Pulzar

Partyajánló

Bedroom @ Mika Tivadar Mulató

Fellépők
Dátum 2014. március 22.
Helyszín Mika Tivadar Mulató
Stílus deep tech, Deep House, Minimal
BedroomA februári rendhagyó bulink után visszatérünk a kézműves dub, house és techno lemezeinkhez. Vendégeink között két visszatérő vendéget üdvözölhetünk Adam Touch és Flixon személyében, akik közös produceri munkáik mellet a dj pultban is jól megértik egymást. Nálunk ebben a b2b formációban még nem léptek fel, de szettjeik külön-külön is mindig mély nyomot hagynak maguk után.Mika Tivadar Mulató

Bedroom @ Mika Tivadar Mulató

A februári rendhagyó bulink után visszatérünk a kézműves dub, house és techno lemezeinkhez. Vendégeink között két visszatérő vendéget üdvözölhetünk Adam Touch és Flixon személyében, akik közös produceri munkáik mellet a dj pultban is jól megértik egymást. Nálunk ebben a b2b formációban még nem léptek fel, de szettjeik külön-külön is mindig mély nyomot hagynak maguk után.

Januárban nagy sikerrel debütált nálunk Erro a Skylines családból egy remek warm up szettel, amelyet most a csapat másik két tagja Contan és Carnero b2b szettje követ. Igyekszünk az ország minden szegletéből a hozzánk hasonló ízlésű és kvalitású arcokat prezentálni nektek és ebben a két srácban biztosan nem fogtok csalódni. Nagyon jó ízléssel és mélységgel szelektálnak, amit élőben is bizonyítani fognak.
Az estét fel és levezetni ezúttal a két rezidens Monoclick és Electric Boutique szettje fogja, amely mindig mosolyt csal a kemény mag arcára.
A buli további különlegessége, hogy vizuálos büszkeségünk Protolux nálunk mutatja be először új installációit, amelyet már az előzetes videók után is nagy érdeklődéssel figyelt a nagyérdemű.

● ADAM TOUCH
● FLIXON
● CONTAN
● CARNERO
● MONOCLICK
● ELECTRIC BOUTIQUE


lights&effects
PROTOLUX

Belépő: Egy élethű kép II. Rákóczi Ferencről
Info: +36/70/519-4754

www.facebook.com/​events/​822635437750354/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-02-08] Lost Minute #006
   

  2014.02.08. Szombat 22:00 @ Mika Tivadar Mulató L o s t M i n u t e #006 - "macionális ragyarázat"
 • [2014-02-01] Deepbeats
   

  Február 1.-én a Deepbeats csapata második alkalommal látogat a Mika pincéjébe, hogy ismét egy remek hangulatú estétével örvendeztesse meg a legkúlabb house zenékre fogékony közönséget. Az előző alkalomhoz hasonlóan ismét kiváló vendégek közreműködésével teszik mindezt.
 • [2014-01-24] BEAT BULI! w/ ELF
   

  Erősen táncorientált mulatság, melynek gyökerét a beat zene adja (persze elég tág értelemben)! Break, Funk, Disco és még ki tudja mi, kizárólag a jóizlés határain belül.
 • [2014-01-18] Lost Minute #005
  @ Mika Tivadar Mulató

  Az északi fény délrehozása újévi ötletünk. Vendégünk első lemeze (a kétrészes Jalien EP) tavaly nagyot csobbant a zeneáradásba. Hogy erről a fületlepő, érett hangzásról hallunk még sokat - borítékolom.
 • [2014-01-10] Freestyle Extravaganza
  @ Mika Tivadar Mulató

  Folytatva a tavalyi klubtúránkat a szabad felfogású, tört ütemû tánczenék tengerében, idén elôször az egyik kedvenc klubunkban, a Mikában kötünk ki gumicsónakunkkal! Saját megjelenéseinkből csakúgy szemezgetünk majd, mind a világ számos szegletében működő független, kis zenei kiadóknál megjelent barátiank szerzeményeiből. Ahogy szoktuk, először lassabb, aztán gyorsabb lesz.
 • [2013-12-31] Tilos Rádió Szilveszter
  @ Mika Tivadar Mulató

  Idén is lesz Tilos Rádió Szilveszter a Mika Tivadar Mulatóban, amire mindenkit szeretettel várunk!
 • [2013-12-27] Lost Minute #004
   

  Lost Minute #004 "kommunika tv" A bulit Andras Toth & Dora Toth koncertjével kezdjük. Koncert után pedig indul a party.
 • [2013-12-14] Deepbeats
   

  A Deepbeats csapata erre az estére elfoglalja a Mika pincéjét, hogy egy önfeledt bulival örvendeztessen meg Titeket az ünnepek forgataga előtt. A house jegyében életre hívott estére vendégeket is hívtak, nem is akárkiket. Érkezik a folyamatosan megújulni képes kéttagú Headshotboyz formáció, valamint a mindig biztos kezű lemezmágus Klayman. Az este rezidenseit Reload és Po:ti személyében üdvözölhetjük.
 • [2013-12-13] Lost Minute #003
   

  Lost Minute #003 "Ne lögybölj!"
 • [2013-12-08] Lay-Up!
   

  Lay-Up! - vasárnapi elektronika w/ Farbwechsel
 • [2013-12-06] Bass & Grace with Vanessa Para Deep
   

  Bass & Grace with Vanessa Para Deep
 • [2013-11-22] Lost Minute #002
  @ Mika Tivadar Mulató

  "Ez már a külföldi?" címmel szélsőségesen szaturált esti pillanatokat kínál a Lost Minute csatapa.
 • [2013-11-15] Bedroom#30
  @ Mika Tivadar Mulató

  Bedroom#30 - Monoclick's & Electric Boutique's Birthday Rave
 • [2013-10-20] Lay-Up! - vasárnapi elektronika
   

  A Mikában első alkalommal kerül megrendezésre a Budapesten már régóta működő vasárnapi ambient-elektronika klubest. Az audio-vizuális kikapcsolódáson fellép a Grabanc együttes elektromos kütyüin játszó Turcsoki Péter aka Petrovszky. A klubest házigazdái a Syrup kiadót vezető Mesterházy, valamint a Plug&Lay kiadót létrehozó Bernáth Péter.
 • [2013-10-19] PLUR pres. Polymorphin
   

  Underground elektronikus zenei kalandozások és végtelen pluralizáció , találkozások 'itt és a most'-ban a jól ismert Polymorphin dj / producer duo Nora Naugthy és Andras Toth (Alphahouse) jóvoltából egész éjjel ! A hangrendszert a hírhedt Funktion-One biztosítja, az est felvezetéséről Roland Handrick gondoskodik.
 • [2013-10-05] In The Basement
  @ Mika Tivadar Mulató

  In The Basement w/ Naga, Andris Toth & Peter Bernath
 • [2013-09-21] IN THE BASEMENT
   

  Szexi basszusok, nagy fenekű beat-ek, szombat este, mélyen a pincében! Hip-Hop, House, Glitch, Bass!
 • [2013-09-14] IN THE BASEMENT
  @ Mika Tivadar Mulató

  IN THE BASEMENT w/ PETER BERNATH (RTS.FM), NAGA (Hairy) & CHRIMSON (Lick The Click, IKZ)

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó