Pulzar

Partyajánló

Deepbeats

Fellépők
Dátum 2014. február 1.
Stílus Deep House, Electronica, House
DeepbeatsFebruár 1.-én a Deepbeats csapata második alkalommal látogat a Mika pincéjébe, hogy ismét egy remek hangulatú estétével örvendeztesse meg a legkúlabb house zenékre fogékony közönséget. Az előző alkalomhoz hasonlóan ismét kiváló vendégek közreműködésével teszik mindezt.

Deepbeats

Február 1.-én a Deepbeats csapata második alkalommal látogat a Mika pincéjébe, hogy ismét egy remek hangulatú estétével örvendeztesse meg a legkúlabb house zenékre fogékony közönséget. Az előző alkalomhoz hasonlóan ismét kiváló vendégek közreműködésével teszik mindezt.

Érkezik a szcéna egyik nagy ígérete, az épp szárnyait bontogató Vatsanah, aki ha épp nem heti rendszerességgel jelentkező rádióműsorában pörgeti sokoldalú szettjeit, akkor a város valamely klubjában kápráztatja el a nagyérdeműt. Mellette üdvözölhetjük az éjszaka legbugyinedvesítőbb klubestjének, a Pure Lust-nak két házigazdáját, Daniel Page-t és B.A.N.-t, akik megannyi emlékezetes pillanatot okoztak már az új hullámos house zene szerelmeseinek, valamint nem kisebb nevek budapesti bemutatkozását köszönhetjük nekik, mint a Lake People vagy épp a legendás Bar25 rezidensei. Az est fel és levezetését ezúttal is a két rezidens, Po:ti és Reload kalauzolja.

Line Up: 
Daniel Page b2b B.A.N. 
Vatsanah
Reload
Po:ti

Ingyenes.

www.facebook.com/​events/​251179291710925/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó