Pulzar

Partyajánló

Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buli @ Hajógyári Sziget

Fellépők
Dátum 2014. február 15.
Helyszín Hajógyári Sziget
Stílus Dance, House
Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buliE L M A R A D ! ! !Hajógyári Sziget

Hajógyári Sziget – Az UTOLSÓ buli @ Hajógyári Sziget

E L M A R A D ! ! !

Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge!

Megszűnik Magyarország legnagyobb partiközpontja!

✔17 év, 10 ezer party, 18 millió vendég
✔Számtalan élmény, számtalan szerelem! 

Az Álmok Szigete február 15-én éjszaka illetve 16-án a nappali after után végleg bezár. Hazánk legnagyobb szórakoztató központja megszűnik. Több tízezer szerelem, barátság jött itt létre a 17 év alatt. Élmények, emlékek, amit senki nem vehet el. Azóta van, akinek gyerekei születtek már, van aki más úton jár. De egy biztos, az Álmok Szigetét senki sem felejti el. 
A legszomorúbb, hogy minden VALÓS ok nélkül szűnik meg, kizárólag egy konkurens rosszindulatából, kapzsiságából és a média szenzációhajszolásából elindított hazugságlavina tette lehetetlené, hogy a sziget MINDEN RÉSZLETÉT megálmodó, megépítő és mindenki másnál jobban, felelősségteljesebben üzemeltető, kiemelkedően kreatív tulajdonos, Vizoviczki László tovább tudja végezni munkáját. Nélküle pedig nem működhet a sziget, ő volt a lelke. Az elmúlt 20 év legnagyobb hazugságkampányával állították félre, hogy olcsón megszerezhesse valaki a sziget földterületét.
Mi, akik ott voltunk sok alkalommal, tudjuk, hogy a világ egyik legjobb szórakoztató központját veszítjük el, ahol sokkal nagyobb biztonságban és kulturáltabban bulizhattunk, mint bárhol máshol. Sajnos a Szigettel a partiélet is gyengébb lett Budapesten. Vége a minden héten több tízezres vidám partiéletnek, ami a fénykorban, 2005-2012. május végéig tartott. Most az utolsó táncra hívunk Mindenkit! Utoljára csendül fel a zene, utoljára szól a dal: "Te meg én az álmok szigetén..."

Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a sok feledhetetlen estét, amihez mi csak az alapokat adtuk. A Sziget Ti voltatok! Búcsúztassuk MÉLTÓKÉPPEN együtt egy hatalmas partival a hazai szórakoztatás fellegvárát! Kezdődjön az utolshow! 

►Nyitva: Szombat 23 órától vasárnap min.14 óráig vagy ameddig bírjátok!

►Belépő: éjfélig 1500 Ft, utána 2000 Ft! Az éjszakai buli vendégei további fizetés nélkül bent maradhatnak a reggel kezdődő UTÓLSÓ AFTERON!

www.facebook.com/​events/​1388526788076360/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó