Pulzar

Partyajánló

Classy Classics @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2014. május 23.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Garage, Disco
Classy ClassicsA stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.Akvárium Lokál

Classy Classics @ Akvárium Lokál

A stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.

Mindezt a frissen nyílt VOLT Music Bar-ban az Erzsébet téren, egy igen masszív Martin Audio hangcuccon, hogy ne legyen hiány a basszusokból sem. ;)

A belépés ingyenes!

LINEUP: Stamusic. / TMX / Reload

✮✮✮

START: 22.00

END: 06.00

✮✮✮

A belépés ingyenes!

www.facebook.com/​events/​245242838933184/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó