre. Szándéka az információáramlás, a közösségépítés és nem utolsósorban lehetőséget kínál ízlésünk esetleges formálódására. Ezen az estén egy babzsákos, vetítős ambient/experimental/modern klasszik szigetre várnak minden kedves érdeklődőt.

line up:

Charles b. barkin

Peter Hencz

eDina (special guest)

Aythar (Carpe Sonum Records)

VJ: Bios, Vargasz

A belépés ingyenes, de kérlek jelezd érkezésed itt, egy gombnyomással! :)

További infók:

www.facebook.com/​events/​720266678043077

Helyszín

  • KOLOR

    Király utca 13. Budapest, Hungary 1075

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó