Pulzar

Partyajánló

MUTE Festival 1 year celebration! @ R33, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 6. – 2014. szeptember 6.
Helyszín R33, Budapest, Soroksári út 58.
Stílus Techno, Tech-house, House, Deep-House
MUTE Festival 1 year celebration!Legutóbbi őrületes amszterdami bulink után a MUTE fennállásának első évfordulóját nem mással, mint egy maratoni techno partyval kívánjuk megünnepelni. A MUTE rendezvények felhozatalának összeállításában mindig a nemzetközi és magyar DJ-k egyensúlyára törekedtünk, ez most sem lesz másképp.R33, Budapest, Soroksári út 58.

MUTE Festival 1 year celebration! @ R33, Budapest

Legutóbbi őrületes amszterdami bulink után a MUTE fennállásának első évfordulóját nem mással, mint egy maratoni techno partyval kívánjuk megünnepelni. A MUTE rendezvények felhozatalának összeállításában mindig a nemzetközi és magyar DJ-k egyensúlyára törekedtünk, ez most sem lesz másképp.

Az eddigi két termes, nyolc órás és nyolc neves line up-ot most kibővítettük 3 teremre, 23 névre és minimum 18 órára (a befejezés időpontja csak rajtatok áll), valamint nem csak a techno, hanem a house, deep/tech-house is hangsúlyos szerepet fog betölteni egész idő alatt.

Az est főszereplője a koszovói származású Vegim, a techno szcéna egy elismert felemelkedő előadója. Saját trackjei és megszámlálhatatlan remixei a legismertebb kiadóknál jelentek meg olyan DJ-k támogatásával, mint Dave Clarke, Laurent Garnier, Chris Liebing és Richie Hawtin. Live performanszai különlegesek a műfajban, kivételes stílusában és hangzásvilágában egyedülálló történeteket mesél el. Kiadók: Take More Music, Naked Lunch, Nachtstrom Schallplatten. Tek No Bee stílusát a 80-as, 90-es évek hip hop, soul és funk behatások mixtúrája jellemzi. Lendületes setjeit előszeretettel emeli magasabb szintekre masszív taktusokkal, szkreccseléssel, vagy akár négy dekkes felállással. Saját lemezkiadója az Európa-szerte ismert Tontek Records.

Bár csak pár éve kezdte pályafutását Tahko, a fiatal tehetség már a kezdetekkor mély benyomást hagyott a holland szcénában. Olyan nevek előtt lépett fel, mint Felix da Housecat, Paul Kalkbrenner vagy Cari Lekebusch. Dennis Hercules értelmezése a house-ra: erőteljes vezetésű, de mégis funky, tele szellemes
csavarral és dallammal. Az amszterdami Panama klub rezidensének zenéi megjelentek szinte az összes európai és amerikai house kiadónál. Visszatérő vendégünk lesz Sebastian Hawkes (NED), az este acid felelőse Transistor Behavior (NED), Dr. Zoidberg, a januári partyról ismert Flash-X, Feel és Beni Wilde.
További fellépőink Chris Jansen (NED), magyar részről pedig Akoos Veecs, Ages, Nahal, D’Ora, Matthew Bomb, Greg Sol, Gerry Outing, Lacix, Adam Frost, Adam Bleakbass, Luuf
és Brick.

Line up:

Main room: (TECHNO)

Vegim (KOS) (TMM RECORDS, Naked Lunch, Nachtstrom Schallplatten)

Tek No Bee (Tontek, Spuit 11, NED)

Transistor Behavior (NED)

Sebastian Hawkes(NED)

Tahko (NED)

Dr. Zoidberg (NVC)

Akos Veecs ( Airsound,DSR digital,The SAVE)

Nahal !! (Techno Legends Records, Naughty pills Records)

Flash-X & Feel (Artstyle Techno Techno Legends Recordss)

D' Ora

Matthew Bomb ( Techno Legends Records, Naked Lunch, Art Style Techno, Instruktor Records )

Chris Jansen (NED)

OUTSIDE STAGE (House, Deep- Tech-house)

Dennis Hercules (NED) Soulshift Music (USA) White island record (Spain)

AgeS (Airsound, Drugstore Records)

Sebastian Hawkes (NED)

Tahko (NED)

Greg Sol

Dr. Zoidberg (NVC)

Gerry Outing

Lacix

Adam Frost

LIVING ROOM (Deep- Tech-house & Techno)

Adam BleakBass

Beni Wilde

Luuf

Brick

Jegyek:

EARLYBIRDS ( till 14-07-2014 or 100 db )

1000 HUF !

Elővétel:

1500 HUF !

Helyszínen:

18:00-20:00 1000 HUF

20:00-05:00 1800 HUF

05:00-12:00 1000 HUF

További infók: www.facebook.com/​events/​1400717450216639/​

Helyszín

  • R33

    Soroksári u. 58. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó