Pulzar

Partyajánló

TRAFÓ ELECTRIFY SERIES VOL. 3. @ Trafó House

Fellépők
Dátum 2014. január 18.
Helyszín Trafó House
Stílus deep ambient, Electronic, Experimental, House,
Techno
TRAFÓ ELECTRIFY SERIES VOL. 3.Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A széria harmadik állomásán a kísérleti zaj és a technoid ritmusok találkozási pontjait fedezi fel a tematikus műsor.Trafó House

TRAFÓ ELECTRIFY SERIES VOL. 3. @ Trafó House

Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A széria harmadik állomásán a kísérleti zaj és a technoid ritmusok találkozási pontjait fedezi fel a tematikus műsor.

Időpont / Date: 2014. január 18., 21.00 (A koncertek pontosan kezdődnek!)
Helyszín / Venue: Trafó, Liliom u. 41., Budapest 1094
Jegyár / Ticket: 2200 HUF // Elővétel / Early bird: 1600 HUF (Első 100 jegy / First 100 tickets)
Jegyvásárlás / Ticket sale: http://trafo.jegy.hu/search.php?s_name=electrify

Line-up:
21.00 - 21.45: 12z (HU – live)
21.45 - 22.30: 
Silf + Áron Birtalan (HU – live)
22.30 - 23.15: PETE SWANSON (USA – live)
23.15 - 0.00: MIKA VAINIO (FIN – live)


A koncertek pontosan kezdődnek!

A legendás finn experimentál duó, a Pan Sonic egyik feleként ismert Mika Vainio analóg torzító eszközökön kutatja az avantgárd elektronika mélységeit, míg az amerikai Pete Swanson katartikusan táncoló, technoid zajokkal hipnotizál. Hazai oldalról az utóbbi idők egyik legizgalmasabb DIY kiadójához, a Farbwechselhez tartozó két fellépő mutatkozik be. A 12z trió kísérleti improvizációs futamai mellett a SILF szintis duó (Mikolai Martin és Zalkai Bálint) és a Kanagawa-frontember Birtalan Áron frissen debütáló közös projektjét ismerheti meg a közönség.

https:/​/​www.facebook.com/​events/​179580678909247/​?fref=ts

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-18] TRAFÓ ELECTRIFY SERIES Vol. 7.
    @ Trafó House

    A Trafó ELECTRIFY hetedik állomásán az Izlandon élő Ben Frost robusztus vulkánzenéje és az angol Vessel drasztikus jövőzenéje kerül terítékre.
  • [2014-04-12] Trafó ELECTRIFY Series Vol. 5
    @ Trafó House

    Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A sorozat ötödik része a lassabb, légiesebb zenei tartományok felé lebegtet, melyek a húsvét előtti böjt kapcsán a test és a lélek elmélyüléséről és megtisztulásáról szólnak.

Helyszín

  • Trafó House

    Liliom u. 41., Corvin negyed megállónál Budapest, Hungary 1094

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó