Pulzar

Partyajánló

Trafó ELECTRIFY Series Vol. 5 @ Trafó House

Fellépők
Dátum 2014. április 12.
Helyszín Trafó House
Stílus Electro, House
Trafó ELECTRIFY Series Vol. 5Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A sorozat ötödik része a lassabb, légiesebb zenei tartományok felé lebegtet, melyek a húsvét előtti böjt kapcsán a test és a lélek elmélyüléséről és megtisztulásáról szólnak.Trafó House

Trafó ELECTRIFY Series Vol. 5 @ Trafó House

Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A sorozat ötödik része a lassabb, légiesebb zenei tartományok felé lebegtet, melyek a húsvét előtti böjt kapcsán a test és a lélek elmélyüléséről és megtisztulásáról szólnak.

Tim Hecker ambient mester a zongora, digitális zajok és a számítógépzene finom szépségét zseniálisan komponálja festői absztrakcióvá. Imre Kiss éteri melankóliája pedig a ködös tájak magányát rajzolja át lágyan lüktető hanghullámokká. Az est méltó felvezetéséről a Plug & Lay kiadó szíve és a Lay-up! audiovizuális klubest egyik házigazdája, Bernáth Péter gondoskodik.

Időpont / Date: 2014. 04. 12., 21.00
Helyszín / Venue: Trafó, Liliom u. 41., Budapest 1094, Hungary
Jegyár / Ticket: 2000 HUF 
Jegyvásárlás / Ticket sales: http://trafo.jegy.hu/search.php?s_name=electrify

Line-up:
Tim Hecker (live - CAN / Kranky)
Imre Kiss (live - HU / Farbwechsel)
Peter Bernath (dj set - HU / 
Plug & Lay)


ELECTRIFY Aftershow: Panel Trax Records presents Alessio Pili @ Kontra Klub
(ELECTRIFY jeggyel ingyenes! / Free with ELECTRIFY tickets!)

sound system by Mogul Audio

www.facebook.com/​events/​226293420899694/​

Helyszín

  • Trafó House

    Liliom u. 41., Corvin negyed megállónál Budapest, Hungary 1094

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-18] TRAFÓ ELECTRIFY SERIES Vol. 7.
    @ Trafó House

    A Trafó ELECTRIFY hetedik állomásán az Izlandon élő Ben Frost robusztus vulkánzenéje és az angol Vessel drasztikus jövőzenéje kerül terítékre.
  • [2014-01-18] TRAFÓ ELECTRIFY SERIES VOL. 3.
    @ Trafó House

    Az ELECTRIFY a Trafó hiánypótló kortárs elektronikus zenei sorozata, sokszínű és haladó szellemű programmal, aktuális nemzetközi és tehetséges hazai művészekkel, kiemelt szerepben az izgalmas felfedezésekkel és a koncertszerű zenehallgatási élménnyel. A széria harmadik állomásán a kísérleti zaj és a technoid ritmusok találkozási pontjait fedezi fel a tematikus műsor.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó