Pulzar

Partyajánló

SpaceWalker Recordings Label Night with BRONX (MEX) @ KOLOR

Fellépők
Dátum 2014. július 19. – 2014. július 19.
Helyszín KOLOR, 1075 Budapest, Király utca 13.
Stílus House
SpaceWalker Recordings Label Night with BRONX (MEX)Hogyan kötődik Tony Betties, BRONX, Kolombo, vagy Pete Herbert Budapesthez? Hát úgy, hogy mindegyiküknek jelent meg már zenéje a budapesti székhelyű SpaceWalker Records-nál. A kiadó július 19-én szombaton hivatalos label nighttal és mexikói fellépővel ünnepli 5 éves működését, mindezt ingyenes belépéssel a Kolorban!KOLOR, 0, 1075 Budapest, Király utca 13.

SpaceWalker Recordings Label Night with BRONX (MEX) @ KOLOR

Hogyan kötődik Tony Betties, BRONX, Kolombo, vagy Pete Herbert Budapesthez? Hát úgy, hogy mindegyiküknek jelent meg már zenéje a budapesti székhelyű SpaceWalker Records-nál. A kiadó július 19-én szombaton hivatalos label nighttal és mexikói fellépővel ünnepli 5 éves működését, mindezt ingyenes belépéssel a Kolorban!

Line up:

BRONX (MEX) (SpaceWalker/Nurvous NYC/Toolroom

Christian Cardwell (Spacewalker/Budapest Groove)

F. Feterik (Spacewalker)

Holic (Galactic Boogie)

TMX (Sticky Beats/Kollektiva)

Francisco Dávalos ismertebb nevén BRONX alig múlt 21 éves, de - a Spacewalker mellett - máris leszerződött a legendás Nurvous (Nervous) Records-hoz (NYC), ami többek között Frankie Knuckles, Junior Sanchez, Chris Lake, Junior Vasquez, Lützenkirchen nevét is jegyzi. Köszönhetően a nagyon jó érzékkel összerakott, egyszerre érzelmes, meleg, mégis pattogós basszusokból építkező zenéinek, első, két trekkes EP-jének (“I’ll Be Loving You”) megjelenésére mind a nu-disco, mind a garage-house rajongók felkapták a fejüket, ami nem rossz kezdés egy szárnyait próbálgató producertől. Már ez is egyenes út volt a BBC Radio 1-hoz és Beatport top 10-es listákhoz, pedig csak ezután alakította ki igazán saját arculatát. Második (What You Want / U&I) EP-jének hangzásvilága már sokkal inkább garage-house, mint nu-disco, amit mind a Nurvous, mind a rajongók nagyon pozitívan fogadtak. Trekkje felkerült egy Hed Kandi és egy Miami WMC (Toolroom) válogatáslemezre is, nemrég pedig már a Ministry Of Sound is megkörnyékezte. Zimmer, Moon Boots, Isaac Tichauer, Bufi, Cyril Hahn, Chris Jylkke, Goldroom, Bondax, Xinobi és még sokak támogatását élvezve BRONX lehet 2014 következő nagy durranása.

A label night-ot hazai oldalról a kiadó alapítói Christian Cardwell és Holic mellett F. Feterik és TMX teszik majd kerek egésszé. A rendezvényre a belépés ingyenes, lehetőleg érkezzetek korán!

www.facebook.com/​events/​817606738263259/​

Helyszín

  • KOLOR

    Király utca 13. Budapest, Hungary 1075

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó