Pulzar

Partyajánló

PIMP with SANFRANCISCOBEAT @ My Friends Club

Fellépők
Dátum 2014. október 18.
Helyszín My Friends Club
Stílus Techno
PIMP with SANFRANCISCOBEATA debreceni születésű, tavaly március 15-én forradalmi hangulatban útjára indított TRD.PRODUCTION presents PIMP with rendezvények line upját, arculatát elnézve bátran jelenthetjük ki, hogy a civis város első számú elektronikus zenei klub estjéről van szó.My Friends Club

PIMP with SANFRANCISCOBEAT @ My Friends Club

A debreceni születésű, tavaly március 15-én forradalmi hangulatban útjára indított TRD.PRODUCTION presents PIMP with rendezvények line upját, arculatát elnézve bátran jelenthetjük ki, hogy a civis város első számú elektronikus zenei klub estjéről van szó.

A 100%-ban house és techno zenékre épülő rendezvényekről elmondható, hogy teljes mértékig kiszolgálja minden elektronikus fan igényét. Debrecen belvárosában megrendezésre kerülő innovatív zenei partikon Magyarország vezető underground lemezlovasai lépnek fel. Október 18-án immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a PIMP with ahol a szervezők ismét nem hazudtoltál meg önmagukat a headlinert illetően, hiszen a legutóbb megrendezett, Magyarország legrangosabb elektronikus zenei díjadóján a szakma által legjobb producernek választott SANFRANCISCOBEAT-et csalták el egy igazi hamisítatlan 3 órás szettre. Szeptember 22-én jelent meg legújabb kislemeze az olasz Amazing Recordsnál.A Minicoolboyz által vezetett kiadó mára fogalommá vált a techno szcénában.Az elmúlt években olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint például Sam Paganini, Luigi Madonna, Pig & Dan, Marco Bailey, Matt Minimal, Mattew Jay, Martin Eyerer, Umek, Sante, Marco Nastic. A sor nem zárul ilyen egyszerűen, mert Mattew Jay, Marco Bailey, Mauro Alpha, Bodyscrub, Macromism, Mikael Jonasson, Markantonio, Joseph Capriati is a "supporttálók" között vannak.SANFRANCISCOBEAT 3 órás szettjét a TRD.PRODUCTION és a PIMP with rendezvények megálmodója TITO RASCAL fogja felvezetni, a bulit pedig a legutóbb GABOR KRAFT-ot is megtáncoltató CIVISGROUND feje, DIRTY ICE fogja zárni.

Line up:

SANFRANCISCOBEAT

TITO RASCAL / TRD PRODUCTION

DIRTY ICE / CIVISGROUND/SUB.HU

www.trdproduction.com

www.sub.hu

START 23:00

END 6:00

TRD.PRODUCTION kártyával a belépés kedvezményes!

További info hamarosan.

www.facebook.com/​events/​1555821421304537/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó